съвет относно раздяла

• 8 171
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
Един приятел веднъж ми каза нещо, което винаги ми е било много полезно - мълчанието също е отговор.

Да, напълно възможно е да мълчи, защото на него ситуацията му е изгодна и така. На авторката не й е.

Мълчанието е отговор и едва ли има някой да не го знае това, но друг е въпроса дали иска да го види и най-вече приеме този отговор? Някои хора така успешно се самозаблуждават, че могат да си карат с години в някакви меко казано неудовлетворителни и безпреспективни връзки. И когато реалността изплува отгоре, се почва оле мале, какво стана...

# 61
Всеки си знае кое как в живота му. Аз моя приятел го срещнах на 33, зряла възраст. Респективно и двамата с опит в сериозни връзки и провалени такива. С такъв опит, който ти позволява да се ориентираш иска ли те този човек, обича ли те, прави ли му се семейство с теб или още е на вълна размотаване, купони, секс.
Една година е напълно достатъчна да направиш разликата между двете. Както и една година е напълно достатъчна нещо започнало несериозно и на майтап да завие в посока любов и истински чувства.

# 62
Този пръч е 32, 33 годишен, какво младо момче, на тая възраст повечето са с деца, просто не иска да да сте заедно  доживот и си го знае.

# 63
  • София
Ами трябва да се изръчка лекичко и да се види как реагира. Вкл. и с уж неволно изтървани размисли за забременяване чрез донор...
Това, че нищо не е обещавал, не означава, че не е нужно да се погрижиш за своите интереси. Не го идеализирай прекалено и си отваряй очите и ушите.

# 64
Абе тия днешните мъже много страхливи,бе.

# 65
Ами трябва да се изръчка лекичко и да се види как реагира. Вкл. и с уж неволно изтървани размисли за забременяване чрез донор...
Това, че нищо не е обещавал, не означава, че не е нужно да се погрижиш за своите интереси. Не го идеализирай прекалено и си отваряй очите и ушите.

Това е съвсем различно от малкия ни спор кой е виновен и по написаното в цитата по-горе май няма спорове изобщо.

# 66
  • Paris, France
Този пръч е 32, 33 годишен, какво младо момче, на тая възраст повечето са с деца, просто не иска да да сте заедно  доживот и си го знае.

По тази логика козата на 38г е още по-стара.

Много млади мъже мислят, че ако бездетна жена няма деца до 30, 35 или 37 години, то тя не иска деца и е удобна за лежерна, временна връзка. Други мислят, че като е по-възрастна от тях се подразбира, че няма да е майката на децата им. Мълчанието им е отговор, както rf22 написа, ама на нас жените като ни се иска друго, мислим, че ще се случи някога, някак си.

# 67
Да, а и много малко мъже искат значително по-възрастна жена за съпруга. Да е 2, 4, или 6 години по-млада им е ОК, ама 6 години по-възрастна не е. Ми сори, ама мъжете искат да ходят с млада и хубава жена, да спят с млада и свежа плът, а след десет години само тези 6 години разлика във възрастта ще се отразят доста на взаимното привличане. Гришо защо отряза "лелката" Шерцингер?

# 68
Ами при някои се случва, но трябва да си поставиш ясно желанията и целите, а не да чакаш да те поканят. Мъжа ми беше на 21  ,аз на 26...помотахме се 1 година и директно му заявих, че нямам време за размотаване.
Той нито живял, нито видял...ама те 20 години сме заедно. Чиста лотария си е това, но трябва и да си помогнеш на късмета.

И не е вярно, че всички мъже искат по- млада жена.

# 69
Лотария е до някаква степен, разбира се. До човек си е.
Познавам много двойки, ученическа, студентска любов, към средната възраст им писва един от друг и се почват изневери и - ама той/тя не ми стига.
И немалко мъже, чиято жена е на тяхната възраст, но към 45 ги удря нещо и напират да я сменят за 20-ина годишна. Та така.

# 70
И не е вярно, че всички мъже искат по- млада жена.

Да съм казала ВСИЧКИ??? Я виж Макрон с каква баба спи, има си и геронтофили явно. Говорех за болшинството.

# 71
Лелката Шерцингер е толкова тунингована, че няма значение на колко е. Само казвам.

# 72
Лелката Шерцингер е толкова тунингована, че няма значение на колко е. Само казвам.

Няма значение СЕГА. Ама Гришо ще е секси и след 15-20 години, а тя ще със замръзнала от операции физиономия.

# 73
Не съм сигурна. Българският ген не ми се вижда свеж след средата на попрището жизнено.

# 74
Ще ми се да вярвам, че нечия любов към мен не се крепи само на това колко е гладка кожата ми, дали имам някой сив косъм и колко кила тежа.

Общи условия

Активация на акаунт