съвет относно раздяла

• 8 148
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Постни ти снимка, да видим дали ще си плюя в пазвата и защо, че този акт може да има различни причинители.

# 136
  • София
Инак ако говорим за вежди, прическа, гардероб - това се променя с едно посещение в козметичния салон или в мола. Красотата под тези неща, тя е в структурата на лицето, гладкостта на кожата, формите на фигурата, блясъка в очите... Бих приел, че някои неща като грация или походка могат да се подобрят с времето, ама повечето за съжаление вървят само надолу от 20 нататък.

Така е, да. С възрастта жените ставаме по-уверени, изчистваме стилови недоразумения, намираме какво ни стои, научаваме се да си поставяме по-реалистични критерии за външния си вид и като резултат се чувстваме по-добре. Но това не значи, че ставаме по-красиви. Най-хубаво си е младото момиче, ако и да е с неподходяща прическа, абсурдни дрехи, младежки комплекси и неориентирано поведение. Такъв е животът.

От друга страна наистина са много смешни разни застаряващи некъпани чичовци като вземат да обсъждат коя била стара, коя била дебела и т.н.

# 137
Ааа, аз да не живея на Иван Шишман, че да не се къпя? У нас топла вода си имаме.
Не съм твърдял, че сега съм по-хубав отпреди 10 години, та да трябва да го доказвам със снимки. Ако някой го твърди за себе си, позволете ми да не му вярвам, докато не видя с очите си.

# 138
  • София
Крис78, не говорех за теб, че си некъпан, допълвах поста на TeoYo просто. Има мъже с нулеви естетически и интелектуални дадености, които обаче говорят за жени (и то за жени класи над тях), все едно са им се наредили пред спалните да ги чакат. Ами смешно си е според мен. 

# 139
Тези обяснения за красотата на 20годишните малко не ги разбирам. Бях чела за някакво проучване, което установило, че при дадени образи на жени в различни декади, 15-25-35..., най-привлекателна е 15годишната. Което не значи най-красива.
Иначе аз на 34 изглеждам по-добре, отколкото на 20. Чулът ми е по-хубав Trollface

# 140
Ако някой го твърди за себе си, позволете ми да не му вярвам, докато не видя с очите си.
Позволяваме ти. Wink

# 141
Крис78, изказването ти е сексистко и обидно към форум с преобладаващо дамска аудитория. Никой не се интересува от твоите преценки кой кога и дали погрознява и спокойно можеш да си ги спестиш.

# 142
По мои лични наблюдения жените разцъфват и са най- красиви в 30-те си години. Пълните личица отстъпват на добре оформени скули, тялото е младо и гъвкаво, стилът е изчистен, гримът овладян.
Истината обаче е, че и на 70 можем да сме хубави, според възрастта си, а който не го вижда - да ходи да сваля десетокласнички.

# 143
  • Paris, France
По мои лични наблюдения жените разцъфват и са най- красиви в 30-те си години. Пълните личица отстъпват на добре оформени скули, тялото е младо и гъвкаво, стилът е изчистен, гримът овладян.

Това ако на 20 са имали пълно личице. Има жени, които и на 20 са скулести и с лица като на кон. За повечето нормални мъже 20 годишната с пълничко лице ще е по-привлекателна.

# 144
Не коментирам, какво биха предпочели мъжете, слабо ме вълнуват мечтите им за абитуриентки - а в коя възраст са по- красиви жените според мен. ✌

# 145
Какво значение има кога жените са по-красиви според ТЕБ?!
Ти нали си хетеросексуална жена, та това ич не ги топли.

# 146
Разликата между българските жени и мъже откъм остаряване, поддържане, кила, приличен външен вид и облекло е огромна в полза на дамите. 30 минути разходка из центъра на София ще те убеди как масово мъжете са с шкембета, анцузи, диагоналки, чехли, безвкусни татуси.

# 147
Успокой малко тона, Динчо.

# 148
  • София
Младото винаги краси. Забелязала съм, че повечето млади хора изглеждат добре просто заради младостта. Към 30 вече започва да си личи кой наистина е красив, и кой просто е бил млад. А след 40, кой има хубав и устойчив ген. Понякога хора, които хич не ги е имало преди 40-те, цъфват точно през тези години, защото остаряват добре и вече не красотата изпъква, а запазеността.

Що се отнася до поддръжката, и моите наблюдения са, че при мъжете в БГ е в пъти по-лоша отколкото при жените. От нещата, които зависят от тях, основно се изпускат с килограмите. Малко повече тренировки и ще станат бонбончета Grin

# 149
Успокой малко тона, Динчо.

Какво ми е на тона? Обидила ли съм те?
Младостта си е младост.....

Общи условия

Активация на акаунт