👗Нови придобивки в гардероба - 62

• 120 483
  • 712
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София

Дъщеря ми си взе същата и на първото пране падна част от черния контур на костенурката. Умира си от яд, много си я беше харесала. Много рядко вече купувам дрехи от Пепко след няколко такива издънки.

# 272
Дъщеря ми си взе същата и на първото пране падна част от черния контур на костенурката. Умира си от яд, много си я беше харесала. Много рядко вече купувам дрехи от Пепко след няколко такива издънки.
имам няколко от момичешките и нищо им няма, и бебешки имам, някои от тях са се свили
и аз ще се замисля дали да купувам, ако и при мен падне, мерси за отзива Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 18:53 от bubanka

# 273
Две рокли от About you и едни обувки от FD:

# 274
# 275
  • в Кошера
Поредните къси дънки Blue Heart (от Аbout You)

# 276
Самоцитирам се.
Полата дойде. Поздравявам ги за бързата доставка.
НО!
Таблицата с размери в сайта няма нищо общо с действителността. Взех размер 34 и в Таблицата с размери пише - талия 62см, ханш 88см. Аз съм с такъв ханш, а талията ми е точно 60см. И предполагах, че ще е леко широка, но това, което дойде .....
Дойде един чувал. Първо ми е до средата на прасеца, второ в талията ми е широка поне 10см...... никакви 62см не е талията. Много повече е.

И сега.... връщане или шивач. 😑😑

# 277
Всичко от Answear.bg

# 278
  • София
Ето тези поръчах от един сайт Zapatos (нямам идея дали ще са удобни):

# 279
  • Русе
Подарък за рожденият ми ден.

# 280
И сега.... връщане или шивач. 😑😑
Ако много ти харесва - то шивач, но при все че знам цените на Кенсол, не знам дали си струва още оскъпяване.

О, сега виждам, че имат голямо намаление
Имам колежка, която им е редовна клиентка, финна и слаба и си взема най-малкия размер. Не съм чувала да преправя.

# 281
Всичко е подарък от приятелки за РД.

Тениска

Джапанки

Спортен сутиен 🥰

Комплект за тренировки

Часовник

# 282
Гледах я, гледах я, пък я поръчах, дано е хубава кожата. Hearts
Много исках червена в този размер и с такива дръжки. Последната от марката, която поръчах, я скъсвам от носене. Чак колежката ме бъзика вчера, че както съм се чудела дали да си я оставя и сега само с нея ходя.
Надявам се и тази да ми е така удобна.

И един колан за рокли, ако въобще пристигне лятото.

# 283
# 284

и сини
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт