За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 216
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
Въртях ги по 2-3 пъти на ден.Бяха ми дали и едно кремче,което да слагам 3-4 дни.Беше на 8м точно,когато й ги сложихме.Изобщо не разбра.Не плака.Исках още на 6м да й ги пробием,но заради пандемията не можахме.За годинката й ги сменихме със златни.

# 466
  • Пловдив
За меренето на пюретата- просто запазих 2-3 бурканчета от вече купените - имаше от 80 грама и от 190 гр и горе долу с тях засичах в началото. След това изобщо не съм мерила и давах на око.

# 467
Днес помислиха малката за момче .... розови обувки,клинче цвят корал с бяло и бяла блузка с момиченце 😳😳😳😳🤐🤣
Няма обеци и хич не я виждам скоро с обеци,голяма е панта ще ги дърпа,ще изчакам още.

# 468
  • София
В началото мерих с кухненска везна. Вече на око давам и ако не е изял всичко додавам горе долу АМ колкото преценя, че е неизяденото (вече извънредно се случва).

Малкият са го мислили за момиче....облечен в синьо с разни колички по блузата. Всякакви хора има Grinning

# 469
Хахах, в тия джендърски времена цветовете за момичета и момчета не са това, което бяха. Joy Моята също са я бъркали с момче.
Никога не съм знаела колко изяжда. Един път по-малко, друг път повече. Колкото иска, толкова. А пък и до годинката трябва да е за опитване храната и запознаване с вкусовете, не за надяждане.

# 470
Точно така е, до годинката млякото е основната храна з другото е за свикване с вкус/тест за алергия.
Един съсед доста време казваше "щерката спи ли", а той милия целия в синьо

# 471
Аз не съм мърдала обеците,на 6 м ги сложихме и няколко дни ги промивах с кислородна вода .След два месеца ги сменихме със златни.В знак на солидарност си пробих две дупки на дясното ухо,не боли да знаете 😄,малката също не плака .Не ги е дърпала изобщо,а и е навик като й се доспи да си търка ухото с два пръста.

# 472
  • Германия
Ами на моя мъж дядо му (над 80г) все още мисли, че дъщеря ми е момче. Нито името и е запомнил, нито пола.😀 Но там вече е от възрастта. Спрях да го поправям.

# 473
Ние другия месец сме на море с малкият, а аз чак сега се замислих как става номерът с плаж+памперс?
Не мога да го оставя без, защото той още си върши всичко в него.
Ако е със, има ли някакви предпазни гащички?
Малко ми е мъгла как ще се оправим. 😅

# 474
  • Германия
Има да. Памперси за плуване, на памперс и хъгииз знам, че има. Със сигурност и други марки имат.

# 475
  • София
Либеро ползвах аз.
Има варианти Рокет,не е сложно.Grinning

# 476
За плаж и за басейн купувам памперси за плуване.Ползвала съм на Pampers и Huggies.

# 477
  • София
В ДМ гледах някакви такива памперси. Аз мисля от тях да взема да пробвам. Иначе на Huggies също съм виждала.

# 478
И на лидъл има.

# 479
Аз ли съм невежа или.. Абе миналата година на плажа малкия беше с памперси за плуване на Лидл. Ами той се изпишква и те пропускат 🙄

Общи условия

Активация на акаунт