За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 193
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Аз не съм фен на това забелване от раз. То си ги боли. Не бих го направила. Всяка вечер като го къпя измивам добре с вода и дърпам кожичката надолу докато не му станат очите като понички 🤣 още няма 4 месеца, а имам голям напредък 🤣

# 511
Ох, ужас, ние дали не сме закъснели Frowning1 на 5м.е, а кожичката се забелва само няколко милиметра..

# 512
По питане за пъпна херния. Момчето ни имаше такава, на два -три месеца я забелязахме. Около месец слагахме копринен левкопласт и се прибра изцяло сама.
Благодаря дано и при малката да мине така....🙂нз дали има значение годините малко над годинка е ....Изобщо нз от кога е,може би ако е била отдавна е можело вече да я няма ...да не говорим че я забеляза док.на частен прием ..а нейния педиатър не .😶😡

# 513
  • София
Противоречива е много темата за забелването. Ние почнахме като навърши 1м и много бързо и лесно се получиха нещата. Радвам се, че не изчакахме, защото вече беше почнало да се насъбира смегма и за мен по-неприятната опция е постоянни възпаления и после хирург, ако има някакви усложнения. Достатъчно познати майки с бебета момчета имам, които все са с проблеми с пишлетата и затова си взехме това решение за нас.

# 514
Mimi9999, при нас я забеляза гастроентеролога, при преглед, просто пожела да махнем дрехите, иначе ЛЛ не я отрази, чак като видя лепенките...

# 515
При нас също имаше доста смегма, още преди да успея да го забеля си личеше как се е насъбрала под кожата. Моя мъж са го цепили като дете, но явно не е почиствано после, че като голям сам се е забелвал и е било болезнено.
Сега не чистя всеки ден, но на 2-3 дни с риванол промивам, че в банята няма шанс да ми даде

# 516
Момичета, извинявам се, че ще отклоня малко темата, но моля дайте идея от къде да поръчам бурканчета за детска кухня? Търся комплект с термо чанта и единствено в Базар.бг намирам. Но там не получавам отговор за исканата от мен поръчка.
Благодаря!

# 517
Те някакви специални бурканчета ли са? За нашата кухня всички си купуваме от магазините за 1 лев. И термочанти има за 3 бурканчета.

# 518
Вашите бебета търкат ли си венците на дървената кошара? Днес както си стоя в кухнята чувам едно чат, чат, чат... Отивам в спалнята и гледам беба се изправила, захапала страничната стена и ритмично движи глава наляво-надясно. На 9+ е, има две долни зъбчета. Баща й се притеснява, че ще ги повреди с това търкане в дървото.

# 519
Синът ми като бебе постоянно гризеше краката на масата,столовете и всичко което види.Сега е на 3,8 и не знам дали това е причината но на места предните зъби са изтъркани,ъгълчетата са като протрити.Успокоява ме това,че са млечни и ще ги смени.

# 520
Те някакви специални бурканчета ли са? За нашата кухня всички си купуваме от магазините за 1 лев. И термочанти има за 3 бурканчета.

Не са специални 😊 Или поне аз не знам да са. Харесват ми, защото са симпатични и са си с чантички. А масово в нет-а се продават такива, които приличат на съвсем обикновени бурканчета. И за тях чантички май няма. Глезотии ... 😁 Явно ще трябва по магазините да търся.
Ето такива издирвам:

# 521

Не са специални 😊 Или поне аз не знам да са. Харесват ми, защото са симпатични и са си с чантички. А масово в нет-а се продават такива, които приличат на съвсем обикновени бурканчета. И за тях чантички май няма. Глезотии ... 😁 Явно ще трябва по магазините да търся.
Ето такива издирвам:

Ами в нашата кухня (държавна) искат обикновени бурканчета 190 мл., които се оставят и се взимат пълни. Такива като показаните по-горе няма да приемат. Вие как смятате - да давате празни и да ви ги пълнят на място ли, че не разбирам?

# 522
Зависи от кой град сте.

# 523
Държавна кухня в мааалък град 😁 Преди като съм ходила с приятелки за кухнята - даваха такива и им ги пълнеха на място. Може и сега да не е така. Ще попитам как се процедира в днешно време. Исках да се подготвя предварително, но всъщност по-добре е да попитам какви и как ги искат.
Благодаря!

# 524
Държавна кухня в мааалък град 😁 Преди като съм ходила с приятелки за кухнята - даваха такива и им ги пълнеха на място. Може и сега да не е така. Ще попитам как се процедира в днешно време. Исках да се подготвя предварително, но всъщност по-добре е да попитам какви и как ги искат.
Благодаря!
Да, най-добре разпитайте Simple Smile В София искат обикновено при записването да се носят опредеена бройка и бурканчета, и капачки, при Вас може да е съвсем различно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт