За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 235
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Някой да е купувал кехлибарено герданче или гривна ...и от къде ..доволни ли сте?(Майка ми си купила за себе си и спяла спокойно.)
От Амберлино.И е сто процента истински кехлибар,не знам си от къде й го носят на жената.Мъжът ми е много близък с баща й,и съм абсолютно сигурна.Като беше на 5-6 месеца сложихме герданчето,има и гривна за краче,лятото ще я слагам.Не сме имали големи драми до сега,малко мрънкане само на зъбите .

# 406
  • Несебър
Вчера даже взехме огърличка от кехлибар от стария град в Несебър. Беше 18 лева. Фирма Хард, човекът беше много начетен и отзивчив, каза че имат магазин и в София. Снощи спа по-спокойно, дали е от това... 🤷‍♀️

# 407
Навихте ме, и аз ще вземя гривна за синът ми, че е голям нервак 😁 нищо не губя да пробваме Simple Smile

# 408
Вади кучешки,има някои кътници може би трябваше да се сетя по-рано за кехлибар😃че едно мрънкане,бъдене вечер бешеее ...

Снощи заспа в 22 и стана в 5.30 😭...какво ли не опитахме пак да я приспим поне още час да поспим😭.... няма и няма ..нито с добро,нито със строг тон,нито с играчки ...нищо....Споделете как успявате да ги приспите ако станат в такъв нечовешки час хаха (над една г .е)

# 409
Става за мляко по това време,взимам я при мен и я гушкам и заспиваме.

# 410
Понякога, ако се събуди преди 6:30ч и ние го взимаме при нас и си доспиваме. Понякога пък нищо не работи и ставаме дружно 🙌🏽😀

# 411
Мами кога бебетата ви започнаха да сядат стабилно сами? И когс от легнало положение се надиагаха да сядат? Бебка е на 7++ още не може :/

# 412
Различно,от петия месец започна да сяда от легнало положение,на седем седеше права.Друго бебе ,на познати,на осем месеца започна да сяда,на пет започна да се обръща.

# 413
Много рано ...набираше се на пръста ми като го хване...на 6м.седеше абсолютно сама без опора, ама тя си е мн активна ...по цял ден не спира, бърза с всичко.
На приятели на 7м без опора седеше Simple Smile
Като гледам повечето са подпряни с нещо (нали им правят торти за 6м 😃🥰)

# 414
Мами кога бебетата ви започнаха да сядат стабилно сами? И когс от легнало положение се надиагаха да сядат? Бебка е на 7++ още не може :/

7 месеца и половина
https://m.youtube.com/watch?v=PaeOTWVjaac  
Това видео пусках на мъжа ми като ме пресираше, че детето все още не е седнало. Гледай го, много е полезно, особено някъде накрая говори за сядането

# 415
  • Германия
Децата ви опитват ли се да слизат по стълбите? Чета в интернет, че на две години вече трябвало да могат да слизат и да се качват. Моята има голям страх. Излезем ли от нас пред вратата още иска да я взема. Слизам сама, изчаквам я дали, ще тръгне, не иска. Стои си пред вратата. Не е падала, дори не е правила опит да слезе или да се качи заедно с мен.

# 416
Моята е на 1.7г и от няколко месеца слиза и се качва сама.В началото се държеше за парапетите,но вече не са й нужни.Много се изнервя, ако някой поиска да я хване за ръката.

# 417
Малкия е на 1.5 г изкачва стълбите и слиза но хванат за ръката ми , иначе навънка сам си изкачва бордюрите .

# 418
Pinky35, моя бебешор е почти на 8 месеца и половина и сега прави опитите да сяда. Иначе като го поставям седнал се задържа вече. Между другото, започна да се "изправя" на колене вече, подпирайки се на кошарата. 🙈

# 419
И на мен ми стана интересно за кехлибара. Какво ползвате герданче, гривна? Ако е герданче, дали не може да се удуши с него?
Бебо от няколко нощи нощно време започва да шава доста, размахва ръце, даже се удря по главата с ръка. Правя опити да го гушна, да го успокоя, но той е доста силен и не мога да го удържа. Не знам зъби ли е? Днес си дърпаше ухото сякаш, дъвче ми пръста стръвно и сякаш му е приятно. На 3+++ е, но не виждам и не усещам нещо да избива.

Общи условия

Активация на акаунт