Не е ли по-вероятно един неин колега-лекар след време да я накара да зареже нейната кариера в името на неговата? И така да провали бъдещето й. Или пък момичето да случи на лекар с огромно его, което да го превърне в насилник и диктатор-лицемер?
Как може да се прилагат такива тъпи клишета спрямо хората, не мога да разбера?!
Всеки да се простира според чергата си, Бейби!
Затова и моята недалечна така наречена връзка беше обречена на провал веднага след като лъснаха нещата наяве.
При мен така работи и не допускам изключения, нито правя компромиси с принципите си. Инак ти си прави допусканията, че с лекар няма да е щастлива. Моят слабохарактерен мъж също се опита да ги направи и вече не ми е мъж по тази причина.
Ако имаше връзка с лекар, колкото и лоша да беше тя си има 2 предимства.
1. Ще и съответствува интелектуално.
2. Никога няма да я завлече материално, (ако връзката не провърви) защото ще са с изравнен финансов принос в семейството.
Тъпи - нетъпи това е положението! Я ме виж мен! Зле ли ми е в момента, макар че бракът ми е провален?
Ми - Не, не ми е зле. Напротив, така ми е в пъти по-добре, защото добре съм си постлала навремето.
Затова и се борех толкова за дъщеря си. Няма друга по-заинтересована жена от майката, която освен това има и опит, да го предаде този пусти опит на дъщеря си за да избегне грешки.