Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 602
  • 361
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не обичам да чистя, но го правя, защото се налага, като гледам да организирам цялото семейство да помага. Правим седмично по-голямо почистване, пролетно не е планирано.

# 16
Не обичам да чистя ,но ......налага се Joy
Добре че имам помощничка вече ,която ме отменя понякога .
Основно почистване правя началото на месец май

# 17
  • Сф
Редовно почиствам, за да не се натрупва всичко на един път. Освен това , обичам да ми е чисто  и уютно.
Голямо чистене планирам като се постопли още малко .

# 18
Всеки ден чистя и, да, доставя ми удоволствие. Пролетното почистване мина вече. Най- омразната дейност в него ми е измиването на прозорците.

# 19
  • Пловдив
Не ми е от най-любимите дейности, но се налага. Пускам си музика високо и припявам, за да ми е по-приятно Simple Smile . Пролетно почистване вече правих, но в края на месеца - отново.

# 20
Не обичам да чистя. Правя го с нежелание, когато се налага. Не правя голямо почистване, чистя по малко, за да не ми писва.

# 21
Обичам да ми е чисто, подредено, да ухае свежо. Чистя на части, разделям дейностите в различни дни и така не се уморявам. Сега по Великден мих прозорци, по първи май мих бани и т. н.

# 22
  • Plovdiv, Bulgaria
Много обичам да чистя и подреждам и всеки ден правя по нещо. Не оставям всичко за един ден в седмицата.
Пролетното почистване вече го направих.

# 23
Обичам да ми е чисто, затова се налага да почиствам дома си често. Пролетно почистване направих по Великден.

# 24
  • Велико Търново
Добре, че жилището ни не е голямо, защото ми е много приятно да е подредено и чисто. Понякога съм уморена и не ми се занимава, но се опитвам да освежа.

# 25
  • София
Обичам да ми е чисто, а дали обичам самото чистене - понякога да, понякога ми е досадно. Чистя всеки ден, като веднъж в седмицата - основно. Голямо пролетно почистване правих по майските празници. Като предвиждам и още едно в началото на юни.

# 26
  • София
Покрай пандемията с такива препарати почистваме дома си ежедневно. Пролетното почистване го правим за Великден.

# 27
Не, правя го по задължение. Доставя ми удоволствие накрая, но не и по време на почистването. Често имам големк почиствания.

# 28
Чистенето не ми доставя голямо удоволствие,но с малко дете се чисти постоянно. Голямо почистване правя всяка събота! Пролетното почистване направихме преди Великден.

# 29
  • София
Чистя всеки ден. Така е с дете и с домашен любимец. Предстои ми пролетно почистване, в което ме чакат големи прозорци. Не мога да кажа, че нещо ми е приятно, за съжаление. Sad Приятно е само като свърши почистването и видя резултата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт