Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 603
  • 361
  •   1
Отговори
# 45
Никакво удоволствие не ми доставя чистенето, това си е задължение. Обичам да ми е чисто, да, затова постоянно позачиствам тук и там. Особено се налага след сина ми, който е на 1,6г.

Голямото пролетно почистване ще е следващата седмица и майка ми ще има честта, тък като съм бременна и с големия корем не се получава чистенето. За всекидневното почистване разчитам на прахосмукачката-робот.

# 46
Доставя ми удоволствие да си чистя дома. Правя го всеки ден - бърсане на прах, прахосмукачка, тупане на дългокосместите възглавници и същите покривала за дивана. Пода само мия на два дни с парочистачка.
Прозорците ги мия веднъж седмично.
Не съм планирала специално пролетно почистване.

# 47
Не ми е любимо занимание ,но се старая да е чистичко у дома. Всяка седмица почиствам усновно.

# 48
Удоволствие ми доставят по-скоро големите почиствания, когато реша, че трябва да променя някои неща. Иначе ежедневното почистване по-скоро не Simple Smile) Но се налага Simple Smile

# 49
Удоволствие ми доставя, по скоро, резултатът, след почистване на дома. Старая се да е два пъти седмично. Голямо "пролетно почистване" предотвратявам, като върша подобно често, при струпване на няколко свободни дни и подходящата "муза".

# 50
Обичам да ми е чисто, но нямам много време. Стремя се всеки ден да поддържам чистотата в къщи. Пролетното почистване ще празниците около 24 май.

# 51
Обичам да чистя дома си, когато имам нужните препарати!
Веднъж седмично почиствам по-основно и на пролет и есен съвсем основно.

# 52
Чистя защото ,трябва да се почисти. Правя пролетно почистване през мая.

# 53
  • In Neverland
Обичам да чистя, но само когато съм сама вкъщи. Ако има някой да ми се мота не ми се чисти. Пролетното почистване мина тази седмица Simple Smile

# 54
Освен за уют, да е чист един дом означава и да сме здрави. Почиствам си веднъж седмично по-основно

# 55
  • Mediterraneo
Обичам да чистя, защото обичам да ми е чисто. Не ми е фикс идея обаче. Пролетно почистване не правя извънредно, може някое перде да изпера Simple Smile

# 56
Не съм от чистофайниците, но трябва и това да се върши. Голямото чистене се отложи, защото края на м. май трябва да сменим дограмата и ще стане мазало. Та след това, няма смисъл сега да се хабя зАлудо.

# 57
Ауууу, любите ви препарати 😉
Обичам да ми е чисто, два пъти в седмицата чистя. Голямото почистване го направих преди Великден.

# 58
Обичам да е чисто, но не ми е любимо чистенето. За щастие вкъщи всички се включваме в почистването всеки ден. Голямо пролетно почисване няма,  не е необходима след като си чистим всеки ден.

# 59
  • Сливен
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"? 

С удоволствие почиствам в къщи,веднъж седмично.А за пролетното почистване-направих го,преди Великденските празници. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт