Cif – блестящо решение за един по-красив и чист дом! Участвайте и спечелете!

• 9 940
  • 361
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Не обичам да чистя, даже ми е досадно, но се налага ежедневно. Голямото пролетно почистване мина покрай празниците.

# 31
Не обичам да чистя и чистя по задължение и с досада, 3-4 пъти седмично. Пролетното почистване направих преди Великден

# 32
  • I want it all and I want it now.
Редовно почистваме и така не се налага да се прави голямо почистване.

# 33
  • софия
Мразя да чистя, но мразя и мръсотията, така че нямам избор. Накупили сме електронизирани помощници, които са програмирани да чистят ежедневно, което не отменя седмично почистване.
Голямото почистване през пролетта се случва около Великден.

# 34
Досадно, но почти ежедневно задължение. Simple Smile

# 35
Не обичам да чистя, никакво удоволствие не ми доставя, но като няма кой да я върши тази работа аз чистя. Веднъж седмично.

# 36
Обичам да ми е чисто, но не изгарям от желание да го правя. Въпреки това пролетното почистване го започвам като се пооправи времето през Април и свършвам когато мога.

# 37
Изобщо не Обичам да чистя, но няма как... Обичам чистотата и уюта на дома. Пролетното почистване беше миналата седмица. Но съм планирала едно и началото на юни.

# 38
Не ми доставя удоволствие да чистя, правя го по задължение. Пролетно почистване не правя, защото редовно почиствам и според мен няма нужда.

# 39
Споделете като коментар в темата дали ви доставя удоволствие да почиствате дома си, както и колко често го правите? Кога сте планирали голямото "пролетно почистване"? 

Успявам успешно да контролирам леката си форма на мания за чистота - просто напоследък нямам толкова време и сили за два апартамента и една селска къща. Инъче като типичен представител на зодия дева обожавам реда и чистотата и го правя с удоволствие. Основно почистване правя два пъти в годината - през пролетта и в края на есента.
Започнах вече голямото пролетно чистене, но тази пролет напредвам доста бавно.

# 40
Чак удоволствие не ми доставя,но като ми дойде музата чистя основно наред. Гледам поне един път месечно горе долу. Иначе всеки ден мия с мопа,бърша прах... Край няма домакинската работа.

# 41
Не е от най-любимите ми неща за вършене,но се старая всеки ден да ми е чисто,просто не понасям мръсотията.Правя пролетно и есенно почистване,основно

# 42
  • София
През ден пускам прахосмукачка и мия с моп пода. Веднъж в седмицата бърша прах и веднъж в седмицата мия банята.

Още чакам да не е много променливо времето за пролетно почистване, за да измия прозорците. Освен това няколко пъти годишно пренареждам и отделям стари дрехи от гардероба. През пролетното почистване бърша и гардеробите отгоре, зад дивана, пера пердета и почиствам кухня и хладилник.

Обичам да ми е чисто, но с малко дете трудно се поддържа без да има по някоя трошичка на пода. 😄❤️

# 43
Почистването не е от най-любимите ми занимания, но обичам да ми е чисто вкъщи. Минаване на пода с моп почти всеки ден, един път в седмицата прахосмукачка, на няколко дни забърсване на прах. Голямото пролетно почистване беше в началото на пролетта.

# 44
  • оттам, откъдето започва България
Пролетното почистване го направих преди Великден.
Обичам да ми е чисто, но с годините желанието ми за чистене все повече намалява. Simple Smile
Що се отнася до почистващите препарати, ММ казва, че ако остави само аз да пазарувам у дома, ще ядем препарати и прахове за пране. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт