🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 741
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • в резерват
Благодаря за перфектно оформената тема.

По мое мнение Азис си изпя доста добре песента, и точно когато фокусира прочувствано емоциите на всички,  Фънки се изказа, браво мен, ама три. Злобен та дрънка. Много грозно , та прелива

Ноооо, аз лично съм си пристрастна от самото начало на формата към друг участник, Така, че ..... само Рафи  Blush Heart Eyes Grinning

# 16
  • ENGLAND
Май всички сме единодушни за тримата финалисти - Фики, Рафи и Милица. Аз добавих Софка, много ми е добродушна. И естествено не харесвам Михаела, не съм и слушала вообще творчеството, но ако е като песента дето имитира Милица, хич не ми допада.

# 17
  • Пловдив
Рафи, Фики, Милица и Къци са моите финалисти.

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 18
Фики, Милица, Фики , Милица само тях искам шоЛОто е за имитации не за пеене, тия двамата са топА
но и Рафи е екстра Бритни и чудна Лайза та ...
1.Фики
2.Милица
3.Рафи
 са за там
4.Софи ми е най душата за това място
Ъбсурд е за онази квичаща мома, подпирана мома  да е в 4 ама нали е с продуцентчито...

# 19
  • Sofia
Благодаря за темата!
Рафи победител!
Дано това, че е на заплата при Халваджиян не му отнеме очевидно заслуженото
първо място!
Надявам се по-често да го виждаме и слушаме в ефира, талант, работливост и скромност са рядко срещана комбинация.

# 20
Аз съм за Рафи, Фики, Азис и Къци на финала.
Милица нещо не ме грабва.

# 21
Благодаря за темата!

Аз гласувах за Рафи, Милица, Фики, в този ред и за да има и четвърти сложих Къцито, не ги искам другите Grinning
И аз тъй. Grinning
Пп Благодаря за темата. Flowers Hibiscus

# 22
  • Испания
Има до 4 опции за гласуване. Не е задължително да се използват всички.

Както писах, гласувах за трима. Може да се гласува и за един, ако останалите не ви харесват като имитатори.

Милица е застрашена да бъде избутана от четвъртото място.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 09:39 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 23
Рафи, Фики, Милица са моите фаворити, но дадох глас и за Азис. Знам, че няма шанс, но помня какво правеше при предишното си участие.

# 24
  • through the wormhole
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Гласувах и аз за Рафи, Милица и Фики, а за четвъртия избрах Азис.

# 25
Гласувах само за Рафи и Фики и смятам, че победителят трябва да е един от тях двамата като мисля, че като цяло този сезон Рафи се справя най-добре и Фики плътно зад него. За останалите двама нямам предпочитания, защото смятам, че който и да е няма да е на нивото на Рафи и Фики и трето и четвърто място ще му е таванът. Нито Милица ме впечатли с нещо, нито Михаела, да не говорим за останалите, които имаха по едно-две силни участия и толкова. Очаквах като са звездни капки да е силно оспорвано състезание, но не се получи много.

# 26
аз искам само михаела и поли да не са на финал, иначе нямам претенции.
и аз мисля, че само Рафи и Фики се откроиха този сезон. от Милица очаквах много повече. Както и от Азис, но явно си има причина. но пък ми е симпатичен този човек /колкото и да не ми е музиката му/.

# 27
  • София
И аз дадох глас за Рафи, Фики и Милица. Чудех се за Къци, заради старанието, но не винаги му се получава.

# 28
И аз не бях слушала сръбската песен "Молитва". Тя е просто страхотна. Милица ще се справи прекрасно с нея.

# 29
Какви песни имаше само едно време на Евровизията...А тази година ги преслушах и ми се дорева. Включително и нашата. Как може изобщо уважаващ себе си артист да допусне да се превърне в бледо копие на Били Айлиш. Жалко за таланта!

И да съм по темата. Да припомня , че Азис също беше Звезди и не се справи никак зле.
https://youtu.be/BSb0g9lf6qo. Удава му се да пее рок.

Общи условия

Активация на акаунт