🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 744
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
И мен ме е яд, че Виктория е копирала Айлиш...

# 31
  • София
Не е по темата, но да кажа и аз колко ме е яд за Вики. Пее чудесно, а песента, въпреки че може би носи послание, просто не ми харесва. И точно на Били Айлиш напомня.
А за Капките се чудех тези дни дали са чували някои хора и други песни на Тина Търнър... едно и също до втръсване.

# 32
Халваджиян можеше да разчупи сезона с тематични лайфове. Много ми допадна бг вечерта. Щях да се радвам и на вечер посветена на Евровизия.
Вместо все едни и същи песни или разни Джорджановци.

# 33
Халваджиян можеше да разчупи сезона с тематични лайфове. Много ми допадна бг вечерта. Щях да се радвам и на вечер посветена на Евровизия.
Вместо все едни и същи песни или разни Джорджановци.
.             
Това с тематичните лайфове е много добра идея! Гледали сме го в друг формат и беше успешно.Малко по различно! Халваджиян влезе в коловоза и няма излизане! Едно и също,едно и също.....

# 34
Капките нали е лицензно предаване,  няма ли кой да ги вкара в правия път, като се самозабравят и затънат в простотия с бащи, синове и Михаели?

Геро и Зуека с лека насмешка ли рецитират за просекото ,като го дават на победителя,  или на мен така ми се струва?

Бутона за полуфинала добре са го подредили, Софи и тя да спечели веднъж. Дано.
Искам да видя Азис като Джордж Майкъл,  дано е добър. Той живна напоследък, огорчението вече не е толкова очевидно.

# 35
Малко офтопик, но с това вино прекаляват. И ако участниците в Капките могат и да са от мащаба на просекото, да го навреш в ръцете на Стефка Костадинова в шоуто на Рачков поевтинява цялото и постижение и слава- а това не е допустимо....

# 36
  • Sofia
По-странно ми стана как се раздели със спортната си награда ,баш пък на Рачков да си я даде...🤔

# 37
  • Испания
Каквото и да направят, с Фънки, Хилда, Влади Априлов, тези водещи /за съжаление включвам и Зуека, когото много обичам, но тази година е като подменен/, този кастинг /почти 100% певци/, а вероятно и с този продуцент, нищо няма да се подобри.

# 38
По-странно ми стана как се раздели със спортната си награда ,баш пък на Рачков да си я даде...🤔
Аз мисля, че си е реплика.

Просекото и мен ме дразни. Предпочитам торбичките на Рефан пред това..

# 39
Добре, че им го раздават фрии просекото, че иначе много скъпо JoyJoyJoy

# 40
  • Sofia
Нормална е цената,23лв🤑

# 41
Има и един друг момент. Това шоу върви непрестанно вече 8-9 години. Нормално е да се изтърка. Колкото и добри идеи да има, каквото и да въртят, просто в един момент му минава времето и е нужна пауза, за да се събуди отново интерес. За малък пазар като нашия даже идва в повече. Тази година това all stars не е за друго, а защото няма кого вече да канят. Иначе по-логично щеше да бъде десети кръгъл сезон да е с победители от минали предавания.

# 42
Според мен 9-ти сезон си е за Ол Старс. 8 сезона с 8 победители. Сега разбирам, че повечето победители са имали анагажименти и други причини да не искат да участват.

Изтъркаха се постоянните образи в шоуто на Тина Търнър, Бионсе и т.н.

# 43
  • София
Предаването като идея е много добро, стига да не се побългарява. Маги от манията да пести пари, не купува нови права за ползване на песни, а върти едни и същи от години и от там изглежда, че предаването се изхабява.

# 44
  • through the wormhole
Аз малко със закъснение изгледах епизода. Та, най-много ми харесаха Поли и Рафи. Колкото не я харесвам Поли, толкова ми хареса имитацията ѝ. Много добре докара гласа на Тина. Рафи пък от своя страна го удари на артистизъм и то какъв! Леле, това момче има голям потенциял в актьорството! Много се надявам да го видим някой ден да се изявява и в това поприще. За Фики съм раздвоена. Колкото му се получи имитацията на баща му (направо едно към едно), толкова никак не успя да пресъздаде Данчето. Според мен трябваше да излезе на сцената в образа на баща си. Така някак си нямаше толкова да се набива на очи несполуката му с г-жа Христова. Азис също ми хареса. Вярно, че пееше с неговия си глас и имитацията замина у ряката, но поне прояви старание. Не като предни пъти, когато си личеше, че му е все едно. Милица също ми хареса, макар че песента беше много тъпа. Много се смях с коментара на Вегов за нейното изпълнение - даже го връщах няколко пъти. Joy И със Софи много се смях. Нищо не направи, но поне беше от сърце. Joy Къци и Михаела не ми харесаха. Трудно ми е да повярвам на Хилда, че не е разбрала, че Къци имитира гласа и на Слави - да, бе, да!

Общи условия

Активация на акаунт