🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 33 957
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Преди дни писах, че не съм арменка, никога в никакъв формат не съм пращала СМС, но сега за пръв път пуснах един. Така че победата да се отдава на арменска хитрост, а не на качествата на певеца и симпатиите на публиката е несериозно. И недоказуемо.

# 706
  • Пловдив
Владко от малък пее, но с мама и татко

https://www.youtube.com/watch?v=ujH8QGJGgeU

# 707
Преди дни писах, че не съм арменка, никога в никакъв формат не съм пращала СМС, но сега за пръв път пуснах един. Така че победата да се отдава на арменска хитрост, а не на качествата на певеца и симпатиите на публиката е несериозно. И недоказуемо.
Малко повече чувство за хумор ... Рафи си заслужи победата. Човек да не смее да каже нещо.

# 708
  • София
Помним, помним, голямо бутане беше на Графа. Той на дъртини се разви по-добре.
След първия локдаун даже се появи и лафът: "Сакаш малко страдахме, та сега и Графът тръгвал на турне!" Simple Smile)) Сигурно и той има нещо общо с Капките, ама нали и аз реалити формати в общи лини взех да гледам покрай короната.

# 709
  • Вестерос
Емрах е просто... тъп, да тъпо е да го кажа, ама е така, както и масово коментиралите във фб, че щом Фики печелел почти всяка седмица вота, то сега е нагласено. НЕ, НЕ Е! Просто масата гласували, включително и аз, сме гласували само и единствено на финала, за да спечели Рафи. Точка. Другото са мрънкания, от които излиза още повече ограниченото сиво вещество, което има мрънкащият.

# 710
Има и друго - Рафи пя много по-рано. И се представи перфектно. Следователно много СМС-и. Фики пя последен и образът не беше уау. Заслужена си беше победата.

# 711
Това с гласуването от рано не е справедливо и си е алчнотия на продуцентите. В случая го казвам не за да оспоря победата на Рафи, а по принцип. Ето например в Евровизия пуснаха гласуването едва след като беше изпята последната песен, така всички стартират наравно и зрители, които не са твърди фенове на този или онзи певец биха взели по-обективно решение за кого да гласуват. Но подобен подход елиминира емоционалното гласуване след някое хубаво изпълнение и намалява приходите.

# 712
# 713
  • Велико Търново
Гласуването беше пуснато в началото на финала. Според мен няма абсолютно никакво значение кой кога е пял. Наистина ли мислите, че феновете са чакали да видят какво и как ще изпее, за да гласуват за него? Със сигурност са започнали още с отварянето на линиите.

Рафи много сладко дете!

# 714
  • Испания
И тези са сладури.

# 715
Внукът продължава традицията с прическата на дядо Маги.
Joy

# 716
Ясно се вижда, само за секунда разбира се, но все пак се вижда, че Фики е разочарован от факта, че не печели. Но това в никакъв случай не го прави лош човек. Дори напротив - прави го съвсем нормален човек, който се е надявал на победа. Определено предпочитам да видя съвсем естествено разочарование, отколкото лицемерна радост на чужда победа. Тогава яда от загубата изпъква още повече.
Разбира се, ама хубаво щеше да е през цялото време да виждаме естественото му поведение. Мен ме издразни не толкова реакцията му на финала, а по-скоро инфантилното му поведение му през целия сезон, че и миналия. Това просто не беше той.

# 717
Някъде ми се мерна, че Александра Енева е от Смолян ( или Смолянско?...) , баща й се казва Ромео. Дали е със смесена ( екзотична ) кръв , или малцинства , или просто баба й е била фен на Ромео и Жулиета?

# 718
Ясно се вижда, само за секунда разбира се, но все пак се вижда, че Фики е разочарован от факта, че не печели. Но това в никакъв случай не го прави лош човек. Дори напротив - прави го съвсем нормален човек, който се е надявал на победа. Определено предпочитам да видя съвсем естествено разочарование, отколкото лицемерна радост на чужда победа. Тогава яда от загубата изпъква още повече.
Разбира се, ама хубаво щеше да е през цялото време да виждаме естественото му поведение. Мен ме издразни не толкова реакцията му на финала, а по-скоро инфантилното му поведение му през целия сезон, че и миналия. Това просто не беше той.
На мен  не ми пречи поведението му. Не се е държал арогантно, просташки... Възпитан, не инфантилен.

# 719
Гласуването беше пуснато в началото на финала. Според мен няма абсолютно никакво значение кой кога е пял. Наистина ли мислите, че феновете са чакали да видят какво и как ще изпее, за да гласуват за него? Със сигурност са започнали още с отварянето на линиите.

Рафи много сладко дете!

Това се отнася само за фен базата на изпълнителя. Много хора биха гласували за изпълнението, което им хареса най-много.

Общи условия

Активация на акаунт