🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 33 954
  • 773
  •   1
Отговори
# 720

На мен  не ми пречи поведението му. Не се е държал арогантно, просташки... Възпитан, не инфантилен.
Все си мисля, че възпитанието се дава първите 7 до 13-14-15 години, а не на 25-6 да се превъзпиташ тотално. Това по-скоро ми прилича на роля.

# 721
Не ми се спори. За мен написаното е безмислено. Защото, за да е смислено, трябва да е било демонстрирано някога някъде липса на възпитание от Фики. Преди да стане на 25. Аз не го познавам лично. Съдя от това, което виждам. И не само за Фики. За Рафи, Милица, Софи...
Като не го харесвате, ок. То всеки има към някого антипатия.

# 722
Не ми се спори. За мен написаното е безмислено. Защото, за да е смислено, трябва да е било демонстрирано някога някъде липса на възпитание от Фики. Преди да стане на 25. Аз не го познавам лично. Съдя от това, което виждам. И не само за Фики. За Рафи, Милица, Софи...
Като не го харесвате, ок. То всеки има към някого антипатия.
Не го познавам лично също, нямам нищо лично към него, просто съм си изградила някакво впечатление за него на базата на това, което е показвал в медийното пространство - скандали по дискотеки, анаболно тяло, връзки с леки жени, демонстриране на скъпи автомобили и стандарт на животът и т.н. Не ме разбирайте погрешно, не го съдя за това, но просто ми е фалшиво на всяко даване на думата да се започва с едни безкрайни излияния от благодарност, скромност и т.н. Малко ми е все едно Златките или Норките във всяко интервю да почват за благодарят на всичко живо. Някак си не се връзват двете крайности.Скромният и възпитан човек няма нужда от такова навиране на скромността и възпитанието си, то просто се вижда и усеща. Просто имах чувството, че Фики много държи да разберем колко е възпитан и културен. Това е, но пък може и да греша, просто е някакво лично вътрешно усещане.

# 723
Не съм фен на Фики, нито слулшам неговата музика, но къде чухте за скандали по дискотеките, връзки с леки жени? Единствения скандал с Фики, беше скандалният му английски в една негова песен и то не беше скандал, а отнесе много подигравки. До колкото знам има жена и 2 деца, не са свързвали името му с леки жени. Просто не му преписвайте живота на цялата чалга гилдия. И не виждам нищо лошо да имаш коли и апартаменти, ако можеш да си го позволиш. Това не те прави невъзпитан.

# 724
Не съм фен на Фики, нито слулшам неговата музика, но къде чухте за скандали по дискотеките, връзки с леки жени? Единствения скандал с Фики, беше скандалният му английски в една негова песен и то не беше скандал, а отнесе много подигравки. До колкото знам има жена и 2 деца, не са свързвали името му с леки жени. Просто не му преписвайте живота на цялата чалга гилдия. И не виждам нищо лошо да имаш коли и апартаменти, ако можеш да си го позволиш. Това не те прави невъзпитан.
Преди няколко години, на някакво чалга мероприятие в столична дискотека беше станал голям панаир между него, Преслава и тогавашния и приятел. И със сигурност не беше измислица, защото на самото събитие е имало много хора.
Иначе не съм казала, че е лошо да имаш скъпи коли и апартаменти, моля четете хубаво по няколко пъти.
Казах, че ми е странно, че си парадирал с тях до известно време, а в един момент се представяш като скромен човек. Някак си не ми се връзват нещата.
Творчеството му няма да го коментирам, просто ще кажа, че е изключително логично един скромен човек да изпее "Зарад тебе вдигам въртолета" докато се кълчи полугол, но явно бизнес.

# 725
Леле, колко излишна информация се знае от заведения, поп фолк изпълнители, бившите им и т.н. То е фактология, то е аргументация.
Аз все пак вярвам на моите очи, уши и мозък. Радвам се, че Рафи победи, но тази “информация” за Фики показва интересите на снасящите я, а не ми го показва него невъзпитан.

# 726
Леле, колко излишна информация се знае от заведения, поп фолк изпълнители, бившите им и т.н. То е фактология, то е аргументация.
Аз все пак вярвам на моите очи, уши и мозък. Радвам се, че Рафи победи, но тази “информация” за Фики показва интересите на снасящите я, а не ми го показва него невъзпитан.
Ами аз не ви карам да вярвате на моите факти и аргументи. Също имам мнение и го споделих, после пет човека ме апострофираха, че не било така.

# 727
Преди няколко години, на някакво чалга мероприятие в столична дискотека беше станал голям панаир между него, Преслава и тогавашния и приятел. И със сигурност не беше измислица, защото на самото събитие е имало много хора.

и какво точно е станало? аз не следя подобни новини, но сега потръсих в нета, че ми стана интересно. инфото е, че Бирмата е налетял на бой на Фики и някакви други хора заради поведението на почерпената Преслава.

# 728

и какво точно е станало? аз не следя подобни новини, но сега потръсих в нета, че ми стана интересно. инфото е, че Бирмата е налетял на бой на Фики и някакви други хора заради поведението на почерпената Преслава.
И затова е виновен Фики, защото само се преструва на възпитан. А не е, защото кара скъпа кола, държи се уважително и има нормално семейство.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
  • София
Е, то мъжът на Преслава преди редовно се биеше по дискотети, поне така пишеха медиите, де, не съм присъствала, но има не едва или две статии кой е пребил, то не бяха диджеи, нейни фенове и тн. Така че и да е имало проблем между Фики и него, не вярвам Фики да го е предизвикал.
Според мен Фики наистина стои настрани от скандали, не е само поза това  в Капките. Е, сигурно и влизал в някой и друг скандал, ама то по дискотекиет с пияни хора понякога е трудно човек да им обясни възпитано.

# 730
Бирмата си беше известен с побоите си и то не само над мъжка конкуренция, а и над приятелките си. А Преслава си е от типа жени, които обичат да се слагат на всеки само и само да бъде харесвана. Някакви дълбоки комплекси има. То личи и по префасонирането ѝ.
Като ти налетят на бой най-нормалното нещо е да се защитиш. Ако можеш, разбира се.
Графа, може да не е голям певец и роднините да са ударили рамо, но има доста хитови песни. Нещо, което не може да му се отрече.

# 731
  • София
Тя Преслава не е с Бирмата, а с Павел Лазаров, но имаше статии, ако помня правилно, че и двамата се бяха били. Трудно им се проследяват на тези хора връзките. Преслава го раздава една мила и нежна, но щом си избира такива мъже, въобще не смятам, че е такава. Докато при Фики има последователност, не е добродушен само в Капките.

Творчеството им не мога да коментирам, но и не ме интересува.

# 732
  • Вестерос
Графа прави и супер шоу, така не се бях забавлявала от години, както на негово участие есента

# 733
Аз също имам усещане за лека фалшивост при Фики. Нямам доказателства, просто усещане. Някак се преекспонира образ на възпитан младеж. Иначе е ужасно талантлив, не може да се отрече. Миналата година си бях за него, тази за Рафи. Между другото точно на Рафи му личи, че е мило и възпитано момче, без това да се изтъква и навира постоянно. Но не ангажирам никого с мнението си, мое е.

# 734
Аз харесвам и Рафи и Фики. Не виждам защо трябва да ги сравняваме или противопоставяме. И ако има усещане за "преекспониране на образа на възпитан младеж" ,то по-скоро идва не от самия Фики, а от околните. Мда, вече е странно уважителното отношение, та чак буди съмнение у доста хора. Такива са времената.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 01:52 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт