🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 039
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Победителят беше и моят фаворит за победа! Да се надяваме,че на Магърдич няма да му дойде хрумката следващия сезон да бъде "Стораро и Фемили",че ми идва в повече.Омръзнаха ми и тези заучени фрази "ще пея песен на невероятния / неповторимия/ уникалния...",и постоянното повтаряне ,че "за мен е чест"-изтърка се вече.Хилда как ще я кара оттък нататък,без да настръхва и без да се разтреперва,не знам.

Видяхте ли и забелязах те ли как вчера Фики реагира, като не споменах неговото име за победител, как гледаше, все едно беше обиден  като малко дете. Наистина малко се получава бутане, все пак имаше имитации, които бяха далече от истината, но все получаваше поушрения и в първият формат, като участваше и той.

# 616
Милица има определение в биографията си-джаз певица.А съм чувала май и с опера се е пробвала.

# 617
е, Милица не заслужаваше да победи, нека сме честни.
и на мен ми се стори, че на Фики нещо не му е добре. физиономията му, още преди обявяването на победителя, беше на човек, измъчван от болка или някакъв дискомфорт.

# 618
  • София
Рафи си има кариера и си пее от години.
Не съм гледала много внимателно реакциите, защото превъртах, на някак не ми се връзва с цялостното поведение на Фики л, да е проявил сега злоба и завист. Той също си има кариера и едва ли му е зор точно за тази победа и е опрял точно до тази кола.

# 619
  • София
Колата, която кара Фики в момента... струва десет пъти повече от тая, която се печели в предаването. Не го мислете него.

# 620
  • София
Рафи и Фики се прегръщат, след изказването на Фики при обявяването на резултатите, така че да приемем, че всичко е наред.

# 621
Много скучен финал. Приспивен. Като цяло вял сезон.
Къци се подигра с "обективното" жури, но не съобрази, че подигравката е за негова сметка. Добро впечатление щеше да остави, ако покаже, че е над нещата и забаввлението е номер едно.
Софка, Азис и Поли да си пеят пред феновете и да се здрави.
Милица също както в началото на сезона избра песен, която харесва и мечтае да изпълни за собствено удоволствие, а не за победа.
Михаела и тя беше наясно, че победата не е нейна, та за последно да покаже гласови данни. И нямаше нужда от "удължаване" на носа.
Фики супер пренавит, докарал родата, детето...Високи очаквания, предвид миналогодишния безупречен образ който направи на финала, може би затова не беше перфектен Елвис. Да е жив и здрав, млад е, талантлив, гласовит и ако се е притеснявал, че разочарова детето си? - не бива. Това е просто шоу за усмивки!

И браво на Рафи! Чудесно превъплъщение във Васил Найденов. Успех и повече вяра в собствените му възможности! Blue Heart Tada

# 622
Радвам се, че Рафи спечели. Относно реакцията на Фики, да не би да има значение дали ще спечели някой формата - например може би така се печели репутация, отварят се повече възможности за изяви и работа и т.н.?

# 623
Фики имаше гръб в лицето на журито, най вече на Фънки, да не забравяме че той е първа дръжка с Коцето, които гласови данни са малко колебливи.Много образи не му се получаваха, не че нещо
Фики е навит винаги да  печели, не че има нещо лошо в това, но явно го очакваше. Знаете ли, каквото и да коментираме той си има гърба на баща си, и без това. Да признаем че това е много важно, надали щеше сега да го гледаме по тв, ако не е бил той. И тук не коментирам, дали пее или не, просто казвам колко е важен гърба, и силният тласък.

# 624
Фики имаше гръб в лицето на журито, най вече на Фънки, да не забравяме че той е първа дръжка с Коцето, които гласови данни са малко колебливи.Много образи не му се получаваха, не че нещо
Фики е навит винаги да  печели, не че има нещо лошо в това, но явно го очакваше. Знаете ли, каквото и да коментираме той си има гърба на баща си, и без това. Да признаем че това е много важно, надали щеше сега да го гледаме по тв, ако не е бил той. И тук не коментирам, дали пее или не, просто казвам колко е важен гърба, и силният тласък.

Ама коментираш или не? А избери.  Stuck Out Tongue Winking Eye
И на кой да помага Тони Стораро ако не на детето си?
Каквато и да е причината, Фики имаше напрегнат вид още преди да обявят класацията.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:44 от cardhu

# 625
Леле, как разкостихме и охулихме този или онзи. Факт е, че и четиримата са добри певци и артисти. Факт е, че в повечето случаи се представяха добре. За мен един е по-добър, за друг-друг. Нормално е да си разочарован, ако не спечелиш. Да се радваш ли? Един успява да прикрие разочарованието, друг-не.
А и като прочета мнение с 9 правописни и пунктуационни грешки......

# 626
Леле, как разкостихме и охулихме този или онзи. Факт е, че и четиримата са добри певци и артисти. Факт е, че в повечето случаи се представяха добре. За мен един е по-добър, за друг-друг. Нормално е да си разочарован, ако не спечелиш. Да се радваш ли? Един успява да прикрие разочарованието, друг-не.
А и като прочета мнение с 9 правописни и пунктуационни грешки......

+ 100

# 627
  • Испания

Вчера нещо ми се е изплъзнало от погледа.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:52 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 628
Това не са нагласените награди на Митко Пайнера, където Фики е свикнал да е номер едно.
Абсолютно заслужена е победата на Рафи!

# 629
И кой е казал, че не е заслужена победата на Рафи? Защо непременно трябва да има крайности и противопоставяне?
Тук виждам повече злоба, отколкото у когото и да било от участниците в Капките.

Общи условия

Активация на акаунт