🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 7 /11.05. - 25.05.2021/

• 34 060
  • 773
  •   1
Отговори
# 660

Това Ме отказа да дочета статията.

# 661
  • Испания
Нищо не си изгубила. Аз съм с AdBlocker и нищо подобно не виждам.

# 662
Фамилия Стораро нямат нужда от реклама.

# 663
Те са рекламата Wink

# 664
Цитат на: Hrisi link=topic=1 6333822.msg42899603#msg42899603 date=1622048681
Фамилия Стораро нямат нужда от реклама.

Защо да нямат? До Капките не го бях виждала и чувала Фики. Само знаех за съществуването на такъв попфолк певец. После четох и за"издислав". От миналия сезон видях, че е талантлив певец, образован и добре възпитан.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 21:58 от W

# 665
  • Испания
Феновете на Стораро си тръшкат за какво ли не, как бил пренебрегнат, как не бил оценен, как незнамсикакво /четох и в профила му във ФБ какво ли не/, а той се скъса да благодари на формата и на всички в него. А, де!

Защо да нямат? До Капките не го бях виждала и чувала Фики. Само знаех за съществуването на такъв поп фолк певец. После четох и за"издислав". От миналия сезон видях, че е талантлив певец, образован и добре възпитан.

Абсолютно. И аз бях така.

# 666
  • София
И аз се тръшкам, че Милица не спечели.

# 667
Защото всички видяхме как неговите фенове го поддържаха през цялото време. А и него го търсят да рекламира.

# 668
  • Испания
Търсят го, да!

# 669
  • Велико Търново
Лоренцо е имал бал. Мернах някъде, че му била обещала да им пее.
Ох, пък Юлиан на това афтър парти все едно на плаж е тръгнал Satisfied
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:12 от DamaPika

# 670
  • Испания
Почти всички са по къси гащи: Юлиян, Кико, Геро и ...

На Юлиян всичко му отива, освен това всичко е съчетано.

По-добе с къси гащи, но чисти, отколкото дънки, които не са виждали пране кой знае откога.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 671
  • Велико Търново
Почти всички са по къси гащи: Юлиян, Кико, Геро и ...
И това са те. Поне от познатите лица. Още 1-2 момчета, най-много 3, видях по снимките с къси гащи. Няма как 5-6 да са"почти всички". Отделно, че на Геро даже и не знам дали могат да се нарекат чак къси...

Иначе че е в тон Юлиан - няма спор. Пък чорапите му направо къртят. Grinning

# 672
  • Испания

В момента по Нова ТВ.

# 673
1. Фики наистина няма нужда от реклама. Нито някой друг от фамилията Стораро. Просто, защото хората, които слушат този стил музика си ги знаят много добре кои са. А и почитателите им стават все повече. А тези, които не слушат Поп фолк, няма и нужда да ги знаят кои са. И да ги знаят все тая - няма тепърва заради хубавото представяне на Фики във формата и доброто му възпитание да му станат фенове Simple Smile

2. Колкото и да се гневат колегите на Фики във ФБ, истината си остава една - с Рафи до последно бяха конкуренция, но на финала Рафи го отвя. А самия Рафи е толкова приятно, симпатично, скромно, талантливо и раздаващо се на макс момче, че е много грозно да бъде обвинен във връзкарство. Най-малкото, защото изгуби доста в две предавания по ред, заради карантината. А през това време Фики си пя на сцена и си събираше хубавите точки

3. Много ми е смешна наградата "Лек автомобил" за победителя. Всички участници обикновено са достатъчно известни и успели, така че според мен подобна награда си е леко...... Не знам как да го кажа точно..... Обидно или, ако не обидно, то снизходително. Извинявам се, ама автомобила е от възможно най-евтините и то базов модел. И сега какво - пристига Фики с S класата, паркира я пред залата на Капките и след края пали Форда и си тръгва /примерно/. Със сигурност парична награда на цената на автомобила би бил по-добрия вариант. Който я спечели да си купи, каквото поиска - един може да реши да я дари за благотворителна кауза, втори да си купи кола, трети да отиде на почивка и т.н.

# 674
Явно , който я спечели,  ще я продаде...  базов , смотан форд ...

Общи условия

Активация на акаунт