Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 034
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
24 часовата наистина е вечна.

# 451
  • в 1001-та нощ
И за мен е най-добрата.

# 452
Аз имам още по-любима. Горе в ляво от тези палитри на Диор. Някой има ли идея дали се продава базата отделно? За мен е уникално добра.

# 453
Виж тази на Smashbox. Не мога да я сравня с Мак, но тази на Smashbox при мен не мърда с часове независимо дали е топло, дъждовно и т.н.. Simple Smile) А и не изсъхва - в тубичка е. Има я и я Дъглас, и в Нотино.

# 454
Моята на Мак изсъхна след 2 години вярна служба, мисля, че за това време е абсолютно позволено да се държи така. Сефте не съм съгласна с Петрова, но не мисля, че изсъхва бързо.
Soft Click, няма я отделно, скоро питах.
Агент, в планините също вече е жега, утре отиваме към Тоскана, днес гледах времето- мор. Просто влажността е висока. В Кортина в момента, 23.30 е малко под 20 градуса, ако в NYC трябва да хвърляш- почни от якетата и не пипай торбата.
Ако трябва помощ с извозването на багажа свиркай.
Аз като ходя на почивка започвам опаковането на багажа с козметика и чанти и после преминавам на дрехи. Да е жива и здрава Петрова за чудесния коледен порядък, който ми направи- куфарче за гримове. С 1 червило мога да пътувам (при зор), но с един ФДТ-не.

# 455
Жалко че диорската база я няма отделно. Щеше да е топ продукт.

Фдт за пътуване пък никога не вземам. Коректор, пудра, бронзър, руж, спирала, гланц и някоя малка палитра сенки. Аз се гримирам от скука, а като пътувам въобще не ми е скучно и по някаква причина даже се чувствам некомфортно с грим. Много често само по слънцезащита ходя.

# 456
  • в 1001-та нощ
Аз, като пътувам или съм на почивка - никога не се гримирам и грим не нося. Искам да си почина от всичко, от ежедневието и рутината. Свободно ми е без грим и неангажиращо.

Спомням си преди 10г. - 1-2 пъти бях носила за морето - ако ми потрябва. Така и не ми затрябва Simple Smile

# 457
Току що забърсах на летището УД СТей Нейкид 41NN Wink каква съм бърза кучка!

Ще погледна кой сетващ спрей препоръчвахте...

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 05:23 от Agent Provocateur

# 458
На почивка не нося гримове и не се гримирам. Като бях в България през май ми се наложи по хубав повод, отидох на професионален гримьор.

# 459
  • В полите на Пирин планина
И аз на почивка не нося грим. Само някой ББ крем и балсам за устни.

# 460
На почивки не нося грим и не се гримирам.

# 461
Аз пък обикновено нося грим, норядко го ползвам. Blush Просто ми е спокойно да зная, че ако се наложи, съм подготвена. Grinning Ако съм на море, вечер слагам ББ крем, задължително коригирам вежди, гланц за устни, рядко спирала/хайлайтър/ руж. Ако съм на планина или ски- още от сутринта съм така. Simple Smile

# 462
Без грим не тръгвам никъде. Но обикновено слагам бб крем с фактор и малко червило.

# 463
И аз от тези, които обичат да са подготвени, въпреки че в реала 80% от времето съм по ВВ крем + спирала + глос.

PS Искате да кажете, че през ваканциите сте по един гол сънскрийн и без спирала!?!? Машалла! Категорично отказвам да се гледам в такъв вид, aз съм човек естет Grinning
.....
Хайде, негативни сме за 3-ти път за последните 72 часа, ваканцията може да започне!

Последна редакция: нд, 20 юни 2021, 14:48 от Agent Provocateur

# 464
Абсолютно, не! Аз ако на почивка не се омажа, кога? Обаче искам да уточня нещо през последните години подбирам дрехи в близки цветове за почивките, за да не мъкна много козметичен багаж. А пък без спирала - абсурд! Не слагам единствено, когато очите ми не ми го позволяват, не питайте как преживявам тези “голи” дни.  Sad

Стана въпрос за бази на MAC, коя е по-добра базата или дълготрайните сенки, които използват вместо база?

Общи условия

Активация на акаунт