Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 034
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Как се пакетира грим за пътуване!!?!
Първо със седмици досаждаш на съфорумките си за акъл какво да вземеш, а като дойде денят грабиш произволни продукти от тоалетката и го хвърляш в една торба, докато истерично крещиш по мъж и деца. Да не кажете, че не съм ви казала!

# 436
Това си е най- стандартното ноу- хау, Агент!!!
И въпреки това, по- важното е да не забравиш да сложиш въпросната торба в сака/ куфара, както направих аз при последното си пътуване наскоро. Grinning

# 437
Айде лек път, каквото не си взела, ще набавиш тук. И без това се върна един пакет, дето се каня да ти пратя от 2 ужасни седмици, поне ще го донеса/пратя тук, без ядове. И тук имаме козметика, да знаеш... в Италия днес е 1871154 градуса, климатиците са на макс, а ние сме по гащи, НЕ си носи яке/връхни дрехи и вземи всичко Simple Smile.

# 438
Simple Smile)))) ТиЛи, с глас се смея! Моята торба не се побра в куфар, та е метната в момента в краката ми да я оптимизирам, докато стигнем НЙС, щото нашите авантюристични души не могат да излетят от местното ни летище! Разстоянието от Бостън до Ню Йорк е колкото от София до Варна.

Благодаря, Ния, и аз това му викам на мм, но той е решил да се разхождаме по планините с приятели и влача и якета! И това на фона на "не мога да събера толкова куфари в италианска кола, изхвърли половината"

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 22:42 от Agent Provocateur

# 439
Лек път, Агент, ще чакаме снимкови прелести. Heart
И да кажа, макар че може и да не ти хареса- но мъж ти (този път поне) е прав!!! Последният път в Италия хем на рент-а- кара по нощите искахме да сменят заявената кола с по- голяма (защото 1/3 от багажа просто не влизаше в нея), хем после 100000000000 пъти се проклинахме по тесните пътища с безкрайните завои. Слънцезащита и гланц за устни да има! Другото в случая са глезотии. Grinning

# 440
Красавици, предложете ми добра извивачка за мигли,моите са толкова прави,че чак се ядосвам. Доста пробвах и след 5 мин вече отново са се изправили.

Лек път, Агент!

# 441
  • в 1001-та нощ
Извиването се получава с времето. Имай търпение. Моята е добра. Като се прибера, ще видя каква марка беше. Тогава се колебаех между нея и Шисейдо, но за моята форма и извивка на очите, моята беше по-добра.

# 442
Elia, търси такава, която се нагрява, с тях държат по дълго! Мерси!

Разбира се че е прав, но трябва вече да е научил урока, че като ми съчетае 2-3 много различни дестинации в рамките на едно пътуване ме убива - аз не съм минималист, винаги пакетиеам и рез. вариант.

Оказа се, че съм си оставила двете най нови ленени рокли на закачалката. Е, тамън ще имам повод за пазар. А ще погледна и този УД, който Ния препоръчва!

# 443
elia1, ако ти се инвестира в такъв инструмент, препоръчвам извивачката на Tweezerman. Има я в 3 разновидности според формата на окото.

# 444
Еlia1, направи ламиниране на мигли и ще имаш извити мигли за около 2 месеца ☺
При пътуване съм минималист. Взимам няколко продукта, за които няма да ме е яд, ако се счупят, изгубя или нещо друго. Фдт и спирала обикновено взимам, които са на привършване и ги хвърлям накрая на почивката, особено ако съм си купила нещо ново ☺

# 445
И аз съм минималист при пътуване както за грим, така и за дрехи.

# 446
Момичета,базата ми за сенки на Мас изглежда е изсъхнала,защото трудно вземам от нея.Моля да препоръчате хубава база,но да е от Дъглас,защото не съм от София.Благодаря предварително!:heart:

# 447
Поръчай си отново на Мас по телефона. В Дъглас няма толкова добри за мен.

# 448
На Mac много бързо изсъхва и трябва да се държи с капачката надолу, за да не се получава така.
Агент, приятно прекарване! Като шофьор на мини италиански автомобил разбирам проблема. Но той е по-голям за Петров, който капитулира и купи осем местен джип Joy

# 449
Аз ползвам 24 часовата на Mac. Тя не изсъхва. Пейнтпоти имам и ги ползвам като сенки над 24 часовата база.

Общи условия

Активация на акаунт