Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 025
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
Аз си се харесвам без грим, имам и някакво наивно детско излъчване. Особено покрай пандемията и престоя у дома - толкова бях свикнала, че ми беше неестествено да се върна към грима и го направих с известна доза съпротива.

Гримирането при мен в повечето случаи не е просто да изглеждам по-добре, а по-скоро творчески, съзидателен импулс. Форма на себеизразяване, като част от цялостния стайлинг. Той е проводник на настроението, емоцията, която нося - заряда ми за деня.

Пс. отн. базите на МАС - 24 часовата ми  фаворит.

# 466
Точно така. Аз обаче спирала не нося никога, ако нямам пълен грим на очите със сенки и всичко, а това е доста често вк. и на работа. Само по спирала никога не съм била.
Откакто сме с маски не нося и глосове и червила почти никога, защото не искам да си цапам маските.

# 467
Agent, добре дошла и весело изкарване! Наздраве!
Illlzy, на мен сенките в пот-че са ми фаворит. Но и двете са добри.

# 468
То като сме на язовор, таранката само туй гледа - как пърхам с мигли. Joy
Инак мъкна, да има. Grinning

# 469
  • Пловдив
Тази 24 часова база на Мак намира ли се някъде онлайн?

# 470
  • в 1001-та нощ
Предполагам, че може да се поръча по телефона или от сайт на МАС от друга държава.

# 471
В делириум също я има,дори е намалена в момента и с безплатна доставка.
Алена,ще снимаш ли извивачката,когато имаш време?

# 472
Избират се и две мостри и с код welcome10 има още 10% намаление в Делириум.

# 473
  • в 1001-та нощ
В делириум също я има,дори е намалена в момента и с безплатна доставка.
Алена,ще снимаш ли извивачката,когато имаш време?
Скрит текст:

Ехеее, даже не знех, че има БГ сайт Simple Smile

Сега я погледнах - нищо не пише на нея, но си прегледах поръчките във Feelunique  - тази е на Шисейдо. Тогава се спрягаше още една, за много добра и Elle Memme я беше взела - срещнахме се да я пробвам - нейната беше по-малко извита и не ми лягаше добре на извивката на окото. Затова коя е по-добра - по-скоро е до специфика на анатомията на конкретния човек. Но не помня, обаче, другата каква марка беше. Моите мигли са прави и къси. Извивачката ми върши работа, понеже са гъсти и с тънък косъм - максимайзерът дава плътност и ако използвам и максимайзер, каквато и спирала да сложа - стои добре. Той фиксира извивката, дава плътност на косъмчетата, а спиралата дава цвят на изградеото с миглоизивачката и максимайзера

В последните години не бях взимала максимайзер, но сега с една поръчка взех. От това, кеото съм виждала - не стои добре на редки мигли, които са с по-дебел и дълъг косъм. Прави ги още повече, като крачета на паяк. Но за гъсти мигли с тънък косъм - осбено къси- тази омбинация е ОК Simple Smile

# 474
Момичета, може ли да ми препоръчате гримьор от Пловдив. Момичето иска семпъл сватбен грим.

# 475
Момичета, може ли да ми препоръчате гримьор от Пловдив. Момичето иска семпъл сватбен грим.
Потърси Вержи Ганчева

# 476
  • Стара Загора
Ако е заета, Вили Вълкова. Simple Smile

# 477
  • Пловдив
Вержи на 100%
Ако няма час, бих казала поне да не се доверявате на Минка Петрова. Направи ме много зле за сватба. Спирала нямаше да ми сложи, ако не бях и напомнила. Общо взето бях като бушонирана. Трих и се гримирах 300 пъти по - добре сама. Просто съвет.

# 478
Вержи е човекът! Много е добра и мила. Тя ни беше съфорумка и пишеше в тази тема.

# 479
Минавам да информирам някой, ако се чуди за палитрата Dreamy на Nabla. В Pink panda вече е на 35лв

Общи условия

Активация на акаунт