Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 022
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Такава информация не бива да се споделя, действа пагубно на хора като мен. Не само Dreamy, а и другите намалени сега са на по-добра цена.
Забърсах Coral и продължавам да чакам да пуснат Secret на промоция. Hug

Някой да знае кога започва намалението в Сефора?

# 481
Поръчах и аз една Набла да я пробвам и един молив за устни, защото са им много хубави. Ето ме и мен днес

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 16:54 от petrova17

# 482
Поемам вината ☺Аз я поръчах на предишната цена заедно с други гримове. Получих и подаръчна торбичка. Едно от нещата вътре беше една палитра на Lovely - Peach desire. Помислих, че е голям отбий номер, но реших да я пробвам. Цветовете ми паснаха, меки, преливат се супер лесно, наситени. Издръжливостта им с база е около 5-6 часа. След това леко започват да се събират по гънките на клепача. Бяхприятно изненадана и я ползвам вече няколко пъти.
Petrova17, гримът е супер. Но, ах, косата, косата е убийствено яка 😍

# 483
Петровче, красота! ♥

# 484
Благодаря, момичета Heart Sladkishi, доста си поиграх, но ми е много тежка косата и спихна бързо Joy

# 485
Петровче, красота! ♥
^^^  Ужасно красива с тези цветове и стил на макияж!

# 486
Petrova Аз изпуснах ...😥😥😥😥Искам и аз да видя 😥😥😥

# 487
Аз днес пак съм на зеленикава вълна.
Вдигнах малко цветовете за тук, дано се вижда.
Реалност:

И инстаграм...

# 488
Ах, това синьо е убиец! Много си красива Heart Eyes MamaNaMiro, качих последната снимка, която я има и в Инстаграм Hug

# 489
NiaV Очарователна сте, гримът е страхотен!

# 490
Благодаря! Уточнявам- на снимката на окото всичко около грима е фотошопнато здраво- за тези, които ме питаха в Инстаграм с кой ФДТ съм- няма такъв ФДТ. Гримът на окото не е пипан, абсолютно безсмислено е да се блърва грим, който показваме. За това качих и другите снимки, разлика има, но кожата е фейк!

# 491
Дарлинг, снимката на окото е супер. В крайна сметка показваш сенките, които са перфектни. То няма смисъл да се единтва грим, поне според мен. В крайна сметка идеята е да покажеш какво правиш… като качваш постове за фдт не пипаш нищо, то иначе е безсмислено начинанието… Аз оправям само яркост, сенки и т. н. Кожа и сенки не пипам

# 492
Според мен е ок да не си показвам крокодилската кожа под очите с такъв грим, който целя да покажа. Имам си гънки на окото, както и текстура. Според мен е човешко, а и нали ако ги изпъна няма да се вижда как се преливат самите сенки- има такива, като показаните от мен на АБХ, които просто не се. Иначе няма да е лошо и да си почистя веждите и мина пак на микроблейдинг... Другите как мислят- за или против на фотошопа на кожа в Инстаграм? За тук не става въпрос разбира се, групата е за подкрепа, идеи и техники на грим, не фейстюн.

# 493
Аз съм ЗА! Позвллявам си в лоши дни да блървам кожата на лицето, имам пори при това доста видими. С камера на телефона имам чувството, че още повече се виждат, не искам да си представям с професионален апарат какво ще е.

# 494
Крила съм някоя друга пъпка рог, всеки има кофти дни Blush Joy Имам си и пори и капиляри ( благодаря на мама), мимически бръчки си имам, ама си ги гледам. Загледах се тези дни, че хората създават нереалистична представа за това как изглежда кожата. За съжаление малко късметлии има кожа като стъкло, а масово снимките в Инстаграм са загладени до неузнаваемост, а по-лошото е, че си личи. А относно сенки никога не съм пипала. Та нали това е целта на занятието. Аз ако го правя нескопосано и трябва да го замазват отгоре… за какво ми е изобщо да го качвам… Иначе на камера наистина нещата изглеждат по-зле. Тези дни извадих професионалния апарат, но първо, че порите ми изглеждат като кратери, а не са чак такива и второ трябва портретен обектив, защото останалите изкривяват и показват нереалистично

Общи условия

Активация на акаунт