Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 019
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Petrova и аз не те видях. Ния, супер грим на очите. А иначе аз съм с нов телефон, който прави пори, бръчки и пъпки в пъти по. Направо се депресирах Simple Smile

# 496
  • в 1001-та нощ
Идвам с едно неоново гримче - поводът беше весел и посегнах към този пигмент - веднъж годишно се случва. Колебаех се между него и прессованите пигменти на UD, но предпочетох него:

Скрит текст:

Колебаех се дали да не изолзвам светло сива очна линия или много тъмно бордо. но реших да не рискувам. Въпреки това - ще проиграя и друи варианти.

# 497
Алена, очи, нокти, червило - всичко е топ Heart Eyes Много ти отиват ярки цветове.

# 498
Wow..

Този грим е невероятен a.l.e.n.a....

# 499
Alena, много ти отиват такива цветове! Чудесен неон 🌸

# 500
a.l.e.n.a Чудесен грим, цялостната комбинация е прекрасна!Адмирации!

# 501
Alana, страхотна си. Ужасно много ти отива цвят

# 502
# 503
Много стилно💙

# 504
Тъкмо си мисля МамаNaMiro е върхът и хоп, показваш нещо още по-яки. Страхотна си!

# 505
Тъкмо си мисля МамаNaMiro е върхът и хоп, показваш нещо още по-яки. Страхотна си!
Ооооо Sladkishche благодаря много 😘😘😘

# 506
  • в 1001-та нощ
МamaNaMiro, много нежни цветове и толкова ти отиват Simple Smile Доматеното червено ми остана в сърцето - акцентира над пищност и разкош. А сега тези нежни цветове са в другата крайност - като копнеж.

# 507
Маме, тези цветове много ти отиват! Прекрасни за море!
Дами, с оглед на отворените заведения и това, че ида към Българи и имам поръчки за пращане и раздаване (тези, които не са от София да очакват пратки в четвъртък), предлагам среща на живо на гримиралките, които са в София.
Има чудесно заведение, в което да пийнем по коктейл следобедно, има басейн, който иска да е там от по-рано и съвсем спокойно можем да размятаме палитри. Който е за да ми пише на лични кой ден предпочита, ще резервирам и ще пиша на всички за коя дата има най-много кандидати.

# 508
А на провинциалистките ще ни пратите снимки от грим партито! Heart

# 509
Момичета, понеже не знам в коя тема да попитам, питам тук. Търся си хубаво почистващо олио за премахване на грима. Кожата ми е смесена. Ще съм благодарна, ако някой ми препоръча нещо.

Общи условия

Активация на акаунт