Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 019
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Винаги имам под ръка опаковка от олиото на Dior. Най, най, най-любимото ми е. Сега си взех балсама да разгримирате на линията на Сефора и съм много приятно изненадана. Почиства добре и не оставя мазен филм след като се отмие. Много е свеж

# 511
Така и така сме на тема почистване-предложение за почистващ продукт за грим като първа стъпка-мляко, двуфазен лосион ?Сега привършвам мицеларното мляко на Кларанс, но ми пари на очите.

# 512
  • в 1001-та нощ
На мен олиата и лосионите ми създават проблеми - използвам това - струва около 10 лв.ю

# 513
На мен това на Гарние също ми люти на очите. Напоследък за очи ползвам двуфазния лосион на Дъглас. Според мен е добър колкото този на Ланком. За лице ползвам едно японско олио и после мия с пяна на Неутроджена. Има различни видове. Олио на очи не слагам, мляко пък от години не ползвам

# 514
Soft Click, a.l.e.n.a, Благодаря!Много сте мили.Flowers Hibiscus

# 515
Аз ползвам олиото за премахване на грим на The Body Shop с лайка и съм много доволна. Сваля грим перфектно, и за очите го ползвам, не ми люти, след него почиствам с лека измивна пяна. На някои хора обаче бях чела, че предизвиквало пъпки, така че ако сте склонни към тях, може да не е идеално за вас.

# 516
Аз съм писала и преди, ако е олио, а не балсам най- много харесвам Шисейдо, Ербориан, Повечето корейци. Обаче балсамът, за който писа Петрова за мен е супер гаден и определено не ми е свеж- не разтваря грима ми добре, не се измива без кърпичка, като цяло оставя филм на кожата ми, който си стои и след 2рата стъпка на почистване. Бляк.
Pink Dress, предпочитам среща при теб (ах, Морето), но аз не мога да пътувам тези дни. Ти ако си свободна обаче, както и ако на някой му се пътува разбира се че ще свирне!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 12:51 от Анонимен

# 517
Сърдечно благодаря за поканата Ния, но ми е невъзможно да тръгна на път към София сега!
Аз съм доволна от олиото на Dior, не ми люти на очите и не замъглява погледа. С водоустойчива спирала обаче май не се справя добре.

# 518
Сърдечно благодаря за поканата Ния, но ми е невъзможно да тръгна на път към София сега!
Аз съм доволна от олиото на Dior, не ми люти на очите и не замъглява погледа. С водоустойчива спирала обаче май не се справя добре.
Моите наблюдения от олиото на Диор са същите- не сваля очна линия и спирала.
Ще пратим снимки ако има хепънинг, за сега никой не е писал Simple Smile

# 519
Колко са ни различни кожите. При мен и Диор и балсама на Сефора свалят всичко. Пинк Днес, къде си на морето ти? И да ви покажа малката гримьорка за малко

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:57 от petrova17

# 520
Това е творчество! ❤

# 521
Петрова, от Варна съм. Голяма сладурана си имаш! Animal Cat

Това е творчество! ❤
Моята щерка грам не се интересува от гримове

# 522
Петрова, подсети ме да си извадя Blood Lust на Джефри. Прибрала съм ги заедно с Blood Sugar и Blue Blood в едно чекмедже, че много големи и от месеци не съм ги вадила. Откакто пристигна Subliminal на Пат само с нея ходя и чат-пат мини Ретро на Наташа, но сега ми се приноси много Blood Lust. 😍

Моята дъщеря стана на 19 и вече притръпнах, че може да не си намеря някоя палитра или четка. Даже знам къде да ги търся. Хубавото е, че има мини джоб и с купува разни работи вече сама. Но няма дрогерии, само на лъскаво и скъпо налита. Радва ме, че така се гримира, че много слабо личи, че като гледам разни девойки по улиците...

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 19:22 от Анонимен

# 523
Прелест!!
За мен не е силен грима.

# 524
Голяма красавица е тази девойка.
Малката също!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 17:42 от densi

Общи условия

Активация на акаунт