Не искам да обиждам никого, така се чувствам аз. Темата е едно приятно място, на което много момичета неуморно споделят различни моменти и следят с интерес темата. Аз не съм от много пишещите, но съм редовно четяща и това "напомняне" за кого е темата последните седмици страшно демотивира.
Мое мнение.
Първо никой нищо не налага.
Да съм казала някъде да не се говори за Ханде? Говорете си за Ханде колкото искате.Обсъждайте си ХанКер! Просто в момента сме стайл почивка и да не удобрявам тази връзка,но я уважавам какво сега и затова ли ще бъда нахокана? Не съм длъжна да подкрепям всяко решение на любимеца си! Не го пише в портокола на фенство.
Никой не държа насила тук! Не съм сложила и окови на някого.
Нито пък слагам забрани ,но като създател на тази тема желая да доминира това което трябва в нея затова сега е само Керем на корицата.
А ако някой разгледа архивите наистина от ДО ще види,че винаги съм обръщала внимание и на Ханде и на всяка партньорка на Керем.Щото едва ли не ще излезне,че Хандето толкова е хейтя не,че не е истина ама нейсе.Това си е мое мнение и всеки си е с мнението,че покрай нея и Керем съм нахейтила и тн.
И понеже големи учителки се пишат някои по БГ нека погледнат за още някоя правописна или печатна грешка.То най-голямата ,че Хандето им липсва ама нали така? Много грозно и неуважително беше това!