The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 284
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Не мисля, че някой е забравил за какво е темата. Извинявайте, но все едно се прави забележка на пишещите да си знаят мястото. Мисля, че заради сериала и връзката им с Ханде е нормално да се говори и за двамата. Аз в момента не виждам как биха могли да се отделят нещата.
Не искам да обиждам никого, така се чувствам аз. Темата е едно приятно място, на което много момичета неуморно споделят различни моменти и следят с интерес темата. Аз не съм от много пишещите, но съм редовно четяща и това "напомняне" за кого е темата последните седмици страшно демотивира.
Мое мнение.

Първо никой нищо не налага.
Да съм казала някъде да не се говори за Ханде? Говорете си за Ханде колкото искате.Обсъждайте си ХанКер! Просто в момента сме стайл почивка и да не удобрявам тази връзка,но я уважавам какво сега и затова ли ще бъда нахокана? Не съм длъжна да подкрепям всяко решение на любимеца си! Не го пише в портокола на фенство.
Никой не държа насила тук! Не съм сложила и окови на някого.
Нито пък слагам забрани ,но като създател на тази тема желая да доминира това което трябва в нея затова сега е само Керем на корицата.
А ако някой разгледа архивите наистина от ДО ще види,че винаги съм обръщала внимание и на Ханде и на всяка партньорка на Керем.Щото едва ли не ще излезне,че Хандето толкова е хейтя не,че не е истина ама нейсе.Това си е мое мнение и всеки си е с мнението,че покрай нея и Керем съм нахейтила и тн.

И понеже големи учителки се пишат някои по БГ нека погледнат за още някоя правописна или печатна грешка.То най-голямата ,че Хандето им липсва ама нали така? Много грозно и неуважително беше това!

# 16
Благодаря за новата тема! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Както футболът и изкуството, както всяко нещо , което някой някога е искал, любовта беше мечта. И точно като мечта, в нея няма нищо сигурно. Не порасва сама. Не разцъфва , ако някой не я полива. Беше най-голяма в малките жестове. Беше най-силна в своята безкористност. И може да бъде завинаги с някой, който не се страхува и не отказва възможностите, които тя му предлага!
Mariana Zapata, "The Wall of Winnipeg and Me"

# 17
  • Кърджали
Ягодке, разбирам поста ти и го споделям.

# 18
Благодаря за новата тема!

Не мисля, че някой е забравил за какво е темата. Извинявайте, но все едно се прави забележка на пишещите да си знаят мястото. Мисля, че заради сериала и връзката им с Ханде е нормално да се говори и за двамата. Аз в момента не виждам как биха могли да се отделят нещата.
Не искам да обиждам никого, така се чувствам аз. Темата е едно приятно място, на което много момичета неуморно споделят различни моменти и следят с интерес темата. Аз не съм от много пишещите, но съм редовно четяща и това "напомняне" за кого е темата последните седмици страшно демотивира.
Мое мнение.

+1

# 19
Аз се опитвам да разбера и двете страни, но имайки предвид, че с Марги, Бро и Мики правихме темите в последно време, се чувствам сякаш това напомняне си е за нас. Надявам се, че момичетата няма да имат против, че ги споменавам. Не се чувствам особено обидена, нито виновна. Нямам нуждата да се оправдавам, но само ще кажа, че сме се вслушвали в мнението на всички момичета, пишещи тук, за да могат да са мотивирани да пишат и споделят всичко, което ги вълнува, около когото и да ги вълнува. Мисля, че поддържахме уюта и настроението на добро ниво. Благодаря за възможността, дано е оценено! Не искам да коментирам това повече.
Ако на някой му липсва Ханде, събрах това за вас, тъй като тук има фенове и на Ханде, и на Керем, и на ХанКер. 💜

Налбантова, този е за теб. 💙 ^

# 20
The Bürsin - "Почукай на вратата ми"
 Преди, сега и в бъдеще
 (Тема 88)

# 21
А всъщност един букет е красив с много цветя. Цветността е смисълът на живота. Нали затова дъгата е толкова пъстра. Та тя е събрала в себе си толкова много любов. Харесвам ги. Двамата...

# 22
  • In the light side of the Moon!
Аз се опитвам да разбера и двете страни, но имайки предвид, че с Марги, Бро и Мики правихме темите в последно време, се чувствам сякаш това напомняне си е за нас. Надявам се, че момичетата няма да имат против, че ги споменавам. Не се чувствам особено обидена, нито виновна. Нямам нуждата да се оправдавам, но само ще кажа, че сме се вслушвали в мнението на всички момичета, пишещи тук, за да могат да са мотивирани да пишат и споделят всичко, което ги вълнува, около когото и да ги вълнува. Мисля, че поддържахме уюта и настроението на добро ниво. Благодаря за възможността, дано е оценено! Не искам да коментирам това повече.
Ако на някой му липсва Ханде, събрах това за вас, тъй като тук има фенове и на Ханде, и на Керем, и на ХанКер. 💜

Налбантова, този е за теб. 💙 ^

Неустоима е тази Ханде! Revolving Hearts

Благодаря за темата!

# 23
А, моля ви се спрете със споровете и най-вече не делете Керем от Ханде , защото ще ви се обиди много .Човекът е толкова влюбен и щастлив , сигурно постоянно са заедно , а вече и на сета .
Така ,че дайте да си продължим с писането както преди . Няма да ги слагаме на кантар , я !
Ние в темата на Фатиха сме фенки на Неслихан , на изключителния и талант , но заради нея много обичаме и Кадир .Така ,че тук ще си пишем за Еда и Серкан и за Ханде и Керем .
Това ви го пише човек , който винаги е симпатизирал на Керем и съм се чудил а защо Ханде има толкова фенове след като е толкова бездарна като актриса .Сега видях голям напредък при нея и ЕдСер и ХанКер ме плениха .

# 24
  • Бургас
Благодаря за темата!
Много красива шапка!
Различна, полезна и много красива!

В темата съм - чета и пиша - защото ми харесва.
Харесва ми информираността на момичетата, готовността им да споделят всичко, което знаят или са научили, позитивното и шеговито отношение между тях, обичта към Керем, приемането на неговия избор за партньор в момента и т.н.

Това, което не приемам е: язвителния и поучителен тон! Независимо кой пише, хайде да си имаме уважението, моля!

# 25
# 26
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема...
Плановете се промениха и имам достъп не само до телефон Stuck Out Tongue Winking Eye
И ви припомням един епизод в който Еда ме изненада....

# 27
Дизайни и тн ако някой желае да коментира нека се обръща към мен на лични дори за правопис да е не е нужно да ставам за маскара публично.
Не знам кой се чувства обиден и засегнат ,но мога да кажа,че аз днес се почувствах все едно съм никоя в тая тема и никоя за нея.

# 28
Привет! 💗
Благодарности за новата тема!

Пожелавам си с мир и любов да си я изпишем! Страстта е в кръвта ни! 💝 Всяка една от нас си има своята си "цветна особеност"! Досега сме го превръщали в предимство за приятното изживяване и пребиваване в групата! Има място за всички цветя в дома ни! Всички момичета, които правеха и правят темите го вършиха и вършат напълно доброволно и с любов! Останалите се чувстваме уютно и задружно тук!
Букетче за всички момичета! Всяко цветенце е красиво по своему, да не си разваляме настроението и да се настроим положително!

Керем и Ханде са влюбени и щастливи! Не знам, но това тяхно щастие го раздават и на нас и аз се чувствам happy от това! Керем ми е любимец и това няма да се промени! Радвам се, че в момента е щастлив и доволен от живота и се надявам и в бъдеще да бъде така с жената, която той си е избрал! Защото чудото любов си заслужава! Тази жена е прекрасната Ханде! Признавам си и аз не я харесвах много отначало, но това се промени на 180 градуса впоследствие!

Сега съм така като ги видя! 💗

# 29
  • София
Последното нещо, което искам в момента, е да влизам в излишен спор. Неведнъж съм писала, че темата е моето бягство от ежедневните грижи, така че се радвам най-много, когато тук царят разбирателство и позитивизъм, но някои неща не мога просто да ги подмина. Диди, не знам защо винаги реагираш толкова остро на градивната критика. Момичетата тук сме доста търпеливи, интелигентни и разбрани. Много тактично обясняваме нещата и със сигурност не целим да те засегнем. Говоря от свое име, разбира се, но мисля, че и останалите дами в темата ще ме подкрепят. Вече няколко пъти си затварям очите за това, че не харесваш Ханде и не одобряваш връзката на Керем с нея - окей, всеки има право на мнение, затова и няма нужда да споря по този въпрос с теб. Обаче това за пунктуационните грешки, например, не виждам защо трябва да го премълчавам. Докато Марги пускаше темата, всичко се е обсъждало и никоя от нас не се е сърдила. Пускала съм по няколко предложения за шапки, не всички са се харесвали. Поправяли сме се взаимно и т.н. Нали това е смисълът на форума. Коментираме и вадим най-доброто. Мисля, че всички искаме да ни е уютно тук и е съвсем нормално да държим на някои неща, българи сме все пак. Аз лично много държа на грамотността и това е нещо, за което не мога да си затварям очите. Не се заяждам в момента. Мисля, че най-нормалното е в заглавието на темата да няма грешки. Това, че те поправих, не е с цел да те обидя, напротив. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт