The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 279
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Пришълец
Благодаря за новата тема! Flowers Tulip

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:46 от Маргарита Н.

# 31
  • София
Благодаря за прекрасната къщичка. Вярвам, че добрият тон ще преобладава в нея. Нека да забравим личните пристрастия. Разбирам донякъде Диди,  но все пак живота си продължава. Сега до Керем е Ханде. Той я обича, а след като харесваме Керем, трябва да приемем и неговият избор на любима жена.
Ето едно прекрасно мнение на фенка. 

"Очите на влюбения мъж, когато изведнъж чуе името на своята любов .. Не знаех, че влюбените очи стават толкова красиви"

# 32
Не мисля, че някой е забравил за какво е темата. Извинявайте, но все едно се прави забележка на пишещите да си знаят мястото. Мисля, че заради сериала и връзката им с Ханде е нормално да се говори и за двамата. Аз в момента не виждам как биха могли да се отделят нещата.
Не искам да обиждам никого, така се чувствам аз. Темата е едно приятно място, на което много момичета неуморно споделят различни моменти и следят с интерес темата. Аз не съм от много пишещите, но съм редовно четяща и това "напомняне" за кого е темата последните седмици страшно демотивира.
Мое мнение.

Първо никой нищо не налага.
Да съм казала някъде да не се говори за Ханде? Говорете си за Ханде колкото искате.Обсъждайте си ХанКер! Просто в момента сме стайл почивка и да не удобрявам тази връзка,но я уважавам какво сега и затова ли ще бъда нахокана? Не съм длъжна да подкрепям всяко решение на любимеца си! Не го пише в портокола на фенство.
Никой не държа насила тук! Не съм сложила и окови на някого.
Нито пък слагам забрани ,но като създател на тази тема желая да доминира това което трябва в нея затова сега е само Керем на корицата.
А ако някой разгледа архивите наистина от ДО ще види,че винаги съм обръщала внимание и на Ханде и на всяка партньорка на Керем.Щото едва ли не ще излезне,че Хандето толкова е хейтя не,че не е истина ама нейсе.Това си е мое мнение и всеки си е с мнението,че покрай нея и Керем съм нахейтила и тн.

И понеже големи учителки се пишат някои по БГ нека погледнат за още някоя правописна или печатна грешка.То най-голямата ,че Хандето им липсва ама нали така? Много грозно и неуважително беше това!

Предния път премълчах, но.... сега няма да го направя... С риск да бъда изхвърлена от темата... Кое е грозно и неуважително???!!! Това, че момичето си е написало мнението или твоят тон, с който се опитваш да назидаваш?! Всички разбрахме, че си създател на темата и моите уважения за това... Но може би трябва да смекчиш малко тона, защото ние не сме ти ученици. Смятам, че всички в тази тема са равни и всеки има право да изразява мнение, което защитава. Както разбирам, ти не харесваш Ханде, и това е твое мнение, което никой не оспорва. Освен това, темата не я прави един човек, та бил той и неин създател, а всички останали, които пишат в нея и я поддържат жива. И нищо не пречи на толкова участващи хора да създадат нова тема, а всеки, който се интересува от сериала, бързо ще я намери в БГ мама. С това не искам да те обидя, а искам да покажа, че винаги има и друг начин. Просто пиши по-позитивно и се радвай, че нещо, което е създадено от теб с любов, се поддържа и развива и че все още продължава да го има... И не се сърди, моля те... Flowers Rose

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 00:13 от mury9

# 33
Да се разпиша в новата тема, за която благодаря!

За кого е темата е ясно, за какво и кой ще се пише, всеки си знае. Но все пак да не се забравя, че е обществен форум. Пишещи, четящи, всички сме с различни предпочитания и мнения.

# 34
Първо- благодаря за темата
Второ- Честит рожден ден на бащата на Ханде!
Трето- Интервюто много ми хареса, макар и кратко, но няма да имам възможност сега да му сложа субтитри, евентуално утре, ако успея да намеря време.
Четвърто- аз също смятам, че всяка от нас има своя принос към темите и тяхното развитие. Аз самата дори пуснах нова тема веднъж и видях колко време изисква, за да стане темата така както искаме. Разбирам, че Ханде не е била в първоначалния план на темата, но тя вече е един вид част от Керем. Съгласихме се да не слагаме биографията ѝ, но смятам, че темите с цитати в заглавието, снимки и гифчета около сериала, правеха темата още по-специална.
 Виждам, че и линкът за преведените от мен фрагмани, който сложих го няма, затова го слагам тук, ако някой има нужда:  
https://ok.ru/profile/592120891916
Идеята ми, Диди, е че както ти каза, че в момента сме в почивка и темата е за Керем само, така и докато тече сериала, не виждам проблем да е посветена и на двамата, после може и да се изместим в отделна тема за ХанКер, ако това те притеснява. Но в никакъв случай никой не е забравил първоначалния замисъл на темата, нито някой подценява труда ти! Напротив, темата е станала супер, благодаря и на двете за труда ви. Нека все пак и не забравяме, че темата е главно за позитиви, всяка се ,,отбива" тук за да прекара малко приятно време, да се нагледа на красота и да разбере нещо ново относно сериала.
И не на последно място- благодаря на всички момичета, които имат принос по темите, прекрасни сте всички, без вас нямаше да е същото Flowers Bouquet Two Hearts
Лека нощ, момичета! Sparkling Heart

# 35
  • Sofia
Здравейте, доста време мина от последния ми запис в темата. Четях, гледах, слушах и ви се радвах. Много позитивни и креативни постове проследих, никой не излезе от добрия тон и цареше толерантност между приятели.
          Но, дойде свекървата (създателката), тя мъжка рожба е родила и я е отгледала (7 години) и какво стана като синчето тръгна в първи клас, запозна се и с други хора и стана страшно. Някое момиче ще и го отмъкне, вече няма да е до полите на мама (създателката), тя го е вързала, да не тръгне по лоши пътища и с лоши приятели.
          И никой не канела и никой не държала на сила в собствения и дом, щом не им харесва да си ходят, нищо че на синчето му харесва, тя го е родила, най-добре знае кое е добро за него.
          Да плачеш ли, да се смееш ли или просто да замълчиш!
          Нищо лично, мое мнение!
          Лека и приятна вечер на всички!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 00:11 от didiasp

# 36
  • София
Сега пък излезе нова информация относно участието на това красиво дете Мая. Пишат, че тя няма да е порасналото дете на Еда и Серкан, щяла да играе ролята на младата Еда.  Да видим...

# 37
  • Плевен / София
Не успях да се включа с коментар какво бих променила....Шеф Александър за мен беше излишен образ..., а за амнезията на Серкан вече си знаете ....Да не ставам досадна........За Селин....връщането и новото и излизане от сериала "ни лук яла ни лук мирисала" можех да мина и без него....Разбрахте ми основната мисъл....Исках нещо по различно от видяното от 29 серия.....до почивката...

# 38
  • Кърджали
Аз чаках да видя кое момиченце ще изберат за дъшеря на Енгин и Пъръл (по спомени чакаха момиче) и затова много се учудих като се пусна информация за дъщеря на Еда и Серкан.
Но пък какво ще ни разказват за детството на Еда? Там знаем каквото трябваше да знаем - родителите, бабата, инцидента..
Не че не искам едно момиченце за дъщеря на ЕдСер...

# 39
  • София
Аз искам само да добавя, че темата - това сме ние. Всички ние, които отделяме от времето си и с усмивка пишем тук, споделяме, понякога спорим, понякога недоволстваме, всяка една от нас допринася със своя почерк темата да бъде едно оживено и по-приятно място. Нека не забравяме това! Тук пишат фенове и на Керем, и на Ханде, и на сериала, и на двойката ХанКер. Важното обаче е, че вече толкова месеци наред успяваме да запазим добрия тон, затова нека продължим в същия дух. Продължавам да твърдя, че ние тук не се заяждаме, не целим да се обиждаме една друга, а просто обсъждаме, понякога по-разпалено, което е нормално.

Хубава вечер на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 40
Здравейте, доста време мина от последния ми запис в темата. Четях, гледах, слушах и ви се радвах. Много позитивни и креативни постове проследих, никой не излезе от добрия тон и цареше толерантност между приятели.
          Но, дойде свекървата (създателката), тя мъжка рожба е родила и я е отгледала (7 години) и какво стана като синчето тръгна в първи клас, запозна се и с други хора и стана страшно. Някое момиче ще и го отмъкне, вече няма да е до полите на мама (създателката), тя го е вързала, да не тръгне по лоши пътища и с лоши приятели.
          И никой не канела и никой не държала на сила в собствения и дом, щом не им харесва да си ходят, нищо че на синчето му харесва, тя го е родила, най-добре знае кое е добро за него.
          Да плачеш ли, да се смееш ли или просто да замълчиш!
          Нищо лично, мое мнение!
          Лека и приятна вечер на всички!

Това предполагам е отправено към мен.
Искам да кажа,че целта ми не да налагам нито да тропам с крака и нормално да ви е ОК като всички ви харесва едно и също и пак казвам щом съм излишна ще се появя при следващ проект на Керем и това е категоричното ми крайното ми решение и не подлежи дори да се успорва и тн....
Ама едва ли бих липсвала на някой и не очаквам и това.
И на вас и на Керем желая щастие може да ползвате темата както искате ,а Керем го е родила майка му Чийдем аз нямам общо с него.
Поста ти е много груб ,но после излиза,че грубата съм аз,но нейсе пак ще си замълча.
И наистина ли мислиш,че ревнувам Керем от Ханде?
То тогава трябваше да го ревнувам от приятелките му и преди и да ги мразя и тн.
Стига вече няма да се обосновавам повече за нищо! Правете каквото искате и както искате.
Лека и приятна вечер беше ми приятно да бъда част от тази тема толкова години!

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 00:11 от x BlackRose x

# 41
Цитат
темата не я прави един човек, та бил той и неин създател, а всички останали, които пишат в нея и я поддържат жива.

Напълно съм съгласна с тази позиция, макар че аз пиша рядко напоследък. Една тема е от 50 страници. Тази е пълна с ентусиазъм, хумор и добронамереност. И този дух не напускаше участващите и при най-кризисните моменти за новия сериал на Керем. На мен това много ми допада. Мисля, че за всяка домакиня на тема това си е късмет. Simple Smile

# 42
Страхотни Sparkling Heart

https://www.instagram.com/p/COvyMkmDOHc/

Къде е мишока на Гости ? Satisfied

# 43
Лелееее, страхотни сааа. 💜💜💜
Гости, давай мишока, защото започваме да припадаме по ХанКер
Единственото, което предизвиква у мен mixed feelings, е прическата на Керем, защото кокче и Серкан Болат не вървят ръка за ръка.

# 44
  • София
Абсолютно подкрепям написаното по-долу, което цитирам в скрит текст! Hands Clap

Скрит текст:
Цитат
темата не я прави един човек, та бил той и неин създател, а всички останали, които пишат в нея и я поддържат жива.

Напълно съм съгласна с тази позиция, макар че аз пиша рядко напоследък. Една тема е от 50 страници. Тази е пълна с ентусиазъм, хумор и добронамереност. И този дух не напускаше участващите и при най-кризисните моменти за новия сериал на Керем. На мен това много ми допада. Мисля, че за всяка домакиня на тема това си е късмет. Simple Smile

Редактирам се набързо, за да добавя още няколко неща - подкрепям Магия, че кокче и Серкан Болат не са най-добрата комбинация. Надявам се ръката на Бедо да се отплесне и кокчето скоро да замине. Grinning И уоу - какво правят тези двамата?? Очите им греят! Любовта ги е разхубавила още повече. А при тях почти няма накъде... Съвършени са! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт