The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 279
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • Кърджали
Красота в двойна порция.

# 46
  • София
Малеее, каква е тази прелест. И двамата са невероятни.   

# 47
  • Плевен / София

# 48
  • София
Знам, че темата не е за Ханде. Опитвам се да се съобразявам с това, но смятам, че е редно да отбележим рожденият ден на баща й и в новата тема 

# 49
  • Плевен / София
За лека нощ...."химна" на предишни теми....

# 50
В късна доба, провокирана от обяснителния режим с който се наруши хармонията в темата ... Споделям с обич:
Хляб и сол.И хубава жена
Чаша вино и една цигара.
Всичко друго-само суета.
Празни думи.Фалш.Лъжа.Поквара.
Колко ли е нужно щом си жив?
Покрив.Топлина.И дума блага.
И тогава ти ще си щастлив
с малко обич!Твоята награда.
Колко струват купища пари?
Може ли душата да се купи?
Стигат ли за всичките сълзи,
щом доброто между нас се счупи?
То е като чаша от кристал-
нежна,тънкостенна и чуплива.
Щом на другите добро си дал,
дните ти до край ще са щастливи!
Чаша вино.Хубава жена.
Хляб и сол.Запалена цигара.
Другото е само суета!
Празни думи.Фалш.Лъжа.Поквара!
/ Георги Иванов /

# 51
Лека нощ! Flowers Cherry Blossom

Роклята от тийзъра.
Скрит текст:

# 52
  • Пришълец

Благодаря ви, момичета, че бях една от вас. За отделеното време и споделените емоции Heart
Благодаря и на Диди, че ни даде възможност да осъществим идеите си свързани с темата!
Сега е моментът да кажа, че ако съм засегнала някога някоя от вас - било е неволно.
Бъдете здрави и ви пожелавам същия ентусиазъм при обсъждането на епизодите от втори сезон. Не остана Grinning

# 53
  • София
Цитат
Благодаря ви, момичета, че бях една от вас. За отделеното време и споделените емоции.
Сега е моментът да кажа, че ако съм засегнала някога някоя от вас - било е неволно.
Бъдете здрави и ви пожелавам същия ентусиазъм при обсъждането на епизодите от втори сезон.

Марги ,звучи ми прощално. Нали не е това което си мисля. Продължаваме да си гледаме и вторият сезон заедно.

Лято 2020г.                                                 Лято 2021г.

# 54
  • Кърджали
Марги, никъде няма да ходиш 💞
Че и на мен поста ти ми прозвупа леко прощално и не ми харесва така.

# 55
  • Sofia
Много неща в сериите са ми правили впечатление на недомислени, започващи в нищото, завършващи пак там, обаче си знаем, че турските сценаристи пишат "на коляно", в междучасието. Обсъждали сме го, голям проблем е когато продуцента те кара да запълниш 2 часа и половина, те нямат време да изгледат и това, което се е случило преди тях.
      Сега искрено се надявам, че ще направят 13 епизода и ще финализират тази приказка подобаващо и няма да е от днес за днес и ще имат ясна визия за тези 13 епизода.
      Спомням си само един сериал, "Вътре" - обявиха, че ще е 39 епизода и направиха точно 39. Ето това искам да гледам, да има цел, да знаем накъде сме тръгнали, защото много харесвам пътят, който изминават героите към целта.
       Фен съм на турските сериали от 2009 година, харесвам драми и ромкоми. Спомням си времето когато сериите бяха по 70 минути и това за мен е най-доброто времетраене, 45 минути са ми много малко. След това направиха 90 минутни епизоди и актьори, оператори, монтажисти, сценаристи протестираха доста дълго време. И след всичко това станаха 135 минути сериите, т.е. от зле към по-зле стана работата. А толкова добре разказват истории и така майсторски снимат, ама за 7 дни какво да направят, не е че "толкова си могат", изискванията са непосилни, невъзможни!!!
        Извинявам се за този среднощен чаршаф, обаче наистина се надявам Айше Кутлу и екип и всички замесени да направят един страхотен финал на нашата приказка.
         Лека нощ!!!

# 56
Посред нощ да се разпиша и аз. След всички изчетени постове настроението ми е скапано на макс , така че това няма да бъде забавен пост, на който не му се чете, спокойно да подминава, нищо съществено няма да кажа. Joy
Смятам , че постът на didiasp за свекървата беше наистина излишно груб , два пъти го четох , защото помислих, че може да е някаква шега и просто да не съм разбрала къде трябва да се засмея , но не...
Въпреки, че съм съгласна с мнозинството за темата , предназначението й и т.н. , наистина излезе така все едно гоним Диди от темата. Нормално е да се засегне. Не ми е приятно , че напусна темата , въпреки че сме имали различия в мненията си.
Както се казва покрай сухото гори и мокрото , сега и Марги заминава на балкона , защото някои цветя не могат да виреят в тягостна обстановка. Аз вече почнах да я тормозя на лични съобщения и мисля да продължавам да го правя , докато не се разпише отново Joy просто защото е изключително възпитан и толерантен човек, не знам дали се чувства косвено виновна за цялата драма по някакъв начин...но докато не ме блокира ще й пиша на лично Joy
Предполагам , че утре настроението в темата ще е по - позитивно.
Желая ви лека вечер и сладки сънища! Nature Moon

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 01:20 от mikipoli

# 57
  • София
Марги Heart,
никъде няма да ходиш, нали? Така де.. и на мен постът ти ми звучи прощално. Надявам се да се е получило несъзнателно. Освен че сериалът продължава, ХанКер вар, а и ти харесваш Керем, така че не виждам причина да бягаш от час. Grinning Hug

Ооо, зачетох се в написаното от Мики и продължавам и аз... Излишно се напрегна обстановката в темата тези вечер, ако питате мен. Не ми се обсъжда кой прав, кой крив, защото всеки за себе си е прав и това го разбирам. Обаче за мен нещата стоят по следния начин - темата е за Керем, но е на всички нас, пишещите в нея. Затова на първо място трябва да се уважаваме. Не само тези, които правят темите (от 1 до тази 88 вкл.) или са създатели на идеята за тема за Керем Бюрсин, заслужават “благодаря”, ако питате мен. Всички, които пишат и споделят най-различна информация, заслужават едно голямо “благодаря”. Всички, които допринасят тези 50 стр. да се изпишат. Затова нека никой не спира да пише, моля ви! Нека продължим нашето мирно и по-често позитивно съжителство тук, нека се стараем къщите ни да са уютни, както досега, нека продължим да бъдем все така толерантни и възпитани една с друга. Не знам аз ли съм перде, но не се чувствам обидена на никого за нищо, нито смятам, че съм прекрачила добрия тон и има за какво да се извинявам. Не приемам нещата така фатално и крайно като други момичета, ама нали сме си говорили, че сме различни. Явно някои са по-чувствителни от други. И все пак не смятам, че има нужда някой да си тръгва, да спира да пише, да се обижда и т.н. Било каквото било, да забравим и да гледаме напред. Утрото е по-мъдро... Тази тема бързо ще я изпишем, да ни пуснат фрага и да гледат нов рекорд по изписване на тема. Wink А пък ХанКер, ако качат нова снимка заедно, мишокът на Гости ще има да припада... свят ще му се завие! Ако до утре вечер не сме се върнали в обичайната си позитивна обстановка, почвам с розовите хапчета. Лека нощ сега! Розови сънища на всички!!! Hug

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 01:20 от Бърборанка с розови очила

# 58
Както казват жертвам се за единството.
Марги, да не си посмяла да си ходиш.Направихте много за темата и никой не го отрича.
Това е последния ми пост към всички.Целта ми не беше да не се пише за Ханде никога не съм казвала
подобно нещо просто исках да се запази това което аз съм правила толкова време както и Снежи.Тема за една личност.Каквито са темите за Енгин,Киво,Чаатай и други актьори....
Лили много ми липсваше тук и всички които бяха тук освен Галето друг не засичах и Рени и някак не беше същото за мен,но се опитвах да свикна с вас и свикнах.Обикнах ви и харесах за мен това е по важно от там идва разбирателство в темата от това не кой прави първа страница а аз съм супер голям критик на себе си във всяко едно отношение и винаги съм си казвала,че може и по-добре.
Оставям ви темата с добри чувства и емоций.Кой знае може би пак ще се засечем някога ха?
Не съм обидена на никой не искам и никой на мен да се обижда затова съжалявам ако аз нещо съм развалила духовния мир на семейството и като един аутсайдер решавам да се отделя от темата с молба тази тема да остане за Керем а вътре ако искате коментирайте и харема му преди и след това.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 01:50 от x BlackRose x

# 59
  • София
Диди,
не мисля, че има нужда и ти да напускаш темата. Ако нямаш време или желание да пускаш нови теми, ако не ти се обсъжда този проект на Керем, окей, но това не означава, че трябва да затваряш вратата завинаги. Чети ни, ако ти е интересно, гледай ни от балкона, навестявай ни понякога с нещо авторско и така. Вярвам, че ще дойде ден, в който отново ще искаш да пишеш активно и да пускаш нови теми. А дотогава не се бой - темата ще си остане за Керем Бюрсин. Мисля, че всички сме на едно мнение тук и вярваме в това, че Керем заслужава да има своя тема, посветена на житейския и професионалния му път. Пишещите сега в темата сме много креативни и ще я поддържаме с ентусиазъм и внимание. Мисля, че сговорна дружина планина повдига и сме го доказали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт