The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 61
Добро утро, момичета! 💙

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден! 💜 Сякаш страситите от снощи са поутихнали, затова минавам директно на Туитър предизвикателството. Днес е ден 12 или "Сцена, която ти се иска да беше продължила по-дълго.
Аз в момента се сещам за две.
1. Сцената с пердетата - просто ми се стори много кратка.. или защото и аз я харесвам толкова много. 💙

2. Сцената, или изобщо цялата идея, с детективите - Казвала съм, че не харесвам такива истории, но нашата детективска сага остана незавършена. Не разбрахме какво стана, как свърши. Мисля, че още 5 минутки биха били достатъчни.

И един колаж:
Бяхюе близки от самото начало, станахме добри приятели и после ситуацията се разви по този начин.

# 62
🍀 Добро утро! 🍀
Прочетох поста на Магийка за ден 12 и на прима виста ми идва сцената в асансьора - искаше ми се продължение след целувката и разговора в ресторанта. И пердетата също, разбира се. Ако се сетя за нещо друго ще пиша по-късно!

# 63
  • Кърджали
Пердетата.Можешемда продължат и цяла серия, нямам нишо против.

# 64
:
                     Добро утро ,:heart:

Да благодаря първо за темата, чудесна е. Снощи сте си пописали тук, а аз ви проспах,
                      че бях скапана от умора.
                      Като и за днес имаме задание затова коя сцена бих продължила се солидаризирам с
                      Магийка .
                      За мен сцената с пердетата беше страхотна и една от любимите ми, но някакси остана не-
                      довършена, можеше да ни дадат още нещичко. Вярно е, че в следващата серия я продължиха,
                      и разбрахме какво се е случило след пердетата, но мисля си, че можеха да я продължат веднага,
                      а не в следващия епизод.
                      Криминалето, което спретнаха в предпоследната серия наистина остана в нищото, можеше да ни
                      я продължат още малко и да я завършат подобаващо, така че да не остане недовършена.

Желая ви един хубав слънчев ден с много усмивки и добро настроение.SmileyFlowers Hibiscus

# 65
Лято 2020                                    Лято 2021
Eda Yildiz                                      Еda Bolat

Sunglasses

# 66
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

„Никога не знаеш какво има зад ъгъла. Може да е всичко. Или може да е нищо. Продължаваш да слагаш единия крак пред другия и след това един ден се оглеждаш назад и си изкачил планина. " - Том Хидълстън

Коя сцена ми се искаше да продължи по дълго....Ще кажа коя е първата...Сцената със "Спасяването" на Еда от папараците и отиването на яхтата...

В бързият си преговор стигнах да една серия изпълнена с много любов...."истинският годеж..." и нощта на къната....

# 67
  • Бургас
Добро утро!

Добре е човек да разтовари напрежението!

Нов ден, слънцето свети, птичките пеят, подухва лек, свеж ветрец.............
Нов ден, самолети прелитат, автобуси отварят и затварят врати, коли профучават.......
Нов ден, ухае на кафе, чуват се стъпки на колеги, гласове спорят, виждат се усмивки  .......

Където и да сме, Новият ден е факт!

Да е слънчев, ползотворен и трепетен.....

ГУШ!

# 68
"- Ех, момиче... Пак ли си броила звездите тази нощ?
- Та..., аз не мога да броя - шеговито отговарях аз.
- Една от тях е останала в очите ти. И да знаеш, този блясък може да го види, само онзи, който сутрин се буди до теб.
Такава беше баба ми, умееше да създава усмивки."

Прекрасен ден от мен. И моля ви, животът е кратък. Останете със звезди в очите и любов в сърцата. Харесвам ви, търся ви, чакам ви.

# 69
Добро утро пожелавам ви слънчев и усмихнат ден

Награди Shorty: Най-доброто използване на победител в Hashtag ще бъде обявено на 12 май 13:00 ч. EST

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 10:15 от sani1212

# 70
  • София
Blue Heart Привет, момичета! Blue Heart

Съгласна съм с Гости и Магия за сцените, които те са описали. Като цяло, за мен има един основен пропуск в повечето финални сцени - претупват ги. Много от епизодите завършват набързо и финалната сцена някак си изглежда незавършена, претупана, защото новият епизод продължава от нея, но тя не се развива, а набързо се приключва и сме в нов ден / нова ситуация. Почти винаги е така. Усетила съм го, мислила съм си го и това не ми допада на мен.

Иначе конкретно аз бих удължила тази сцена. Все още имам чувството, че във фрага за епизода видяхме повече:

Nature Dizzy Шеметен ден ви желая! Nature Dizzy

# 71
Здравейте, момичета!

За сцена, която бихте искали да продължи по-дълго. Иска ми се всички сцени на любов, радост, щастие, хубавите ЕдСер моменти, когато бяха заедно, да бяха по-дълги. Много искам в новия сезон повече щастие и по-малко драма, нищо че обичам да гледам и драма.

# 72
Стори на Неслихан

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 12:21 от sani1212

# 73
Добро утро Flowers Hibiscus
Разхождам се аз из фб и виждам тази красота, споделена от моя приятелка , която не гледа сериала и няма представа кои са тези хора Joy но на мен ми стана миличко Heart

# 74
Привет в новата тема! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт