The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 336
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Днес ще обявят кой е победителят в Shorty Awards. Стискайте палци да сме ние Wink

# 76
  • Монтана
Дами, здравейте!
Изчетох всичко от началото на новата тема и като една от най-възрастните тук, пишеща рядко, но четяща всичко, си позволявам да изкажа мнението си!
Тази тема е за Керем, да, чест прави на създателката ѝ, че е видяла потенциала и невероятния талант на този страхотен млад актьор, адмирации за всичко това! Обаче темата я правят всички, които пишат тук, търсят и споделят информация за Керем, за неговото участие от година вече в проекта " Почукай на вратата ми"! И го правят толкова цивилизовано, с толкова любов и желание, че няма как да не сме им благодарни!
В момента, а както разбираме, отдавна в живота на Керем силно, много силно присъствие има Ханде Ерчел! Тези двамата няма как да бъдат разделени, няма как да се пише само за единия! Нека бъдат щастливи, нека съумеят да се радват на любовта си и да я запазят завинаги! Аз им се радвам, сякаш са мои деца, щастлива съм, че отдавна виждах тази връзка като реалност!
Така че не бива да разделяме Керем от Ханде! Няма как! В момента, а и дай, Боже, завинаги те са едно цяло!
На всички, които уважават тази връзка, подкрепят я и вярват в тези добри млади хора, заслужаващи цялото щастие на света, моите аплодисменти и радост, че съм част от вас!
Момичета, които направихте тази тема уютно, топло и прекрасно място, поклон от мен и не искам никой да се отказва от участието си тук! Не бива, времето е тежко, нека да не разрушаваме този пристан на спокойствие и разбиране, толерантност и топлота!
Бро, Гости, Магийке, Маргаритке, mikipoli, mi-si, ali, Алекс, еli mama, sani, defne, всички други, извинете ме, не мога да изброя всички ви, без вас тази тема нямаше да я има!Никой да не е посмял да се отказва, няма да е хубаво спрямо Керем и неговата любов Ханде!
Всички ви прегръщам и искам да ви чета, не ми отказвайте това удоволствие!
Още веднъж ще го напиша, моите уважения и адмирации към създателката на тази тема, към всички, които са писали в темата, сега обаче отделянето на Керем от Ханде е невъзможно! Нека се радваме на техния общ проект и ги подкрепяме така, както и до сега!
Силно се надявам поста ми правилно да се разбере и да бъде последния по тази тема, искам да продължавам да ви чета с удоволствие и да ви се радвам!

# 77
Heart Благодаря за новата тема. Записче и нямам търпение за новия сезон.

# 78
  • София
Flowers Tulip Здравейте отново! Flowers Tulip

След като Диди ни напусна (поне засега) и Марги предпочита да се отдръпне на балкона временно, реших да се заема с новата 89-та тема. Искам да пробвам, като държа да отбележа няколко неща:
1) първо ще пробвам и ще видя дали ще ми потръгне, защото може да се окаже прекалено голяма лъжица за моята уста, затова, ако закъсам по пътя, ще ви кажа;
2) въобще нямам претенции да правя занапред темите, защото не знам дали ще имам време всеки път, а и искам да дам възможност на други момичета да пробват, ако им е мерак. Затова предлагам да се заема само със следващата нова тема, за по-нататък ще видим.

В момента си избистрям идеите и всяка от вас, която има желание да се включи и да ми помогне, може да ми пише на ЛС. Ще съм много благодарна на Магия, ако се заеме с гиф-четата. Simple Smile

# 79
От снощи

# 80
Включвам се към Бърборанка, за да кажа, че има моята подкрепа (аз съм й казала вече, де). Няма да оставим темата и ще я поддържаме в името на топлите чувства към Керем, Ханде, ХанКер и самите вас и нашето малко общество 💜
Да знаете, ако някоя от вас има идеи, предложения, препоръки, критики за новата тема, нека се обърне към някоя от нас. Аз само помагам, но също мога да съдействам с нещо. Ако някой иска да пробва да направи тема, да не се притеснява също.

# 81
  • Монтана
Днес ще обявят кой е победителят в Shorty Awards. Стискайте палци да сме ние Wink

В коя категория сме номинирани? Извини ме, но не съм наясно какви са тези награди!
Разбира се, ще се радвам да спечелим!Много, много ще се радвам, но искам малко повече информация! Опитах се сама да я намеря, но не съм толкова добра! Прости ми!

# 82
  • София

В коя категория сме номинирани? Извини ме, но не съм наясно какви са тези награди!
Разбира се, ще се радвам да спечелим!Много, много ще се радвам, но искам малко повече информация! Опитах се сама да я намеря, но не съм толкова добра! Прости ми!
Доколкото знам в категорията "Най-добра екранна двойка"!

# 83
Бяхме номинирани за най-добро използване на хаштаг #kalpunutmaz.
Наградите на Shorty Awards били много престижни, така че дано успеем да сме № 1 Wink

# 84
  • Монтана
Бяхме номинирани за най-добро използване на хаштаг #kalpunutmaz.
Наградите на Shorty Awards били много престижни, така че дано успеем да сме № 1

Благодаря за пореден път! Дано успеем! Дано!

# 85
Усещанията ми, след вчерашното интервю на Керем ... Ленард Коен https://www.youtube.com/watch?v=OZJY7dGErtM
Хубав ден, момичета! Любов и успех за Керем и Ханде!

# 86
  • София
"Никога не сме го крили" ...  ..."We have never hide it"...

ХанКер,..  Малдиви м.04. 2021г..  

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 16:30 от БлагаВест

# 87
Dijital Dünyanın Enleri ще се състои на 9 юни, а Ханде и Керем са номинирани за „Най-добра актриса и актьор"
По предварителна информация събитието ще се предава и в ютуб. Очаква се и двамата да присъстват Wink

# 88
  • София
Промото на новия сезон в петък, 14.05, ли го очакваме? Питам, защото ми се иска да изчакаме промото, да видим дали нещо от него няма да може да се ползва за новата тема + дали ще има промо снимки, за да подберем някоя от тях за шапка. А на база това ще избера цветовете за началото. Пък вече от цветовата гама ще зависят и гифчетата, които Магия ще подготви. Simple Smile

# 89
Засега, да.
Промото на новия сезон в петък, 14.05, ли го очакваме? Питам, защото ми се иска да изчакаме промото, да видим дали нещо от него няма да може да се ползва за новата тема + дали ще има промо снимки, за да подберем някоя от тях за шапка. А на база това ще избера цветовете за началото. Пък вече от цветовата гама ще зависят и гифчетата, които Магия ще подготви. Simple Smile

Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 17:08 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт