The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мерси, Миси-писи! (Спомних си историята откъде идва Миси и не се сдържах, надявам се - нямаш против.) Heart

И още една молба - моля ви да ми изпратите на ЛС линк към всички преведени на български език епизоди + линк към саундтрака на сериала (помня, че някой беше направил такъв и даже беше пускал линк към Спотифай или Ютуб, не помня с точност). Предварително благодаря! Simple Smile

# 91
  • Плевен / София
Когато се сблъскат две силни жени....

# 92
Ханде

Nokturne утре от18:00ч.
Не след дълго, докато се срещнем!
https://www.instagram.com/p/COxt_p5AvlX/?igshid=6lh57dkm3jro

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:44 от sani1212

# 93
  • София
Появиха се вчера нашите красавци и веднага направиха фурор. За първи път да видя турски папараци да са толкова добронамерени към Керем. Нямаше злонамерени въпроси и заяждания. Чувстваше се, че му се радват. А той беше толкова притеснен. На въпроса от кога са заедно, той се опита да се измъкне като каза, че това не е важно. Обаче журналиста го подхлъзна, като го попита дали са започнали от Малдивите или  е от по-отдавна връзката им. Керем се издаде, като отговори, че е от по-отдавна. Даже миличкият се изчерви. Много добро момче е Керем. Намери сили и като джентълмен излезе да отговори на събралите се журналисти. Прояви своето уважение към тях.

А иначе само за един ден вижте как тези двама сладури отвяха отново конкуренцията.

Цитат
Споделянето на MF Miracle Doctor получи 935 харесвания за 17 часа, докато дялът You Play My Door получи 21 000 харесвания за 16 часа.

# 94
Нещо по-необичайно.
Как се карат двама влюбени:

# 95
  • Плевен / София
Магийче, страхотен аватар...Честито.....

Остани със мен....

# 96
Тук намирам всички епизоди с бг субтитри
https://ok.ru/video/c3474871
както и  vk "Перлите на турското кино-оригинал" - тук има пак с бг субтитри много сериали

# 97
Благодаря, Гости! Purple Heart Реших, че и Еда/Ханде заслужава място за мой аватар. Grinning

# 98
SÇK започва да се излъчва в Сърбия от понеделник Wink

# 99
Нашите телевизии кога ли ще решат да закупят и излъчат сериала, много ми е интересно..

# 100
Нашите на трето място

# 101
  • Плевен / София
Тази вечер съм на финал на ДЕК...ще сме на сватба.... и затова...

Заедно

# 102
Нещо по-необичайно.
Как се карат двама влюбени:

🙃Хем се джавкат, хем се изпиват с поглед! Котараци такива! 🙃

# 103
Честито - № 1 сме  Tada

Честито на феновете, честито на екипа,  честито на продуцентите и честито на Фокс.
Не могат да ни мръднат, независимо от рейтинга Champagne

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 20:18 от mi_si

# 104
Честито - № 1 сме  Tada

Честито на феновете, честито на екипа,  честито на продуцентите и честито на Фокс.
Не могат да ни мръднат, независимо от рейтинга Champagne

Поздравления, заслужават да са №1!❤

Общи условия

Активация на акаунт