The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 346
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Престижната награда ще бъде пратена на Фокс Wink

П.С. И после защо сме по друга схема, ами отговорът е прост - защото сме уникални и сме № 1 Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С.2 Официално: Снимките за 1 еп. на сезон 2 започват на 17 май

# 106
  • Плевен / София
Браво

# 107
В момента тече кампания  в туитър по молба на италианките, нашите фенове подкрепят Деметката и сериала й, който тази вечер правил финал. Целта е Демет и хаштагът на епизода да влязат в тренда Wink

# 108
Керем е втори

Сценария е готов

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 20:49 от sani1212

# 109
В ИГ чета, че в петък ще видим тийзъра и ще е с продължителност 1 минути и половина. Е, ще видим
Деметка е прекрасна ❤

# 110
Браво за наградата. Чувствам я и малко моя. Trollface Чета, че е първата такава награда за турско дизи.

Да си припомним. Simple Smile

От Алиджан

# 111
  • София
Поздравления за нашите!

Сега очакваме следващата награда за най-добра екранна двойка.
А преди това сме в очакване на доза красота от Nocturne

# 112
  • Плевен / София

Дали ще видим сватбата на Еда и Серкан....В това отношение не искам скокове във времето....

# 113
Честито и на Башак. Напълно заслужена награда. TrophyДано по случай 2 сезон, да ни изненадат с поне още една нова песен. Simple Smile

# 114
Ето по кои сериали са работили новите сценаристи. Освен Айше , останалите двама Дениз и Мелек са нови птици Joy очевидно работят в екип винаги, защото сериалите им се дублират

# 115
  • София
Ако спечелим тази награда  „Най-добра актриса и актьор от 2021 г. в телевизионен сериал“, това ще бъде първото им събитие спечелено заедно!
Dijital Dünyanın Enleri ще се състои на 9 юни.

# 116
Профилът на сръбската телевизия, която ще излъчва сериала, e питалa хората след финала на Ранобудна птичка, кой сериал да излъчат. Има близо 2000 коментара и от тях да не кажа 100 % са за нашите. Не че е нещо кой знае какво, но да се знае и да си го отбележа. Trollface

https://www.instagram.com/p/COs5p7vKdMP/

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 21:31 от midnight__sun

# 117
We are the champions  Trophy
https://twitter.com/i/status/1392544255235739651
Следващата ни цел е Световен рекорд Wink

# 118
  • Монтана
Браво! Браво! Браво!
Нека събират всички награди, за които са номинирани!
Нека събират плодовете на своя красив труд, на неимоверните усилия и таланта си! Нека!
Много се радвам, много!
А това, че Айше и компания са готови със сценария, сигурна съм, че щом Айше е работила, ще бъде фурор! Дай, Боже, да съм права!
Всички заслужават бляскав и същностен финал на всичко, което са вложили в този проект!

# 119
  • Плевен / София
Идвам на рекламите.....

Сцена, която ми остана недовършена беше падането на Еда в морето....

Общи условия

Активация на акаунт