Много съм доволна, че Айше се завърна. Така й се ядосах като напусна сериала и го остави на "произвола на съдбата". Омаскариха характерите на всички герои, един Ферит остана нормален, а сега може и да го няма.
Жалко защото много го харесвах, а никой не си направи труда да развие образа му. Надявам се Айше да не се откаже от него, ако разбирасе актьора не се е отказал от нашата приказка. Преди няколко дни изгледах 39 еп, ужасен епизод, но трейлърчето ми върна надеждата. Почеркът на Айше си пролича. На мен също ми напомни за "Аси" - магията, която ни завладя - така се нарича темата за Аси.
Точно както магията "Почукай на вратата ми", вълнувам се, но внимавам с кошницата да не я пълня много за да не се разочаровам после.
Малката Мая е невероятна красавица, незная как се наричат отговорните за каста, но си разбират от работата. Още няма общи снимки с Еда и Серкан, но си мисля, че много си пасват поне визуално.
Бърборанке, и аз се развълнувах за темата, която си подготвила ще чакам с нетърпение да попаднем в нея.
Много жалко за разигралата се драма в началота на темата, големи хора сме и детските сръдни "дай си ми куклите на си ти парцалките" не мисля, че имат място тук, ще ни липсват момичетата, които се отказаха да пишат заради това.
И сега искам нещо да ви припомня нашето момче скоро има рожден ден, мисля че беше на 4 юни. За Ханде не можахме да се орзанизираме, може би за него ще успеем. Какво мислите?