The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Flowers HibiscusПривет мили момичета, чета отвреме на време, но да пиша хем не умея като вас, а и докато изчета страниците, това дето съм искала да кажа вече не е актуално за вас.

Много съм доволна, че Айше се завърна. Така й се ядосах като напусна сериала и го остави на "произвола на съдбата". Омаскариха характерите на всички герои, един Ферит остана нормален, а сега може и да го няма.
Жалко защото много го харесвах, а никой не си направи труда да развие образа му. Надявам се Айше да не се откаже от него, ако разбирасе актьора не се е отказал от нашата приказка. Преди няколко дни изгледах 39 еп, ужасен епизод, но трейлърчето ми върна надеждата. Почеркът на Айше си пролича. На мен също ми напомни за "Аси" - магията, която ни завладя - така се нарича темата за Аси.
Точно както магията "Почукай на вратата ми", вълнувам се, но внимавам с кошницата да не я пълня много за да не се разочаровам после.
Малката Мая е невероятна красавица, незная как се наричат отговорните за каста, но си разбират от работата. Още няма общи снимки с Еда и Серкан, но си мисля, че много си пасват поне визуално.
Бърборанке, и аз се развълнувах за темата, която си подготвила ще чакам с нетърпение да попаднем в нея.
Много жалко за разигралата се драма в началота на темата, големи хора сме и детските сръдни "дай си ми куклите на си ти парцалките" не мисля, че имат място тук, ще ни липсват момичетата, които се отказаха да пишат заради това.
И сега искам нещо да ви припомня нашето момче скоро има рожден ден, мисля че беше на 4 юни. За Ханде не можахме да се орзанизираме, може би за него ще успеем. Какво мислите? Flowers Hibiscus

# 331

https://www.gecce.com/haber-sen-cal-kapiminin-yeni-sezon-tanitimi-yayinlandi

Няколко хубави думи за тийзъра, сериала и феновете" Почукай на вратата ми , който постепенно удвоява броя на феновете в различни страни, никога не пада от набиращите популярност списъци в Twitter по време на публикуването му, и очарова с романтичните си сцени, брои дните, през които се среща с публиката с амбициозния си нов сезон. "

# 332
  • Монтана
https://www.youtube.com/watch?v=_91Rw_XkiXo&ab_channel=Sen%C … lKap%C4%B1m%C4%B1
Вече 2 010 000 гледания за едно денонощие!
Кой и кога ще ги стигнат нашите???

# 333
Цитат

Айше е постнала това в Туитър. Пише "Цвете на деня: "Черешов цвят"
Символ е на раждането и обновяването в гръцката митология и на безсмъртието в китайската. Със своя възхитителен външен вид, той ни кара да приемаме живота с всичките му недостатъци и да прегръщаме красотите."

Замислих се дали не е подсказка, може пък момиченцето да се казва Кираз(череша).🤔Другото ми предположение е Пери.🧚‍♀️
И на мен така ми се струва. Simple Smile

# 334
Пери Кираз Йелдъз- черешова фея сред звездите Smirk

# 335
Колаж в тон с настроението на тийзъра:

- Aми ако друго момиче застане между нас?
- Ще целуна челото й и ще й обясня каква касметлийка е да има майка като теб!

# 336
# 337
Керем тази вечер в Спотифай е на много романтична вълна и аз покрай него. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 22:31 от midnight__sun

# 338
  • София
Sign Exclamation Предупреждавам - следват кадри, които не са подходящи за хора със слаби сърца. Sign Exclamation

Видях ги в един фен профил на Керем и реших, че трябва да ги споделя с дружките ми, все пак имаме обща страст и сме с една диагноза... Smirk

Първата ми е най-любима - както преди време отбелязахме тук в темата, Керем в черно разваля семейства. Grinning

Спокойно! Не съм забравила Налбантова и другите, които припадат по Ханде. И за вас има. Wink

# 339
Бро, коя снимка на Керем да избера не знам, от всичките получавам сърцебиене 😀😀😀

Тази обувка ще свърши същата работа, каквато свърши този пръстен в сезон 1.

# 340
  • София
В допълнение към поста на Магия - ами Айше, горката, трябваше да измисли нови символи на любовта между нашите, след като другите сценаристи направиха пръстена-цвете на колие, Еда уж го изгуби, Серкан го взе и какво стана с него така и не се разбра. Ама този пръстен нещо не им е на късмет, така че се надявам да не се появява повече. Wink

# 341
И аз така. Бях писала преди, че този пръстен им носи само раздели. Пантофката е чудесен символ на преплетените им животи в лицето на едно прекрасно дете. 💛

И една малка Мая

# 342
  • София
Линде и nrgmama,
страхотни коментари! Hands Clap Точно наскоро си мислех какво прави nrgmama и че не ни е навестявала скоро, и тя се появи. Simple Smile Чакам и другите липсващи момичета постепенно да започнат да се включват покрай старта на новия сезон. Wink

Бро, благодарна съм ти за този пост, както и на БлагаВест за нейния и тъй като тази петъчна вечер съм си дала кратка почивка искам да споделя, че по принцип съм тук, влизам редовно в темата, чета написаното от вас, но наистина разполагам с много малко свободно време, колкото да прочета какво сте написали в темата! Започвам нов международен проект и междувременно подготвям дългосрочно пътуване, което в условията на световна пандемия се оказа доста различно и комплицирано в сравнение с периода преди 2020 год. и организацията поглъща голяма част от времето ми! Flowers Hibiscus

Тази вечер ми се иска да споделя с вас моите размисли по един въпрос дискутиран в предходната тема, по който тогава така и не намерих време да реагирам, а който ми беше много интересен! Става дума за напускането на актрисата Мелиса Дьонгел в ролята на Джерен в сериала "Почукай на врататта ми" и предстоящото й участие в нов турски сериал със заглавието Cunning Single Lady. Гледала съм няколко пъти оригиналния корейски вариант на този сериал и според моето лично, непрофесионално мнение това е един изключително интригуващ, съвременен, оригинален и стойностен проект! Абстрахирайки се от факта кои са изпълнителите в главните роли (някои от тях са мои любимци!) ще спомена само, че неговата оригиналност се дължи на факта, че показва сложните взаимоотношенията между една двойка предопределени от тяхното финансово и емоционално състояние, промените които настъпват през различните етапи на връзката в една двойка, изключителните трудности с които те се сблъскват, за да преоткрият себе си след години в един съвсем различен етап на личностното им развитие! Навярно написаното до тук от мен не ви звучи нито оригинално, ниго интригуващо, нито стойностно, но за да не издавам детайлите за тези, които са решили да дадат шанс на този проект не искам да пиша подробности! Надявам се турската версия на този сериал да бъде успешна, въпреки че съм гледала епизоди от почти всички турски сериали базирани на корейски оригинали и повечето от тях са голямо разочарование за мен, но аз не съм мерна единица! След този увод искам да кажа, че поне да мен ролята на второстепенната главна героиня, в ролята на която вероятно ще влезе Мелиса Дьонгел не изглежда особено привлекателна и в никакавъ случай не е положителна! Тази героиня в оригиналната версия беше наистина умна и способна бизнесдама, винаги красива и елегантно облечена, произхождаща от много богато семейство, наследница на една от най-големите и престижни компания, влюбена в главния герой и разчитаща на това, че като негов дългогодишен партньор във фирмата със сигурност ще бъде негов партньор в живота, независимо от факта, че той не беше влюбен в нея, а и тя криеше голяма тайна от него! Отблъсната, дори категорично отхвърлена от мъжа в който е влюбена, тя се превърна в една завистлива, злобна, злъчна и отмъстителна жена! Предполагам, че написаното до тук ви звучи много познато и това е напълно логично, защото става дума за романтична комедия! Но аз лично продължавам да се питам защо Мелиса Дьонгел е приела това предложение след като в сериала „Почукай на вратата ми“ ролята й също беше на второстепенна главна героиня, но с изключение на два-три епизода, когато беше изтрещяла поради някакви неясни чувства към Дениз, като цяло образа й беше изключително позитивен, на една истински верна, разбираща, подкрепяща Еда приятелка и една млада юристка с отлична професионална перспектива и чудесен личен живот. Май стана доста неясен поста ми, с две думи искам да кажа, че съм изненадана от факта, че Мелиса заряза един успешен проект с повече от успешна за нейното кариерно израстване роля, за да го смени с друг проект, успеха на който е под въпрос и в който нейната роля е далеч по неприятна поне според мен, след като съм гледала сериала?! Flowers Four Leaf Clover

Благодаря на всички момичета, които намират време, желание, енергия и дух да поддържат редовно темата! Не одобрявам  грубия, наставнически и собственически тон и без да изпадам в конкретика бих искала да помоля всички момичета, които до сега бяха много или малко активни в темата да продължат да го правят! Темата няма да е такава, каквато беше през последната една година, ако ни нямаше всички нас, независимо от това колко често сме тук и споделяли своите мисли, анализи, коментари, снимки! Всички ние сме различни, ценностите ни са различни, мненията ни са различни, но колкото и различни да са хората, правилния отговор винаги е само един! Независимо дали сме фенове на актьора Керем Бурсин, на актрисата Ханде Ерчел, на сценаристката Айше Кутлу всички ние сме тук, защото правилния отговор, нашата истина наистина е една и тя се нарича "Почукай на вратата ми"! HeartKissGift Heart

Желая на всички вас прекрасен уикенд! Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:06 от nrgmama

# 343
  • София
nrgmama,
така като те чета, Мелиса явно е завиждала на Биге за ролята. Grinning Grinning Симпатизирах на Джерен от самото начало. Беше ми любим образ, като изключим епизодите, в които психяса - това беше напълно излишно за мен и не знам откъде и защо се взе, какво ни донесе и т.н. Абсолютно никакъв смисъл не открих в лудата и завистлива Джерен, ползи за сценария и развитието му - също. Wink

# 344
А може психясалата Джерен да е това, което е отблъснало Мелиса от тази роля, колкото и непрофесионално да ми звучи това... нещо като Фифи: не харесва развитието, или липсата на такова, на героинята си и напусна сериала. Жалкото е, че липсата на Джерен води до липса и на Ферит. Надявам се да не е така, защото ми беше много сладък и му симпатизирах много. 💙

Нашата Пепеляшка:

Общи условия

Активация на акаунт