The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
nrgmama , ролята на главния антагонист също може да те изстреля на върха Wink нищо не се знае, зависи как ще се справиш. За всеки актьор е лично предизвикателство да изиграе отрицателен персонаж и предполагам всеки би искал да изиграе поне един такъв в актьорската си кариера. Аз адмирирам нейното решение да влезе в обувките на лошата героиня Joy но доколко успешно ще се справи с тази роля и доколоко успешен ще е сериалът не се наемам да гадая. Смятам , че всеки е свободен да решава за себе си. Имала е възможност за по-централна роля, възползвала се е.
Аз все още оставам с надежди , че ще видим Ферит. За Лейля няма да ми е толкова мъчно Joy

# 346
  • София
Момичета, отново се връщам на темата по новия трейлър към втория сезон на СЧК.
Попаднах на едно много, различно и нестандартно мнение. Никоя от нас до този момент не се е сетила за него. Не знам дали може да е вярно, но нека го имаме и него предвид.
Та, коментарът беше, че това прескачане на времето с 5 години, всичко това, което ни представиха в трейлъра, наградите на Серкан и Еда, появата на малкото момиче,  може да са плод на нечий сън-мечта. Цитираха, че нещо подобно имало и в друг сериал. Било много сполучлива стратегия на сценаристката, тъй като първи сезон завършва в нищото и трябва да се направи някаква връзка. А след този сън, ще започне от там където е свършил последният епизод.
Това мнение е като противовес на другите мнения. Поглед от друг ъгъл. Все още не съм го анализирала, но защо пък не. Например Серкан претърпява някаква операция или лечение. Той е под упойка и всичкото това е плод на неговото въображение. Събужда се и историята се връща в последния кадър на 39 епизод.
Мисълта ми е, че може би ще има някакъв скок във времето, но той ще бъде поднасян с периодични ретроспекции, за да не прекъснат връзката от първият сезон.

# 347
Линде, за толкова моменти показани във фрагманите се надявах да са сън , а те се оказаха истина , че вече не смея да облягам на тая възможност Joy Не мисля, че ще е сън. Изобщо. Не знам как ще направят връзката с 1 сезон, надявам се да е логично. 🤔😂

# 348
  • София
Линде,
май на мен повече ми допада идеята с 5 годишния скок и т.н. Това със съня ми е малко лейм. Не знам де. Така поне се чувствам в момента. Каквото и да е, ще разберем на 9-ти или като излезе фрагът към първия епизод на новия сезон. Че ще гледам, е ясно. Но след тийзъра очакванията ми са високи, не го крия. Simple Smile

Освен това, според мен със скока Айше ще има възможност да реабилитира образите си след нелепостите с тях, които другите сценаристи свършиха, за да удължат сериала максимално. Wink

Честито - вече сме с 1.8 млн последователи в Инстаграм! Wear Crown

# 349
  • София
nrgmama,
така като те чета, Мелиса явно е завиждала на Биге за ролята. Grinning Grinning Симпатизирах на Джерен от самото начало. Беше ми любим образ, като изключим епизодите, в които психяса - това беше напълно излишно за мен и не знам откъде и защо се взе, какво ни донесе и т.н. Абсолютно никакъв смисъл не открих в лудата и завистлива Джерен, ползи за сценария и развитието му - също. Wink

Бро, веднага си признавам, че не бях помислила за такъв вариант Grinning! Но всичко е възможно, няма как да знаем какво си мислят хората! И все пак според мен колкото и отрицателна да беше ролята на Биге поне в първите 29 епизода, ролята на второстепенната главна героиня в Cunning Single Lady e много по-негативна, отблъскваща и неприятна поне според мен! Не ни остава нищо друго, освен искрено да пожелаем много здраве и творчески успехи на младата Мелиса Дьонгел! Flowers HibiscusGift HeartMoneybag

# 350
2млн гледания за 1 ден 🥰 кой сега е номер едно? Joy

# 351
  • София
Линде, за толкова моменти показани във фрагманите се надявах да са сън , а те се оказаха истина , че вече не смея да облягам на тая възможност Joy Не мисля, че ще е сън. Изобщо. Не знам как ще направят връзката с 1 сезон, надявам се да е логично. 🤔😂
Права си! Защото това дете няма да има епизодична роля. То ще се включи равностойно от вторият сезон. Не знам и аз как ще ги вържат двата сезона. Може би ретроспективно ще се връщат да ни показват моменти от живота на Серкан и Еда през тези отминали 5 години.

Аз ще си чакам момента, когато двамата стигнат ето до този момент. Представям си какъв огън и жупел ще се сипят. Особено сега, след като вече няма да имат никакви задръжки. Е тогава може да бием световният рекорд по туитвания.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:34 от БлагаВест

# 352
  • София
Сещам се за два варианта:
1. Още в първи епизод ни разказват какво се е случило, защо Еда и Серкан са се разделили, след което се прехвърляме в настоящето. Миналото могат да ни го покажат в първите няколко минути на епизода, като започнем от там, където свършихме, или по време на самия епизод чрез спомени.
2. Да ни държат в напрежение и да открехват по малко вратата. Тоест директно да сме 5 години напред, Еда и Серкан отново се срещат, Еда има дъщеричка, виждаме ги променени, всеки има своя си живот и постепенно в епизодите напред ще разберем какво се е случило в миналото между тях.

Аз поне предпочитам втория вариант. Струва ми се много по-интригуващ. Въпреки че съм нетърпелива по природа и искам да разбера всичко сега и на момента, в този случай предпочитам на час по лъжичка, за да ме държат в напрежение и да ми е интересно до самия край. Wink

Но това, че детето е на Серкан, искам да стане ясно още в първи епизод. Не искам да го протакват излишно. Предполагам, че няма да задълбаем в драмата и Серкан няма да изтормози Еда за това, че е скрила от него детето. Вярвам, че Айше ще измисли подобаващо развитие на това. Дори очаквам много комични ситуации покрай бащинството на Серкан. Wink С една Еда му беше трудно, а представяте ли си с две?? Grinning Според мен това момиченце ще му разкаже играта. Ще е импулсивно и опърничаво като майка си, ще държи на своето и ще се налага като двамата, ще има мания за ред и алергия към ягоди като баща си. Общо взето, ще е взело най-дивото и от двамата, за да е пълен купонът. Не се съмнявам в това, че покрай детето ще се завърти сценарият и ще бъде интересно. Затова много разчитам на малката красавица Мая да се справи с ролята си блестящо. Hug

# 353
  • София
Бърборанка,  напълно подкрепям и аз вторият вариант.
Това за момиченцето и аз си мисля, че центъра на сюжета ще е около него. Ще има да им разиграва номерца, само и само да ги събере.

А виж един шегаджия какви имена предлага за малката фея. Най-смешно ще е, ако го нарекът на любимият плод на Керем.   

# 354
  • София
Ягода на турски мисля, че беше “чилек”. Нещо не ми допада за име... А и не знам. Все си мисля, че Айше ще вкара голяма символика в името на детето. Опитвам се да се сетя за нещо от първите епизоди, за някаква подсказка. Но засега нищо не ми хрумва. Thinking

Nature Moon Пожелавам ви лека нощ с това видео! Nature Moon

# 355
  • София
Намерих това мнение за което писах. Ето го преведено.

Мисля, че това наистина е мечта в кома ... нещото, което връща Серкан към живот. Докато се бори за живота след операцията, Еда ще научи, че е бременна. В момента, в който трябва да реши дали да отиде на този свят или не ...

# 356
  • София
А уж си лягах...

Аз не виждам никаква логика в това Серкан да бълнува, че са минали 5 години, с Еда са се разделили и тя е скрила детето им от него. Thinking Добре де, може и аз да съм в грешка, но такъв сценарий нещо не ми допада. Не ми е никак вълнуващ. Grinning

Обаче прочетох нещо, което много ми хареса, и го споделям: “В началото се мразеха, а трябваше да се преструват на влюбени. Сега са влюбени, а трябва да се преструват, че се мразят. Гениално! Айше се завърна с гръм и трясък.” Днес някоя от вас беше написала нещо подобно. Личи си, че Айше е обратно в играта. Много добре навърза завръзката на първи с тази на втори сезон и върна магията на шоуто.

И още един коментар, който ми допадна: “Любимите ми двойки и в книгите, и във филмите винаги са били тези, които изгарят от любов един към друг, но се преструват, че се мразят.”

Попаднах и на много коментари на зрители, които са спряли да гледат сериала, но заради тийзъра смятат да му дадат втори шанс, както и на доста мнения, че това е най-добрият тийзър от всичко видяно до момента (за предстоящите летни сериали конкретно).

Вече си лягам наистина. Nature Stars

# 357
Марги, ако четеш от балкона.. знам, че обичаш паралели. 💙 Надявам се и всички останали обичат паралели, за това ви нося един:

Паралел промо сезон 1 - сезон 2.

За мен паралелите между промотата са гениални! ⭐

# 358
Flowers HibiscusДобро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 359
Добро утро, любими момичета! ⭐
Желая ви усмихната и слънчева събота!

Ден 15 от предизвикателството от Туитър ни пита "Любима сцена на Еда и Серкан в офиса."
Започвам първа. Това е сцената, която излезе първа в моето съзнание, когато си помислих за офиса, за това споделям нея:

Много ми харесва да ги виждам как се обичат открито, колко са безгрижни, как се наслаждават на момента. В повечето случаи офиса го свързвам с напрежение и гняв, особено покрай загубата на паметта на Серкан. После се сетих и за двете сцени, в които Серкан помага на Еда за проекти, но сякаш тази ми е по на сърце, още повече, че е импровизация на Ханде и Керем и прозира и тяхното щастие. 💙

И един колаж:
- Какво криеш от мен?
- Мамо, този мъж татко ли е?

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 08:41 от Есенна магия*

Общи условия

Активация на акаунт