The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 407
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро, чаровни и романтични момичета ! ☺❤🌷🍀

Flowers Hibiscus Първият тийзър от втория сезон на " Почукай на вратата ми ".

Flowers Hibiscus Благодаря на nrgmama за прекрасния анализ и разсъждения върху тийзъра. Благодаря на БлагаВест , Бро , Магия за интересните размисли. За мен беше удоволствие да прочета  разнообразните коментари и предположения  на всички момичета в групата. Благодаря на Али за превода на промото. Моля ви , продължавайте и не спирайте да излагате различни гледни точки и мнения , защото в това е силата на групата!  
Марги , ако ни четеш от балкона - дай ни знак с присъствието си , тъй като и ти си част от нашето голямо семейство. Липсваш ми момиче  и мисля,че си ни нужна като изгубена част от едно цяло ! Чакам те ! ❤

Flowers Hibiscus Да, определено взривяващ тийзър ! Неочаквано развитие, изненада за многобройните почитатели на сериала. И точно в това се състои майсторството на Айше Кутлу- да провокира и да приковава вниманието. И феновете да се чудят - как, защо, какво се е случило   и да очакват с нетърпение започването на новия сезон. Трудно се задържа интереса на зрителя. Особено пък когато нещата зациклят или са блудкави ,безинтересни. И тогава  задължително трябва да се появи някой като Айше да го измъкне от задънената улица. Да ни напомни, с какво този сериал ни привлече и заинтригува, защо е различен. Определено Айше успя !

Flowers Hibiscus За хода на събитията в тийзерът...
Серкан с чест приема наградата " Бизнесмен на годината" като заявява ,че за него работата е всичко. Отдал се е на професията си, работил е упорито ,сериозно и дисциплинирано, за да заслужи това голямо  признание с  труда си. Той е хладен, премерен точно като този Серкан , който помним в началото на сериала- Робот , който не влага чувства, излишни емоции, от него лъха официалност ,студенина....

Flowers HibiscusИ хоп изненадващо се появява Еда . Как само слиза по стълбите. Красива, изящна ,променена, съблазнителна, изкусителна...Как я гледа Серкан.. Хареса ми изявлението на Еда - точно като на една истинска жена,че обича работа си , но за нея тя не е всичко. Защото "
Но за мен в живота има и други награди ".
. Какъв контраст в речта на двамата. Еда цени и харесва работата си , но не се е вкопчила в нея,не се е отдала само на нея като Серкан има и други приоритети /награди /.

Flowers HibiscusПоявяването и е неочаквано за него , може би най-малко е очаквал на награждаването да види нея, защото я пита :"Какво правиш тук ? След толкова години.."
Ясно е ,че двамата са се разделили в живота и всеки е тръгнал по своя път. Защо? Тепърва ще разберем. Имаше много предположения в темата, но точно какво ги е разделило не е ясно, предполагам , че е нещо много основателно, за да не могат да останат заедно.

Flowers HibiscusРеакцията на Еда и Серкан след непредвидената среща след толкова години...
Сърцата на двамата се разтуптяват, не могат да ги укротят и контролират....Чувствата нахлуват с пълна сила. Как могат да ги спрат и удържат ? Да демонстрират безразличие.... Не им се удава.

Flowers Hibiscus На въпроса " Отново любов ли ? "
И двамата са много категорични в отговорите пред себе си . Еда :" Никога няма да отворя вратата си".
Серкан: " Никога няма да почукам на вратата ти" .
Да, " Никога не казвай никога ", защото не се знае  каква непредвидена ситуация е подготвила съдбата. И всичко това да се сгромоляса под напора на необичайни обстоятелства. Това отново ми напомня за първи сезон с взаимната ненавист и непоносимост, която се изпари когато любовта почука на вратата им . Сега във втори сезон май ще трябва двамата отново да отворят вратата за любовта.

Flowers Hibiscus Снимат се заедно с одобрението на Серкан. Той отправя въпрос към Еда :"  Нали живееше в Италия ?". Те не са заедно , но Серкан се е интересувал къде е тя. А Еда е била в Италия предполагам да завърши образованието си в престижен университет. Т.е. тя е равностойна по образование със Серкан , а също и като него получава награда за труда си. Това ми харесва. Защото показват героинята в развитие - тя е осъществила мечтата си да завърши и да се доказва в професията си. Еда е равностоен партньор , тя не е онова плахо момиче от първи сезон , прекъснала студентка, лишена от стипендия. А жена достойна за уважение с образованието и работата си, със самочувствие от постигнатото.
Отговорът на Еда "Нали не искаше да знаеш нищо за мен !". Ясно е че и двамата са се наранили и обидили един на друг, има болка, страдание.Дотолкова че да не искат да знаят нищо за другия. Тук обаче освен мъка и загуба на любим/а тлее все още искрата на любовта, която ги изгаря. И един от многото уроци на любовта - взаимната прошка и намиране на душевен мир и хармония. Щом се срещат отново ще трябва да научат и този урок - вече по-мъдри и по-зрели.Иначе е невъзможно да се продължава нататък и то заедно като двойка. Нужно е  да има  разбиране и прошка към любимия/та, няма безгрешни хора.

Flowers Hibiscus И накрая на тийзъра идва още по-интересното. " Какво криеш от мен ?".
И  Серкан получава отговор ,но не от Еда от едно детско гласче " Мамо ! Този мъж ли е моят баща ?".
Шок..... Еда е станала майка и то на момиченце.
А г-н Болат даже не знае това. Как е възможно толкова години са минали и той не е разбрал , че е станал баща ?./ изключвам за себе си друг възможен вариант детето да е от друг мъж, защото то щеше тогава да знае кой е баща му/.
Може би когато е заминала за Италия да учи е разбрала ,че е бременна. Решила е да запази детето, защото е плод на една голяма любов ,но не е съобщила на Серкан. Трудно решение е било за героинята. Сама жена в чужбина, с дете, да следва , да се развива в професията. Затова определено се иска много кураж и смелост. Защото Еда е могла да реши нещата по друг начин - да прекъсне бременността и по този начин връзката си със Серкан и да започне живота си наново, на чисто, с друг мъж....Но не го е направила.
Интересното за мен е и как за 5 години , доста дълъг период , Серкан няма съпруга , а Еда съпруг ? Предполагам, че СЦ няма да ни представят такъв вариант с неуспешни бракове,други партньори.... Някак ще се загуби дълбочината и искреността  на тази красива любов според мен.... Та така Робот Болат се оказа в ролята на татко, за която май изобщо не е подготвен , а изправен пред свършен факт. Изражението му в края на тийзъра говори много красноречиво. Как талантливо  Керем Бюрсин успява да придаде чувствата на своя герой!
Тичащата Еда с момиченцето и падналата обувка на детето и след тях вперения поглед на Серкан и многото въпросителни в главата му , на които ще трябва да намери отговор. Това дете негово ли е ?  Кой е бащата ? Защо Еда е скрила от него това ?.........
Определено има и препратка към Пепеляшка с падналата пантофка. Тук  ролята на принца  е за Серкан от една страна, а от друга  имаме две Пепеляшки. А ролята на Вълшебницата ще трябва да се изпълни от съдбата, която пресича пътищата на тримата .

Flowers HibiscusЗатова според мен , ако може да се даде име на първи сезон , то е " Голямата любов е низ от  изпитания " , а втори сезон определено " Втори шанс". Мисля , че Еда и Серкан трябва да си дадат още един шанс в името на голямата си любов и плода от нея - красивото малко момиченце. Много бих искала да ги видим в ролята на родители. Еда се е грижила сама и е отгледала детето , каква по-голяма награда за една жена да бъде майка ! Серкан в ролята на  добър и загрижен баща - това признавам си ще ми бъде любопитно да го  видим, може би ще трябва да мине през определени етапи- да осмисли и осъзнае , че вече е баща и носи отговорност като такъв , не е отговорен само за работата си.... Като имам пред вид каква лекция изнесе   г-н Болат на бебето май в 17 епизод , нямам идея как би се държал със собственото си дете ? А малката принцеса прилича много на майка си и може би е събрала качествата и на двамата герои. Предстои да видим. Но мисля , че Робота няма никакъв шанс и ще капитулира омагьосан от  двете Пепеляшки.....Няма как да им устои ! Ще се бори вътрешно с урагана от чувства, усещания  , ще търси истината, ще премисля и ще поеме своята отговорност като баща и съпруг , но разбира се по неговия си начин. Прекрасната Мая в ролята на дъщеричката на Еда и Серкан.

Flowers HibiscusЛюбовта почука на вратата на главните актьори в сериала Ханде и Керем, които вече официално  са двойка. Надявам се да съхранят и пазят любовта си дълго време ! Heart

Flowers Hibiscus Любовта е навестила и актьора Анъл Илтер/ в ролята на Енгин , приятелят на Серкан в сериала/. Той вече има един неуспешен брак , който е приключил през 2019 година , но от този брак има дъщеричка Нил.
Новото е че има нова любов в живота си. Тя е Синем Йълдъз и е телевизионна водеща. Да им пожелаем и на тях като на ХанКер попътен вятър в любовта ! ❤

Момичета, желая ви прекрасен, майски , пролетен и  почивен ден , с усещане за много споделена  любов ! Heart Наслаждавайте се на живота , прощавайте ,  давайте втори шанс и рестарт  в живота ви , защото е много кратък !

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:38 от akvamarin007

# 361
Добро утро, прекрасни!🌅🌄
Светът пак се развълнува от нашите лудетини!
Поздравче за тях и Маргаритка виждам аз, 🌼 хайде Марги, появи се, не е същото без теб!
Малко Ханде ви нося - в точно този нюанс на синьото ми е 🥇. Стари снимки са на Elle, обаче момичето е бррр! Поне на мен така ми действа. 🙂

Без Керем не става, така че малко и от него! 😍

Любима сцена от офиса ми е, когато слага пръстена на пръста на Еда, а после се изпиват с поглед! 💘💗💝

Ей, така чакам новия сезон - с широко отворени врати, прозорци, очи! 🤩🥰
Връщам се за Едит: прочетох те Аквамарин, каква зареждаща сутрин, благодарение на това, което си написала! Страхотно е, благодаря ти! ❤️ Радвам се и за Анъл Илтер и новата му любов, от теб го научавам!
Прекрасен ден на всички! ☀️

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:20 от Ели-mama

# 362
Добро утро!🌞

Броя дните до 9-ти и си пускам да гледам промото, не знам, колко пъти вече съм го гледала, изгубих бройката.

"Любима сцена на Еда и Серкан в офиса."

Сцена, която съм гледала милиард пъти, първата им караница в офиса пред всички и първото "ти си безчувствен Робот".

Имам още много любими сцени, особено, когато бяха заедно, но тази ми е останала в съзнанието най-много, тя беше включена и във второто промо за 1 сезон.

Желая ви ден изпълнен с много щастие и усмивки.

# 363
  • София
Green Heart Здравейте, момичета! Green Heart

Включвам се по повод предизвикателството - това е първата сцена, която ми дойде наум, в нея имаше страст, романтика, щастие, осъзнати чувства и комедия:

Също, много обичам сцената, която Дефне е посочила - легандрна за нашия сериал. Обичам и двете сцени, в които Серкан влиза с Еда под ръка в офиса - едната е в епизод 13, а другата - в епизод 27. И обядът им в офиса от епизод 13 също ми е любим. Когато Еда подаде пържено картофче на Серкан. И последно - много се смях, когато Дениз изпрати балоните на Еда и Серкан се побърка от ревност, а нашето момиче го помоли да ги подържи, докато си прочете картичката към тях... Grinning

Flowers Four Leaf Clover Усмихнат и позитивен ден ви желая! Flowers Four Leaf Clover

# 364
Аквамарин, страхотен пост, удоволствие беше да го прочета! 💙
Радвам се, момичета, че се включвате в предизвикателството на Туитър. Така си припомняме различни моменти от сериала и не скучаем. Надявам се да ви е приятно! 💙

# 365
Привет и от мен!
Аквамарин, разнищила си до последната подробност тийзъра. Страхотен анализ!
Днес бил Денят на семейството, та честит да е този ден!

# 366
Добро утро Flowers Hibiscus
Пускам ви първият момент, за който се сетих , когато прочетох "любим момент от офиса".
Heart

А само на Серкан имам много любими сцени, всички сцени , където е ядосан и чупи разни неща, мачка хартии, хвърля Joy най-много онази сцена в офиса на Енгин - "Еда си отива, направи нещо!", сега като се замислих май обичам да го гледам как страда Joy И ако сложим някаква мерилка на страданията на главните ни герои в сезон 1, то определено Еда беше по-страдащият персонаж, може би със сезон 2 ще получим малко баланс. Wink За радост на отбор Еда и най-вече на nrgmama Joy която беше направо уморена напоследък от гаврата на сценаристите върху образа на Еда, вечно страдаща, вечно прощаваща...

# 367
Добро утро! Да се включа и аз с любима сцена от офиса. Тази определено ми е номер едно!
1-Еда получи заслужени поздравления от всички, спасявайки проекта със своята идея
2- Много се смях заедно с Енгин когато Серкан последва като “кротко агънце” Еда 😂

https://youtu.be/-A8jywwffGs

А тази сцени ми е номер 2 😂Също доста се смях с Енгин
    https:// https://youtu.be/-47M4dCZG2U

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 10:29 от MinaBm

# 368
    Добро утроо ! 🥱
       Опитвам се да се сетя за някоя весела любима сценааа ,но пъвро ми изникна в главата това :

След това - това 😀

И след това-това 😄

Явно колкото и да мрънкам ,че не харесвам драмата ,тя е оставила най -ярък спомен . И за да не е много драматичен поста ми слагам "Любимата ми ХанКер сцена от офиса " 🥰

# 369
    От рекламата за Nocturn. Blue Heart

# 370
    • София
    Гюнайдъъъън  от Хандемиий!

# 371
    • Пришълец
    Никога не поздравявам, винаги влизам с взлом вместо учтиво да почукам на вратата, та и сега нищо по-различно от обикновено. Идвам да кажа, не ме мислете.... и не смесвайте плодовете със зеленчуците, моля Naughty Joy Може да не съм толкова активна, но не съм се отказала да ви чета. Навик, изграждан в продължение на месеци не може да бъде изкоренен за два дни Joy
    Благодаря ви, мили момичета. Уверявам ви, че ми отделихте незаслужено внимание и ме разглезихте много Sweat Smile
    Държа да подчертая, че около оттеглянето ми драма няма. Но, понеже китките не могат да виреят в тягостна обстановка (Мики Kissing Heart), прецених, че може би няма с какво  да се включа и имам нужда от време да асимилирам случващото се. Дойде ми в повече, това е. (В реална обстановка съм по същия начин, понякога имам нужда да помълча и потъна в мислите си). А доколкото се познавам по-лесно е да си тръгна отколкото да се върна. И ако ще предвиждам такъв вариант съгласете се с мен, че би било доста неуважително и безотговорно спрямо вас да се покрия без да кажа и дума още повече, че някой трябва да помисли за следваща тема.
    Но, ето, преждевременно наруших мълчанието си, че така като привличам внимание ми става твърде неудобно. Satisfied

Прегръщам ви силно всичките и не ме предизвиквайте, че вижте какви чаршафи на маргаритки нося.
    Магия, обичам паралелите, знаеш! Kissing Heart
    Лаура, Аквамарин, Ели и всички, на които исках да кажа по нещо, но забравих точно какво Heart Joy

По темата.
    Тийзъра ми хареса. Първото, за което се сетих беше сериала Аси, също като много от вас. Май имахме нужда от скок във времето, за да има с какво да ни държат под напрежение. Това сладко момиченце само да не е някое цвете /Чичек/ или Чилек и пр. Smirk Не ми харесва Севда, но е някак логично - любов ли се превежда... Айдан така наричаше Еда, освен това в самото име се съдържат букви и на Серкан, и на Еда.
    Само още ми е трудно да свикна Ханде с бретон.Thinking

Набързо и за предизвикателството в Туитър.
    Цвят, на който оприличавам ЕдСер - червен. Цветът на любовта Heart

Любим танц:

И после онзи от рд на Пъръл.

Любима сцена в офиса:

Ще има ли пак подзаглавие на темата? В постове на Аквамарин винаги се намират подходящи идеи, като "Никога не казвай никога". Разбира се авторката има собствени виждания, де. Sweat Smile

Така. Вече знаете, че съм добре. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
    • София
    Марги Hug,
    нахлувай с шут във вратата по-често! Лично аз считам това за завръщането ти. Така че не се покривай пак. Моля! Grinning

Много ми харесваха подзаглавията в заглавието, както и една продробност - нашето си намигване за 18+. Но в моята тема поне няма да ги има. Ще разберете защо - абе Бърборанка си има концепция и е решила да си я следва. Joy Обаче следващото момиче, което ще прави тема, е напълно свободно да следва своите си виждания и да ни поднесе нещо различно и уникално. Лично аз смятам, че темите ще са прекрасни, която и от нас да ги прави. Всички ще са посветени на Керем, разбира се. Темата ще си остане за него. Но ще внасяме по нещо различно, свой почерк или както искате го наречете. Wink

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:19 от Бърборанка с розови очила

# 373
    • София
    Марги, щастлива съм да те видя днес сред нас  
    Стана ми много приятно и ми олекна. Не искам да си тръгва нито една от нас, още по-малко обидена. Готви се за втори сезон, джанъм.

От какво значение е учителят. Когато той е класа, се вижда за колко кратко време ученичката е усвоила урока и вече е станала отличничка.  

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:30 от БлагаВест

# 374
    Любимата ми сцена в офиса ❤️
    Направо се гледат като разгонени котараци, а Серкан просто не може да скрие радостта си!

И продължението... Серкан  се поболя, но не защото Селин се омъжва, а защото феята вече няма да е до него! 😢
    И думите на Еда " Не е трудно да кажеш на една жена, че я искаш!" Трудно е Еда много е трудно, ако цял живот си бил робот и изведнъж една вълшебница ти е разбъркала чарковете! 😁

Марги 🌼🌸💮🌺

Общи условия

Активация на акаунт