The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 396
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
Феновете са по следите на почиващите ХанКер.
Предполагат, че те в момента са на тази яхта. Тя е собственост на семейство Ясемин и Иззет Йозилхан. Ясемин е актриса,  а съпругът й е известен бизнесмен. Ясемин е играла в сериала Доктори.
Те са приятели на Керем. Бях писала някъде назад, че Ясемин се е дистанцирала от Серенай и е спряла да я следва в Инстаграм, след като се разделиха с Керем. От скоро е приятелка с Ханде и сестра й Гамзе. След Малдивите дори са гостували в дома на Ханде. Те също в момента са акостирали в Гьочек.

# 377
  • Кърджали
Марги, радвам се да те видя да цъфтиш на нашата полянка. Навестявай ни.
Любима сценс ми е може би от 8 епизод, когато Еда му донесе доказателствата и си тръгна гпрдо.

# 378
Аз не съм чела Мадоната с коженото палто, но някой не беше ли споделил, че героят там, имал ново семейство, когато разбира, че има дъщеря от любимата жена след години?

Сигурно в интернет от там е вдъхновена версия/теория, че Фуат щял да е син на Селин. Серкан щял пак да е със Селин и да си мисли, че Фуат е негов син Dizzy Face

Теорията твърди че еп 38 и 39 са сън по време на операция/кома - нещата, които Серкан е искал да направи на съзнателно или подсъзнателно ниво с Еда.

и че Еда наистина е заминала за чужбина

Дори и да има нещо вярно в тази теория, което се съмнявам - това за Селин няма как да стане - според мен и Селин е заминала бременна... както си плануваше - защото актрисата Биге няма да играе в сериала.

Единственият вариант да видим Фуат (след като стана ясно, че Мая ще играе дъщеря на Еда и Серкан), е евентуално да е кастнат за син на Енгин и Пъръл... ама и в това се съмнявам, принципно и те чакат момиче - нали?

Освен ако няма грешка?! И Енгин и Пъръл реално да имат син. Но и да имат син, ме съмнява това да е Фуат понеже не е реалистично -  Фуат все пак е на 10, а скокът във времето е само 5 години.

# 379

За приятен следобед! 🥰

# 380
Здравейте!
Не съм сама, и други четат през кристалното кълбо или получават сигнали от кораба майка относно продължението на сериала. Joy

Сега откривам таланта и харизмата на Керем Бурсин, може и да са стари снимки, но все пак ги слагам за радост на окото.

че Фуат щял да е син на Селин - освен със Селин и Дениз да се е случило някаква трагедия и Серкан да отглежда сина им. Друго предположение, някоя стара любов на Серкан бей да се е появила с някой наследник резултат от " 5 мин удоволствие, после цял живот баща" и да си е тръгнала. Инфото е от всемирния глас на Вселената, но сега има силна магнитна буря и не знам колко добре резчитам сигнала Smirk

Да допълня инфото за екранния Енгин, в линка има и видео с новата му изгора

Анъл Илтер е разведен от две години и за първи път показва нова жена до себе си.

Актьорът, който играе Енгин в романтичната комедия "Почукай на вратата ми", изненада своите последователи с видео с новата си партньорка. Става въпрос за професионалната волейболистка Синем Йълдъз.

Във видеото екранният Мерт от "Завинаги" тренира със своето момиче. "Преди новия сезон Синем Йълдъз започна да работи с мен като личен треньор. Нека се знае моят принос към турския женски волейбол", написа актьорът, като за пореден път демонстрира страхотното си чувство за хумор.

Анъл Илтер, от своя страна, се подготвя за новия сезон на "Почукай на вратата ми", който започва на 9 юни по FOX Турция и прави скок във времето с 5 години.

https://tvnovellas.blogspot.com/2021/05/blog-post_21.html

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 17:59 от Slawena

# 381
Здравейте момичета Heart Eyes
Съветвам ви много да не вярвате на този блог . За съжаление много често съм  чела там стари новини и неистини , да не говорим пълни глупости за актьорите . За това отдавна спрях да го чета .
Без да съм чела нищо за тийзъра , аз си помислих ,че е нечий сън , все пак е тийзър - искат да ни изкушат Grinning
Аз съм фен на ЧД другия сериал на Асена , знаете ( макар да съм силно разочарована от последните 10 ина епизода) , но ОПРЕДЕЛЕНО тийзъра на Вратата го засенчи в четвъртък вечер Grinning
Браво на Айше и най вече браво на Керем и Ханде Heart
Ще видим какво ще се случи на 9 юни .

# 382
Здравейте къзлар, идвам да споделя още едно неискано мнение по тиизъра.
Според мен Серкан е сгафил брутално, защото колкото и да са инати двамата Еда не би обрекла един невинен живот на това да не познава баща си. Нека не забравяме, че тя беше готова да си тръгне, за да може детето на Селин да има бащина фигура в живота си. Тя е израснала без родители и знае какво е. Така че, по мое мнение, теорията, че са се скарали взаимно не е правдоподобна. Не знам какви трябва да ги е натворил нашия красанец, за да се стигне до там, ама според мен Еда е била наранената.

# 383
  • София
Фенските фантазии...

Бягащата Еда в приказен нюанс.  Много е красиво!

# 384
Още един любим момент от офиса с двамата! Sunglasses Hug Heart Eyes

https://youtu.be/bBEqgDxgvgc

# 385
  • София
Започват малко по малко да ни въвеждат в това, което ни предстои да видим във втория сезон!

Вторият сезон няма да бъде мил с нас!
"Те подготвят местата за снимане. Еда изпразни къщата и остави Серкан, когото обича, там на стената и това ще бъде сцената за сбогуване с къщата и любовта ѝ..."

Съвсем новичка снимка с Пепеляшка!  Както е седнала на седалката до водача, се пита кой е шофьора?  

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 20:26 от БлагаВест

# 386

Съвсем новичка снимка с Пепеляшка!  Както е седнала на седалката до водача, се пита кой е шофьора?  

Тази снимка е от зад кулисите на "Азизе", не е нова.

# 387
Цитат
Вторият сезон няма да бъде мил с нас!
"Те подготвят местата за снимане. Еда изпразни къщата и остави Серкан, когото обича, там на стената и това ще бъде сцената за сбогуване с къщата и любовта ѝ..."

Значи или Серкан бей яко е сгазил лука или Бог знае какво грандиозно е станало , че Еда е предприела такива крайни мерки.Каквото и да е , само Пилето да не е намесено, щото тя е големият дразнител на нашето момиче:yum:Flowers Hibiscus

# 388
Афишът на втори сезон😇

nrgmama, akvamarin, много хубави коментари! 🙂
Марги ❤
Любим момент в офиса е тази размяна на погледи между двамата, които сподели Ели-мама
Още един любим момент от офиса с двамата! Sunglasses Hug Heart Eyes

https://youtu.be/bBEqgDxgvgc

# 389
Сякаш афишът ми изглежда като фен арт....

Общи условия

Активация на акаунт