The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 393
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Определено е фен арт, но пак е красиво. Иначе мисля, че в туитър админът на MF Yapım беше писал, че май няма да променят афиша.
Edit:

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 21:09 от Анонимен

# 391
Момичета,😊 сигурно афишът е фен арт, но много красиво направен, че чак си помислих, че е истински. 🙂

# 392
Моите любими моменти от офиса - от 9, 12 и 13 епизод

# 393
Един от любимите ми моменти е, когато Еда доказа невинността си. Гордо му върна пръстена и каза сбогом.

Добавям и този момент. Серкан беше съсипан, че Еда заминава. Караше Енгин да и предложи неговото място и беше готов на всичко, да я задържи до него, макар и по работа.
Явно страданието на Серкан ми допада. Trollface

# 394
Като ви гледам отговорите на предизвикателството, всички сте единодушни, само аз нещо коренно различно поствам в отговор. 😭🤣
Наистина е красив афишът, дорици фенарт. ❤

# 395
Да, общо взето всички сме до 13 епизод 😂 що ли така? 🤔😂
Марги Hug днес реших да не те тормозя и ти се появи , уоу 😂

# 396
Може новия трейлър да ни повежда както ставаше преди с фраговете. Но и да е истина че се разделят надявам се поне Серкан бързо да разбере че е станал баща. И както се говори в фрага от думите на Еда "дали е любов" и неговите които отрича, съм сигурна че дори и разделение през тези 5 години те не са преставали да се обичат както в първия път и тази среща между тях след 5 години ще направи тяхната любов още по силна дори и да не си я признават в началото.

# 397
  • Пришълец
И аз като Лейди Лаура също много обичам този момент.

Марги Hug,
нахлувай с шут във вратата по-често! Лично аз считам това за завръщането ти. Така че не се покривай пак. Моля! Grinning

Скрит текст:
Много ми харесваха подзаглавията в заглавието, както и една продробност - нашето си намигване за 18+. Но в моята тема поне няма да ги има. Ще разберете защо - абе Бърборанка си има концепция и е решила да си я следва. Joy Обаче следващото момиче, което ще прави тема, е напълно свободно да следва своите си виждания и да ни поднесе нещо различно и уникално. Лично аз смятам, че темите ще са прекрасни, която и от нас да ги прави. Всички ще са посветени на Керем, разбира се. Темата ще си остане за него. Но ще внасяме по нещо различно, свой почерк или както искате го наречете. Wink
Нещо като завръщане ще да е. Накарахте ме да се почувствам значима и специална за темата, така както е самата Айше Кутлу за сериала. Satisfied Шегичка! Satisfied
Когато има с какво ще се включвам.

Мики, ами откога се опитваш да ме доведеш Joy

А за частта в скрит текст за 18+ в заглавието - на мен не ми е по вкуса честно казано, но сме се събрали хора с чувство за хумор, нямах против и го добавях.... До един конкретен момент. Не знам някой освен мен забеляза ли какво се случи, понеже взех необходимите мерки веднага и информирах модератор, но един господин беше споделил съдържание отговарящо точно на подзаглавието 18+ и искрено се засрамих. Вероятно нищо не сте разбрали, понеже в рамките на няколко минути му изтриха поста ама не беше приятен случая Joy

# 398
Марги, отсъствието ти беше осезаемо! 💙 Имах чувството, че Магията от Маргаритки не беше в пълния си блясък!

За 18+.. и аз не съм голям фен, защото просто не ми е по-вкуса, аз не съм по този тип хумор, но ако всички ги устройва - няма проблем.

# 399
  • София
Да видим как изглежда дома на Еда след нейното напускане. Пуст и тъжен...
В какъв ли нов дом се е настанила?  Дали е наследила парите, които баба й завеща? Какво ли ще се случи с леля й, с Мело? Те сигурно са в течение с житейската съдба на Еда. Много въпроси. С нетърпение очаквам да разбера техният отговор.

# 400
А аз си мислех,че 18+ е всички над тази възрсат могат да пишат в темата без специално разрешение, което има само Налбантова доколкото си спомям Rolling Eyes

Всяко мнение и всeки пишещ в темата са специални за мен, кой както иска, така да го разбира.

Благавест, празен дом, празно сърце, ново начало... да видим...
А фенския колаж, Еда и Серкан, всеки гледа в различни посоки, поел по свой си път, но Истанбул и съдбата пак ги събира, това ми навява като асоциация.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 22:39 от Slawena

# 401
  • Пришълец
По правилния начин ще го разберем, Славена. Шегата си е шега, но темата я правят всички взети заедно. Това е безспорната истина Hands V

# 402
Празен дом, но може би имат нужда от по-голям, удобен и модерен. Еда вече е преуспяла, може да е искала да осигури по-добро жилище на леля си, Мело и малката чаровница най-вече. Ако раздялата е била тежка, вероятно старият дом и е навявал много спомени, които още повече бъркат в раната й. Та, едно логично решение е да се премести във всичко случаи.
Интересно ми е какво е станало с Мело и лелята докато Еда е била в Италия..

# 403
  • София
18+ за мен си беше нашето намигване, наша шега, вътрешен хумор, както искате го наречете. Навремето съм се смяла на колажите и закачките в темата за Джан Яман, но сега разбирам, че това си е един вид вътрешен хумор и хората просто се забавляват без лоша умисъл. Разбира се, не е казано, че всяка от нас трябва да яхва тази вълна и т.н. Не на всички им е по вкуса и им идва отвътре. Лично аз си позволявам някои неща само с близки приятелки и трябва да съм в подходящо настроение. Тук в темата ме предразположихте и искрено съм се смяла с вас. Честно казано, липсват ми тези ни шеги. Някак си... получаваше ни се и с дни наред си носех усмивката, сещайки се за някои изказвания. Grinning

И не че нещо... ама то оставаше мъж като Керем да не предизвиква такива страсти. Коя от вас беше писала, че има тяло за грях?? Бързо да си признава! Joy

# 404
Innocent и пак ще го напиша, Керем е с тяло за греховни помисли Stuck Out Tongue Winking Eye

За мен темата е за разпускане, достатъчно ми е натоварено  ежедневието за да съм и сериозна тук. Когато се налага, да, но иначе ще подмина или ще си бъда аз. Та, така.

Това е една от любимите ми негови фотографии. Не знам за къде е снимана и от кого, но за мен е арт. И не защото Керем е гол до кръста. Уловен е един миг от безвремието, споделен момент между един мъж и пеперуда/насекомо. Все едно казва " Ти и аз, тук, в този миг, другото няма значение.''

Лека

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 23:17 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт