The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 325
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
А може и да са направили бебето в караваната. Това беше 39 епизод, последния, реално нямаше кога да ни погажат гадене и т.н?

# 451
А може и да са направили бебето в караваната. Това беше 39 епизод, последния, реално нямаше кога да ни погажат гадене и т.н?

Сега си мисля, че Бро ще си пуска сцената, за да огледа отново някои места, които окото й може да е пропуснало 😆 Съмнявам се в думите си, но... "Повторението е майка на знанието" Simple Smile
Спирам с глупостите, че.. 🥴

# 452
Фен творчество:
Tя е алергична към ягоди.
Алергична е към дори към определени цветя.
Тя обича да гледа звездите вечер.
Тя е много загрижена за здравето си.
Тя винаги подрежда столовете правилно.
Тя не може да понася дори едно петънце по рокличката си.
А ти.. ти казваш, че съм те забравила.

# 453
  • Плевен / София
Фен творчество:

Няма как да се забрави един робот....
Магия, докато се зарадвам на аватара ти с Еда и ти пак се върна към Серкан...
Kissing Heart

# 454
  • София
Това ме удари право в имоциито. Cry

Фен творчество:

# 455
13 годишната Мими Налбантова обичаше разходките. Обичаше да мечта и реди планове за бъдещето си. Измъкваше се от дома привечер и хващаше пътя. Днес отново излезе тихомълком. /тя не слушаше много – да си знаете/. Насочи се към къщата с пердетата в двора. Не знаеше кой живееше там. Не бе виждала хора, но си бе дала обещание, че като порасте ще си купи точно такива пердета. Когато повееше вятър, Мими се пренасяше в приказките на Шехерезада и мечтаеше за своя принц. Не усети кога стигна до къщата под хълма и отново се размечта. Мечтата и прекъсна черно BMW. За първи пъти виждаше да спира кола. /е може и да е спирала, но Мими не бе забелязала/ От нея слязоха двама млади. Бяха красиви и влюбени. От зоркия поглед на младата девойка нищо не можеше да убегне. Гледаше тях, гледаше пердетата и се чудеше дали да не попита от къде са ги купили, но реши да изчака. Свечеряваше се. Светлините в къщата придаваха приказен рай. Ех, Мими, какво ли ти е в главата. Не можеше да види всичко, но пък имаше остър слух и чуваше смеха и закачките на влюбените. Мими стоически чакаше като граничар на пост. Младият мъж излезе и застана между пердетата. От полъха на вятъра те го обгръщаха. Той стоеше като Аполон /е, не точно, но в очите на 13 годишната девойка той бе точно такъв/ и се усмихваше. След известно време излезе и приказната фея. Тръгна към приятеля си и го прегърна. Той нежно я погали, а устните им се сляха. И точно когато Мими се размечта пердетата скриха всичко. Нищо не можеше да види. И тук си даде обещание, че никога, ама никога няма да си купи такива воали. Красивият мъж понесе на ръце приятелката си към къщата. Мими не можеше да помръдне. Тя бе умно момиче. Знаеше какво следва, но м*мка му, защо не се поцелуваха още сред воалите. Постоя още малко. Започна да й става студено. Е, нямаше да мръзне и да чака. Щеше да се върне утре пак. И никакви пердета. Те само пречат на любовта.
P.s. С усмивка за една прекрасна неделна вечер. И за протокола – Налбантова, кога ще станеш на 14 години? Не ти ли е време вече.
От мен това – D.I. или както съм се записала st_ina.

Ако имах клипче, щях да кача него, но и това върши работа.

# 456
st_ina, блазя й на лирическата ти героиня. Завиждам й, че е видяла пердетата и случващото се там 😆
Ако егн-то не лъже, то през есента ще направим 14години и нямаме търпение да си пуснем лична карта 😆
А това го подкрепям с две ръце и два крака: "Знаеше какво следва, но м*мка му, защо не се поцелуваха още сред воалите.
И аз това се питам. Защо, ма*ка му? Можеше да й свали презрамката на роклята, тя да си поиграя с ризата... Възглавници бол, няма да им убива на дупетата 😆

Ако започна да си събирам историите за Мими, то до края на сериала ще си направя сбирка от разкази, която можеш да публикуваш 😆 Първа ще я купя, обещавам!

# 457
Ако умния Серкан Болат събере две и две би трябвало да разбере на кого е детето, но все пак и филм трябва да става, а и поне 13 епизода да се запълват. Има да гледаме ти на мен, аз на теб.
Ще е интересно, колкото и да не се понасят Еда и Серкан, а се докаже че малката е негова да се съберат в неговото име. Тогава куче и котка с характери как ли биха съжителствали? А малката не се и съмнявам, че ще има повече Серкан в характера си отколкото Еда. Предполагам, че Мело ще е с нея в Италия. За леля и не знам, може би с Айдан да са направили комуна и да си живеят заедно и още някой.

# 458

Иначе една от любимите ми сцени!
Направо настръхвам! 😂

# 459
Момичета, въобще днес съм настроена  на ваканционна и морска вълна ☺❤🏝🏖
Допълвам предишния си пост за Гьочек. Каква природа , каква красота там небето и морето са се целунали и всичко е лазурно синьо включително и Ханде в синьо. Да  не се появи от Малдивите и от Гьочек  мини Керем...
Момичета, иска ми се да съм там в това райско кътче !☺🏝🏖

Flowers Hibiscus На 12.05 бащата на Ханде е имал рожден ден и тя го е поздравила.

Flowers Hibiscus На въпроса на Кукличка кога е забременяла Еда ? И аз като Бро мисля, че това е след танца под дъжда и после сцената със звънеца  в апартамента....Не напразно удариха звънеца- внимание !

Flowers Hibiscus Интересно ми е какво следва след като видяхме тийзъра. Мисля,че Еда не би скрила от момиченцето си - кой е баща и. А след като разбере детето как ли би се държало с него ? Май ще си намери нашия Робо майстора в лицето на дъщеричката. Малката може да притежава и някои негови черти от характера - така че с неговите камъни по неговата глава....
Предполагам , че ще ни предложат СЦ доста забавни и комични моменти в отношенията баща- дъщеря.

Приятна неделна вечер от мен !

# 460
В туитър Еда и Серкан ги сравняват с кралски особи (royals), заради заобикалящите ги обстановки на тези снимки:

# 461
Днес са активни. Въпрос с повишена трудност. Колко бенки има Керем по гърба си?

# 462
Ето кой знае на 100% ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Всеки ден следи бройката Wink
Днес са активни. Въпрос с повишена трудност. Колко бенки има Керем по гърба си?

# 463
# 464
  • София
Мисля че предизвикателството с дъщеричката им няма да е само за Серкан.Открита като майка си ,педантична като баща си ,перфекционист като двамата ,ще ги постави  в много уж неискани от тях ситуации,но тя ще иска да е с двамата,ще имат моменти когато само обединени биха се справили с нея,а тази малка госпожичка ще ги предизвиква ежедневно.Серкан не може  и не иска да си тръгне отново сам,Еда иска но не се решава да прости,а тяхната дъщеря иска семейство не утре ,а сега веднага ,предизвикателствата ще са големи.
 Затова нека си починат Керем и Ханде  съберат сили и,а ние ги чакаме за новите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт