The Bürsin - "Почукай на вратата ми".Преди,сега и в бъдеще. /Тема 88/

• 38 376
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Изобщо, защо тази приказка трябва да завършва щастливо? Айше е майсторка и може да ни покаже голямата любов, на която не и е писано да се изживее.  Thinking
Не съм сигурна при такова развитие, че бих искала да ги видя заедно. Просто представата ми за тях, за любовта им съм я сложила на пиадестал и за мен това си е изневяра.

Набрах, но ще се успокоя. Трябва ми и на мен детокс, но от сериала.

# 526
  • София
Миднайт Heart,
не мога да повярвам, че има друг на моя акъл. Успокояващо е да знам, че не съм единствената толкова във филма и с този тип психични отклонения. Joy

# 527
Здравейте момичета,
записвам се по средата на темата,изпуснах много,но успях да Ви прочета.
Хайде дано да не е годеница на Серкан,че вечеее FlushedFlushed
Дано да гледаме сезон,изпълнен с романтика,комедия,забавни,неловки моменти и хумор.Мисля,че си го заслужихме след всичките раздели и препятствия,през които преминаха досега.

# 528
  • София
Ако е новата годеница на Серкан, моля да ме вкарат с епизодична роля във финалния епизод, за да отхапя гръцмуля на Серкан... Няма да имаме хепиенд, но ще го преживеете. Wink

По този повод си слагам втората ми най-любима ЕдСер сцена за подпис - за да си гледам щастливите Еда и Серкан... вместо да мисля какво предстои. Grinning Благодаря на Магия за гифчето! Simple Smile

# 529
Момичета, вадите ме от чорапките!
Колкото и да не искам да нарушавам хармонията на пишещите в темата, немога да не реагирам на :
"Ама как ще се сгодиш за друга бе, льольо?! " от розово гледащата Бърборанка и/или "Пет години не е бил Робинзон Крузо на самотен остров." на трезво мислещата Миднайт.
Обличам, син бански и се явявам като Синя каска. Развеселите ме! Благодаря!

# 530
Това с годеницата не го ли изтъркаха достатъчно? Дано да са фенски измислици. Точно ме зарадваха с трейлъра, и хайде да охладим страстите.
Спомням си, че Айшето и в началото правеше така, пуска първи фраг и ние сме щастливи летим в облаците, втори фраг настроението под нулата.
Бях споменала в предния си пост за рождения ден на Керем, но никой не му е обърнал внимание, не за друго просто ако искате поне него да поздравим, като Ханде не успяхме.

# 531
  • София
Това с годеницата не го ли изтъркаха достатъчно? Дано да са фенски измислици. Точно ме зарадваха с трейлъра, и хайде да охладим страстите.
Спомням си, че Айшето и в началото правеше така, пуска първи фраг и ние сме щастливи летим в облаците, втори фраг настроението под нулата.
Бях споменала в предния си пост за рождения ден на Керем, но никой не му е обърнал внимание, не за друго просто ако искате поне него да поздравим, като Ханде не успяхме.
Чудесна идея. Аз съм ЗА!

# 532
"Скоро" - (до 19.05 ще съобщят и кой ще е новият актьор, водят се преговори с двама, според арабите и двамата са били много популярни и известни)

# 533
Здравейте момичета, споделям ви едно фенско видео, 😘историята която явно няма да видим във втори сезон! 😬

# 534
Какво излиза, че и Серкан и Еда ще имат ухажори/годеници през новия сезон ли....

Оф, предпочитам да не бях видяла инфото за новата актриса. И че ще влезе популярен актьор мъж.

От трейлъра останах с впечатление, че и Серкан и Еда са затворили вратата на любовта. Че в сърцето им няма никой и не искат да допуснат отново да се влюбят...

А то какво ще излезе, че са си уредили живота с други хора и им е добре без любов?!

"Скоро" - (до 19.05 ще съобщят и кой ще е новият актьор, водят се преговори с двама, според арабите и двамата са били много популярни и известни)

# 535
Булки, не се самонавивайте. Накрая може да излезе, че е само управителка и ще е хвърлила око на най-желания ерген - Серкан. Обаче Еда се завръща, Серкан се обърква от появата й, особено от тази на детето и става една каша... Надявам се, че когато Еда види "конкурентката си", ще й запари под лъжичката и в един момент ще започне да се бори за него.
Мисля, че Айше, нашата си Айше, не би допуснала устните на Серкан да ги целува друга, както и тези на Еда. Не за друго, но нали се маркираха един друг 😏

# 536
  • София
За мен, това включване на нови герои, които ще бъдат евентуалните им партньори е естествено. Кой ще чака 5 години някой, на когото е казал сбогом. Любовта в сърцата може да не е истинала, но живота си продължава и няма да е реалистично това и двамата да седят сами, като монаси. Друг е въпросът, сега след като отново се срещнат, как ще се развият нещата. Дали няма огънят да се разгори отново и то с пълна сила. Тогава вече ще стане интересно. Освен това има и едно свързващо звено - детето.

# 537
Булки, не се самонавивайте. Накрая може да излезе, че е само управителка и ще е хвърлила око на най-желания ерген - Серкан. Обаче Еда се завръща, Серкан се обърква от появата й, особено от тази на детето и става една каша... Надявам се, че когато Еда види "конкурентката си", ще й запари под лъжичката и в един момент ще започне да се бори за него.
Мисля, че Айше, нашата си Айше, не би допуснала устните на Серкан да ги целува друга, както и тези на Еда. Не за друго, но нали се маркираха един друг 😏

Ако е така, прощавам на Айше двата часа вдигнато кръвно. Laughing

Разбирам, че в нашият сериал жената е съвременна, силна и борбена, но нека в новият сезон, да не е тя тази, която ще се бори за него. Trollface
Благавест, права си, никой няма да чака, ако така се завърти сценария. Явно наистина тази тяхна любов съм я идеализирала и колкото и да е нормално да са с нови партньори, толкова ми е и неприемливо. Невъзпримам факта, че ще ги събират след 5 години, затворили вратата един за друг и евентуално сгодени за други.

# 538
  • София
Линде,
и ти си права, ама нали е филм - не може ли в него всичко да е розово, моля, а гадориите да ги оставим за реала... Grinning

Аз просто се напрягам от мисълта, че ще са си подредили животите с други, защото и аз идеализирах тяхната любов. В моята глава Еда се е отказала от любовта, защото не иска друг освен Серкан да я докосва и се е отдала на грижите за детето им - плод на любовта им. Което си е вратичка, колкото и да се заканва, че няма да я отвори. И Серкан се е отказал от любовта, защото не иска да докосва друга освен Еда и се е съсредоточил върху работата, както беше преди Еда. Но... Еда се връща с тяхното дете и ето ти вратичка и за него, уж няма да чука, ама това е майката на детето му, в която е лудо влюбен все още. Сърцето му не може и няма да бие за друга. Така че... слагам розовите очила и почвам терапия с розови хапчета до 9-ти юни. Не приемам новата сериозно - тя ще е мераклийка, но няма да я огрее. Новия също няма да го огрее. Ще е стабилен и влюбен в Еда, но ще й е бизнес партньор, който тя ще приема само като приятел. Ето това е ситуацията за мен. Никакви нови хора в живота им!!!

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:04 от Бърборанка с розови очила

# 539
  • Бургас
Здравейтеее!
Включвам се само, за да кажа, че съм съгласна да имат и годеници, и ухажори, и деца, и конкуренция, и...... Cupid

Така образите ще бъдат пълнокръвни и наситени с много чувства и в двете крайности.
Искам да гледам борбата един за друг, а не само любовни клипчета с щастливи Серкан и Еда.....

Тази "кифличка"-новата.....
 Ами не изглежда на кротко отдръпваща се. Ще мисли мръсотийки и интрижки, дори и от инат, че Серкан й се изплъзва.... Wink
Пък и гордата ни Бамби ще припали на 1/4 като я види-млада, хубава и атрактивна..... Grinning

Очаквам с голямо любопитство съперника на Серкан. Искам да е достоен боец - красив, строен, успял и да гледа Еда премрежено... Satisfied

Бягам.................
ГУШ!

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:23 от Tonnybs

Общи условия

Активация на акаунт