Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 1

• 33 004
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Пак не им работят часовниците.

# 571

Сработиха. Да видим сега в колко часа ще я "отключат" заради пропуснат К2, примерно....щото, нали....

# 572
Един бърз въпрос от мен, който предполагам вече е коментиран, но малко или много съм пропуснала обяснението по него... Детенце, което е прието 1во класиране (1во желание) на 17ти с 14т. сега се появи в чакащите за 2ро класиране пак 1во желание с 14 точки - за една и съща градина става дума.  Какво беше обяснението за това да е със същия брой точки след като вече е прието с тях на 1во класиране в градината? Благодаря, на който ми отговори.

И при нас има две такива деца.

Системата е заключена, но аз още съм логната. Очаквах, че ще ме разлогнат Grinning

# 573
Местата от хроничните заболявания кога ги преместват по общ ред? Не ми става ясно от наредбата.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 18:26 от Tooo

# 574
  • СОФИЯ
Първо текущо класиране,  ПЗР параграф 8

# 575
Първо текущо класиране,  ПЗР параграф 8
Не разбирах кое се води текущо класиране. Сега отворих календара и видях, че това ще е края на август месец.

# 576
  • София
Един бърз въпрос от мен, който предполагам вече е коментиран, но малко или много съм пропуснала обяснението по него... Детенце, което е прието 1во класиране (1во желание) на 17ти с 14т. сега се появи в чакащите за 2ро класиране пак 1во желание с 14 точки - за една и съща градина става дума.  Какво беше обяснението за това да е със същия брой точки след като вече е прието с тях на 1во класиране в градината? Благодаря, на който ми отговори.
Родителите са се обадили в градината да откажат записване. В този случай не губят правото на следващото класиране пак да се наредят на опашката за същата ДГ. Защо го правят? И затова имам предположение. Заявяване на критерий, който на първо класиране не могат да докажат, но евентуално на второ - да. Примерно започване на работа между класиранията.

# 577
Нали не са нулирали желанията?
А само места?
Днес по обяд гледах профила и всичко уж беше наредено.

# 578
Един бърз въпрос от мен, който предполагам вече е коментиран, но малко или много съм пропуснала обяснението по него... Детенце, което е прието 1во класиране (1во желание) на 17ти с 14т. сега се появи в чакащите за 2ро класиране пак 1во желание с 14 точки - за една и съща градина става дума.  Какво беше обяснението за това да е със същия брой точки след като вече е прието с тях на 1во класиране в градината? Благодаря, на който ми отговори.
Родителите са се обадили в градината да откажат записване. В този случай не губят правото на следващото класиране пак да се наредят на опашката за същата ДГ. Защо го правят? И затова имам предположение. Заявяване на критерий, който на първо класиране не могат да докажат, но евентуално на второ - да. Примерно започване на работа между класиранията.

Много благодаря за отговора! Интересни врътки явно има, за които изобщо не съм се замисляла...

# 579

Сработиха. Да видим сега в колко часа ще я "отключат" заради пропуснат К2, примерно....щото, нали....
Те програмистите си свършиха работата при предишния цирк с отварянето.Даже дни след това,се оказа,че някои от тях вече не работят там....СлучаЕност?

# 580
Сина ми пак не го приеха за втора година. Записах го на частна, която дава точка за градина набор 2019. То и там имаше само няколко останали места, но поне е някаква възможност да ходи да се социализира детето и ми е близо. Съседски деца са изтеглени на томболата с 13 точки, явно са имали късмет.

Дано приемат предложението да се дават пари и за частна ясла, не само за градина от държавата. Но едва ли с този бюджетен дефицит. Иначе браво на всички от протестиращоте пред общината, поне малко да се забързат с ремонтите. В Студентски вече втора година една от детските е в ремонт и там се губят много места за всички групи.

# 581
  • София
Ивелина, догодина ще влезете с точката поне. За мен лично е добър вариант яслата да е частна а да може детето да се адаптира докато могат да му обърнат повече внимание.

# 582
Подкрепям г-жа Лаленце, за малко дете е добър избор частна ясла, ако семейството може да си го позволи. Моето го пуснах точно на годинка, ами много го гледаха, но те бяха 3 жени на 9-12 деца, то в държавните просто физически е невъзможно да се случи, разбирам ги.

# 583
  • Beyond the stars
Подкрепям г-жа Лаленце, за малко дете е добър избор частна ясла, ако семейството може да си го позволи. Моето го пуснах точно на годинка, ами много го гледаха, но те бяха 3 жени на 9-12 деца, то в държавните просто физически е невъзможно да се случи, разбирам ги.

В нашата СДЯ по списък са 18 деца в групата, мисля, че за две години веднъж или два пъти са били толкова. Стандартно са 12-13 и по-малко, на коледната снимка са 7:grinning:

# 584
  • СОФИЯ
Виждам че са завъртяли класирането. Сметнах общо още 858 приети деца. Дано сред тях са и на мами от тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт