Емоционално недостъпни мъже

• 20 237
  • 591
  •   1
Отговори
# 135
Стига глупости! Мислите ли че аз дето цял живот се боря и сама съм постигнала всичко ще взема някакъв идиот дето е спал до обед и е играл игри на РС-то?!?
Някакъв жалък женчо без професия, образование и доходи дето вместо да учи е ходил по кафета и се е лангъркал с "компанията" напред-назад. Аз дето съм работила и на две и на три места за да си плащам сметките? Сериозно?!?
Егати нападките! Ако това го смятате за ненормално, не знам в кой свят живеете!!!
Никакъв уникат не търся, просто се забавих много във времето и добрите партии са вече заети.
Достатъчно е да има професия, доход и да не пита майка си "може ли". Което даже се оказва прекалено изискване като гледам какви мъже има там навън сингъл.
Hands of time ти откровено се заяждаш по същия начин като потребителка по-назад. Мненията ти не само не са полезни, но са и out of touch!

# 136
Търся си приятел, който ще ме разбере и няма да избяга щом му кажа майка ми каква е.
Абе, пиле, колко пъти да ти кажем, че трябва да си решиш проблемите, преди да пристъпиш към връзка?
Набий си в главата, никой не ти е длъжен да те спасява и разбира. Камо ли хипотетично гадже. Ако намериш такъв спасител, гарантирам ти, че ще е насилник.
Бестито ти не може ли да удари едно рамо за работа, квартира, нещо? Не че като те чета и тя е много стока...

# 137
Ами, успех с поддръжката, там си добра. Все пак трябва да се пласираш, време не остава.

# 138
  • France
Стига глупости! Мислите ли че аз дето цял живот се боря и сама съм постигнала всичко ще взема някакъв идиот дето е спал до обед и е играл игри на РС-то?!?
Някакъв жалък женчо без професия, образование и доходи дето вместо да учи е ходил по кафета и се е лангъркал с "компанията" напред-назад. Аз дето съм работила и на две и на три места за да си плащам сметките? Сериозно?!?
Егати нападките! Ако това го смятате за ненормално, не знам в кой свят живеете!!!
Никакъв уникат не търся, просто се забавих много във времето и добрите партии са вече заети.
Достатъчно е да има професия, доход и да не пита майка си "може ли". Което даже се оказва прекалено изискване като гледам какви мъже има там навън сингъл.
Hands of time ти откровено се заяждаш по същия начин като потребителка по-назад. Мненията ти не само не са полезни, но са и out of touch!
Напълно съм съгласна, само че не забравяй, че същото се отнася и за теб.

# 139
Грешка. Заблудил съм се, че съм в темата на любителите на животни.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 19:43 от James42

# 140
Ако някой е out of touch си ти. Не може преди три страници да пишеш драматични речи за тежкия си живот и изведнъж си оправна и еманципирана и женчовците са ти под нивото. Ти самата не си партия за мъжете, за които мечтаеш. И съжалявам, че ти се струвам заядлива, не съм ти бести да ти хвърлям прах в очите за да си щастлива. Казвам ти къде според мен е проблема като човек, който не е имал много трудности ,но пък винаги е поемал отговорност за нещата, които му се случват.

# 141
  • France
Аз пък не мисля, че въпросният "тежък живот" е някаква спънка. Всички си имаме кусури: някои са грозни, други с деца от предишни връзки, трети са глупави, а четвърти имат скапани родители. Случва се. Повечето го преживяват, продължават напред, правят семейство, остаряват, умират... нормалния кръговрат на природата.

# 142
Не се занимавам.

# 143
Сега видях, че си ми почти наборка.
ТРЗ търсят навсякъде, джобса е пълен с обяви. Но няма как без стрес там. Оперативен счетоводител пробва ли, колкото да закърпиш работата временно?

# 144
Сега видях, че си ми почти наборка.
ТРЗ търсят навсякъде, джобса е пълен с обяви. Но няма как без стрес там. Оперативен счетоводител пробва ли, колкото да закърпиш работата временно?

Работила съм и като оперативен счетоводител, но няколко месеца. За сега не пробвам, защото беше преди 5 години и не смятам че съм квалифицирана в момента за тази работа.

# 145
Лале, сега погледни от другата страна. Появил се някой, отговарящ на всичките ти критерии. Успешен, излязъл изпод полите на майка си, умен, образован и още, и още. И какво ще види в теб в момента  -  безработна, лабилна, без доходи, с тежести, при майка си... онова, което ти не щеш у мъжете.
Стегни се. Спасението на давещите е първа грижа на самите давещи. Работа има всякаква. Аз, на твое място бих се хванала за всяка работа, не бих седяла гладна върху дипломите си. Потърси и дали някъде /НПО, някаква организация, служба, с някой проект за предоставяне на помощ/ не предлагат безплатна помощ от специалисти - психолози./

# 146
По принцип работа без стрес няма...аз лично смятам, че личният живот е къде къде по-стресов от работа, аз в моята буквално съм си отдъхвала преди години.
Честно да ти кажа, с тая нагласа ще има да страдаш. Забрави тая работа с добрата партия и мисли ти какво можеш да дадеш на един мъж, че мъжете са бая капризни и тия дето ги познавам са си съвсем щастливи и само. Жена не им трябва...да им създава само проблеми -цитирам ти ги...

# 147
Лале, сега погледни от другата страна. Появил се някой, отговарящ на всичките ти критерии. Успешен, излязъл изпод полите на майка си, умен, образован и още, и още. И какво ще види в теб в момента  -  безработна, лабилна, без доходи, с тежести, при майка си... онова, което ти не щеш у мъжете.
Стегни се. Спасението на давещите е първа грижа на самите давещи. Работа има всякаква. Аз, на твое място бих се хванала за всяка работа, не бих седяла гладна върху дипломите си. Потърси и дали някъде /НПО, някаква организация, служба, с някой проект за предоставяне на помощ/ не предлагат безплатна помощ от специалисти - психолози./
Виждам го мила. Виждам го перфектно и се разстройвам много. Не е честно, но няма честни неща в живота има съдба и всеки трябва да си носи кръста.

Криси и това е така. Мъжете добре си правят сметката какво може да им даде една жена. Че мога да готвя мога. Сега готвя по 2 пъти на ден вкъщи, домошарка съм донякъде. Вкъщи е подредено, имам желание за декорации, уют.
Абе много хляб има да изям докато стана "годна" ама ще видим.

# 148
Прочетох назад, че си търсиш хоби. Опитай с градинарство. Докосването на земята те превръща в нов човек, особено когато страдаш от главоболие.
Намери си временно работа, не по специалността ти. Ще видиш, че много бързо ще се влюбят и в теб, бъди сигурна.
Но съм и толкова сигурна, че няма нормален мъж, който да иска да поеме бремето ти. Животът не е никак лек за повечето хора и не е реалистично да намериш някой, който да иска животът му да стане още по-тежък.
Прочетох и мнението ти за ИТ мъжете, където не могат една смислена приказка да кажат и т.н. и мога само да ти кажа, че живея почти цял живот с такъв и по-интелигентно и забавно същество не съм срещала.
Така, че не се настройвай и не генерализирай хората, че можеш много да загубиш.

# 149
Оперативното счетоводство защо те затруднява? Пробвай все пак. Имаш образование в сферата, не си от гората хваната.
Състоянието ти позволява ли леко спортуване? Малко бягане или бързо ходене сред природата?

Общи условия

Активация на акаунт