Емоционално недостъпни мъже

• 20 243
  • 591
  •   1
Отговори
# 150
То, това е честното. Ако ще съдиш, поне трябва да се сетиш, че и тебе така. И ако не ти харесва, не повишаваш критериите към другите, ами към себе си. Справяла си се добре при по-благоприятни условия, сега ще трябва да се справиш и при доста по-трудни. Едно по едно. Ти.

# 151
Лале, сега погледни от другата страна. Появил се някой, отговарящ на всичките ти критерии. Успешен, излязъл изпод полите на майка си, умен, образован и още, и още. И какво ще види в теб в момента  -  безработна, лабилна, без доходи, с тежести, при майка си... онова, което ти не щеш у мъжете.
Стегни се. Спасението на давещите е първа грижа на самите давещи. Работа има всякаква. Аз, на твое място бих се хванала за всяка работа, не бих седяла гладна върху дипломите си. Потърси и дали някъде /НПО, някаква организация, служба, с някой проект за предоставяне на помощ/ не предлагат безплатна помощ от специалисти - психолози./

Vasudevaya, не е задължително един мъж да търси у една жена същото, което жена търси у мъж. Даже мисля, че е изключение.

Прочетох назад, че си търсиш хоби. Опитай с градинарство. Докосването на земята те превръща в нов човек, особено когато страдаш от главоболие.
Скрит текст:
Намери си временно работа, не по специалността ти. Ще видиш, че много бързо ще се влюбят и в теб, бъди сигурна.
Но съм и толкова сигурна, че няма нормален мъж, който да иска да поеме бремето ти. Животът не е никак лек за повечето хора и не е реалистично да намериш някой, който да иска животът му да стане още по-тежък.
Прочетох и мнението ти за ИТ мъжете, където не могат една смислена приказка да кажат и т.н. и мога само да ти кажа, че живея почти цял живот с такъв и по-интелигентно и забавно същество не съм срещала.
Така, че не се настройвай и не генерализирай хората, че можеш много да загубиш.

С едно докосване няма да стане работата...
Trollface

# 152
Лале, сега погледни от другата страна. Появил се някой, отговарящ на всичките ти критерии. Успешен, излязъл изпод полите на майка си, умен, образован и още, и още. И какво ще види в теб в момента  -  безработна, лабилна, без доходи, с тежести, при майка си... онова, което ти не щеш у мъжете.
Стегни се. Спасението на давещите е първа грижа на самите давещи. Работа има всякаква. Аз, на твое място бих се хванала за всяка работа, не бих седяла гладна върху дипломите си. Потърси и дали някъде /НПО, някаква организация, служба, с някой проект за предоставяне на помощ/ не предлагат безплатна помощ от специалисти - психолози./

Vasudevaya, не е задължително един мъж да търси у една жена същото, което жена търси у мъж. Даже мисля, че е изключение.
Мда, чета ви, търсите безработна, с проблеми, с тежести. За малко.

# 153
Трябва много да внимавам със спорта. Обичам да тичам, но не смея. Заради операциите.
 Бързо ходене е вариант. Практикувам го сега като е по-топло. Живея близо до парк и като е хубаво времето излизам там и правя 10 000 крачки. Докато не ги направя не се прибирам. Правя вкъщи някакви леки упражнения, ама съвсем за раздвижване. Не мога да вдигам тежко. Даже въобще. Понякога да налея вода в тенджера ме затруднява и с паничка доливам от чешмата на порции.
Гледам да се движа иначе застояване не е добре. Радвам се че времето се оправи най-после.

# 154
Аз сметка на твоите пари не правя, просто ти казвам, че мъж, който да не е до майка си и който да те обича безусловно е като бялата лястовица, всички говорят за него, но никой не го е виждал.
Аз не познавам такива които ти описваш,всъщност са единици.Повечето са отдавна срязали пъпната връв.Аз такъв залепен за мама няма да го търпя ни един ден.И ще ме обича безусловно да,както и аз него,ако не е така защо да си пилея времето.Не искам да си изживея живота без да обичам или да съм обичана безусловно.
Лале ,ок ясно е че си в труден период,ще изплуваш  Не знам на колко си,аз срещнах моят мъж на 30 ,и честно да ти кажа,не бях я втасала.Имах един заем даже,който той ми изплати.

# 155
В случая, Джеймс е прав - не е задължително. Т. е. не е задължително успешен мъж да търси успяла, еманципирана жена, наистина. Ама това за успеха и работата настрана.

# 156
Спри да търсиш проблем на всяко решение, което ти се предлага тук! Излез от тая смотана роля на жертва и се стегни. Главоболие, шум в ушите, будуване и прочие симптоми ми миришат на психично разстройство. И нямам предвид, че си луда. Да нямаш паник атаки? Щом са ти правили изследвания и нищо не са открили, няма какво друго да е, освен на психична основа. Отделно виждам, че лесно и бързо сменяш настроенията, което също ме кара да го мисля. Посети психиатър, за там пари не трябват, минава по каса. И реши вече дали ще се представиш за жена, която е толкова отчаяна, че е готова да се метне на всеки, който ѝ обърне малко внимание, или ще си жена с претенции към мъжа. Защото си противоречиш.

# 157
В случая, Джеймс е прав - не е задължително. Т. е. не е задължително успешен мъж да търси успяла, еманципирана жена, наистина. Ама това за успеха и работата настрана.
Но е задължително условие жената да се чувства добре и да има самостоятелност.  И то не успеха, който си представяте, прочели постинга ми, а да има доход, работа... здраве и увереност в себе си.

# 158
Храни куче да те лае. Баси какви хора има. Мерси за квалификацията!
Явно няма ненаказано добро
Хората хубаво са го казали "Направи добро изяш лайно". Много хубаво даже!

# 159
  • France
Ама чакай, какво добро си ни направила? Питаш нещо, отговаряме ти.

# 160
Поста ми е само към една определена потребителка и тя много добре знае коя е!!!
Баси грозните изпълнения. Нямам думи!!!

# 161
  • София

И аз влязох това да напиша, че иначе малко позагубих нишката на темата. Човек изобщо не трябва да покрие собствените си критерии за другия пол, а тези на другия пол за него. И аз едно време съм се опитвала да впечатлявам мъжете с акъла, уменията, образованието, чуждия език, ама те все за дупето говорят Wink И езика ги интересува де, ама френския Joy Шегата настрана, хората обикновено търсят нещо, което харесват и ги допълва, а не се опитват всячески да накарат другия да сложи на масата същото, което и те.

# 162
Лили, не приемай нещата лично. Никой не те познава и всеки си говори от собствен опит и убеждения. Опитай се да намериш начин да дистанцираш реакциите на хората от самочувствието и постъпките си. Наистина, често изглежда, че всичко е несправедливо и гадно, но се налага да оцеляваме. Ти прави това, което смяташ за правилно, а рано или късно отплатата идва, но трябва да си готова да я приемеш.

# 163
Поста ми е само към една определена потребителка и тя много добре знае коя е!!!
Баси грозните изпълнения. Нямам думи!!!
Момиче, не приемай постовете ми за опит да те унижат, а се замисли, че може би съм била в доста дълбока емоционална дупка и знам пътя към повърхността. Понякога на човек му е нужен един як шут отзад, за да се мобилизира и бъди сигурна, че тук във форума ще получиш много по-искрени мнения, отколкото от приятелката ти, или друг близък човек. Ако вместо да пилееш енергия да се засягаш, я насочиш в това да се замислиш над това, което ти казват хората, ще бъде доста по-полезно за теб.

# 164
  • София
Хубаво е да се мери с един аршин.
Че аз бая претенции познавам, дето не им се получават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт