На 33 не си стара да намериш щастие, не влизай в такива мисли. По-скоро проблемът е друг: спокойните, добри, отворени към партньорство мъже обичат също такива жени. Ако си кълбо от нерви и проблеми, качествените хора ще те избягват, никой не обича безкрайно и непрестанно ангажиране с негативизъм, много малко хора биха влезли в такива отношения изобщо. Щастливите хора си търсят щастлив партньор, това е, под щастлив имам предвид с що-годе подреден живот и психически стабилен. Виж откъде минава пътят към твоето психическо и физическо стабилизиране - изнасяне от вкъщи, нова работа, планинарство са супер, но потърси и професионална помощ. Няма лошо, когато ти се е насъбрало толкова много. Това да се появи мъжът с главно М при теб задължително минава през грижата за себе си и това трябва да ти е приоритет номер 1. Аз лично бих вкарала всяка стотинка в момента в терапия. Ако трябва, потърси помощ от близките си, за да платиш, но непременно го направи.
) и ми е приятно разнообразие.
На мен също са ми готвили и дори е ставало ясно, че мъжът е по-добър от мен в това. 😏 Ама да сме живи и здрави.