Емоционално недостъпни мъже

• 20 248
  • 591
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Секс и на Искъра мога да правя, ако ми е зор.
Малдиви, та Малдиви.
Разгледайте кълбото, разширете взор.
Подветрени, Надветрени острови, Латинска Америка, Африка, Индийски океан...

Абе, моля ви се. Някакъв сопол, който съм виждала 4 пъти ще вземе да ми намила каква ми е колата и какво нямало да ми купи и къде нямало да ме води и ще му викам, че е емоционално недостъпен.
Ще му викам, че е емоционален тепегьоз.

# 406
Има голяма разлика между уговорки и мечти.
Горджърс, кой ти каза за някакъв видяла 4 пъти.
Говорих за мъжете, които могат да сбъднат мечтите на жената до тях.

# 407
  • София
Ма, ти още ли чакаш някой да ти сбъдва мечтите?

Коментирам темата иначе. С тоз какви мечти изобщо...

# 408
Говорим си кой къде иска да ходи ли? Аз искам в Мексико, да видя там пирамидите. ☺️
Не знам за недостъпните мъже, но много е гадно да искаш да посетиш някое място, което е много далеч от България, тоест почти недостъпно (толкова дълъг полет до Америка ме ужасява и никакъв мъж не може да направи полета по-къс, което е основният проблем Cry).

# 409
  • София
Лори, всичко се понася и остава хубавото!

# 410
Говорим си кой къде иска да ходи ли? Аз искам в Мексико, да видя там пирамидите. ☺️
Не знам за недостъпните мъже, но много е гадно да искаш да посетиш някое място, което е много далеч от България, тоест почти недостъпно (толкова дълъг полет до Америка ме ужасява и никакъв мъж не може да направи полета по-къс, което е основният проблем Cry).
Ако самолетът е частен и има анестезиолог да ме постави под пълна упойка, може и да се навия.
Аз искам на Пукет, ама ще се задоволя с едно Амалфи тая година. Кифленско ми е!

# 411
  • Paris, France
Мечтая да умра от скука една седмица там.....
и един мулат да ми носи коктейли.

На Малдивите няма мулати. Местното население са нещо като индийци и май не работят по островите с туристи. По островите, предназначени за туризъм персоналът е основно Шри ланки и индийци. Има тук там някой италиански  учител по гмуркане или френски DJ, обаче все са заети.

Като искаш мулати, иди в Куба или в Маями! А може и в Париж да дойдеш.

Е поне секс ще правите...като няма какво друго да се прави на тия Малдиви.

Да, бе, ще пътувам 20 часа със самолет до Мале, с прекрачване някъде в залива,после с кораб още няколко часа за единия секс. Има и по-наблизо. 

Лорелада, можеш да разделиш полета на 3. София до Барселона или Мадрид, след това до Щатите, примерно и от там до Гуадалахара или Мексико сити или Сан Диего и да минете пеша до Тихуана. На всяко място остават 2-3 дена и така и аклиматизацията е по-лесна. Мексико поне си заслужава.

# 412
С бившия все се разбирахме да романтично пътешествие в Италия, което така и не се състоя. Накрая след като се разделихме, с приятел гей се вдигнахме с по една раница и 3 седмици обиколихме от Милано до Чинкуе тере - купон, вино, плажове. Мечтите са си в нашите ръце.
Сегашният ми приятел на 6ия месец от връзката ни го изненадах за рд с дълъг уикенд в Порто. Грам не съм мислила ще се прецакам ли и колко съм похарчила.

# 413
Секс и на Искъра мога да правя, ако ми е зор.
Малдиви, та Малдиви.
Разгледайте кълбото, разширете взор.
Подветрени, Надветрени острови, Латинска Америка, Африка, Индийски океан...

Абе, моля ви се. Някакъв сопол, който съм виждала 4 пъти ще вземе да ми намила каква ми е колата и какво нямало да ми купи и къде нямало да ме води и ще му викам, че е емоционално недостъпен.
Ще му викам, че е емоционален тепегьоз.

И аз нещо не вдявам каква точно му е идеята на този- или си прави та*ак с авторката, или тотално мега хипер зле. Определено обаче няма да излезе нищо от тая работа.

# 414
  • Paris, France
Скрит текст:
[
Ако самолетът е частен и има анестезиолог да ме постави под пълна упойка, може и да се навия.
Аз искам на Пукет, ама ще се задоволя с едно Амалфи тая година. Кифленско ми е!

Арабите из залива имат частни медикализирани самолети с анестезиолози и юедицински сестри, ама ги водят по болници в Лондон, Париж и САЩ и Канада.

На тебе не ти трябва анестезиолог, а място в първа класа, където седалките си стават на легла. Вземаш нощен полет и си спиш като пич. Там деца не пускат 😻🤩😇. Имаш си поркане на корем, което върши работа.

А в Пукет (Phuket в Тайланд,нали?) не отивам и пари да ми дават. Нито на Малдиви, Сейшели и всякакви подобни. Искам някъде наблизо. Порто е идеално.

# 415
На дамите като по-евтина алтернатива мога да предложа Дубай...за мен е прекрасно...разбира се Тайланд също е върха, но за ограничен бюджет Дубай си го бива.

# 416
  • Paris, France
Дубай с ограничен бюджет хич не си го бива. Какво, 7 часа в самолета за да зяпам витрини. Заведенията са доста скъпички там и нищо особено. Децата ми умират да ходят там, особено сина ми и ходят и лятото, когато там е над 40° на сянка, но ходят без мене 🤩😇🥳. На мене ми е мечта Оман заради парфюмите пазари, но искам да поседя 2-3 месеца, а не само да ида за 5 дена.

И хайде да се върнем към терзанията на авторката вместо да обсъждаме туристически направления, които май нея не я интересуват.

# 417
То май вече и темата не я интересува, та поне помечтахме. Петък е, може да е на среща.

# 418
Между другото, и на нея може да и се отрази добре един по-дълъг воаяж навън. Нов живот, дом, шанс за нова среда, какво му е.

# 419
  • София
Трябват и пари, и акъл.

Общи условия

Активация на акаунт