Емоционално недостъпни мъже

• 20 239
  • 591
  •   1
Отговори
# 420
В бива ли така в 7 сутринта да ме карате да се чувствам бедна Frowning1
Темата е забегнала у ряката. Конят къде е? За оня, емоционално недостъпния,питам.

# 421
В бива ли така в 7 сутринта да ме карате да се чувствам бедна Frowning1
Темата е забегнала у ряката. Конят къде е? За оня, емоционално недостъпния,питам.
При козата, на която само синджира ѝ се връща.

# 422
# 423
Е какво толкова, след като намира опора и разтуха в тези неща, нека да ги прави.

# 424
Какво колко?? Отбелязвам, че е заета. Не коментирам и не съдя. Няма нужда от адвокати и защита.

# 425
  • София
Криси, и аз търся някой да ме заведе на Малдиви,  ама те на опашка се наредили...😀
Полезрението на всички е до някой хотел.
https://www.youtube.com/watch?v=ozDdqOg1MDs

# 426
Кукоо,  сълзи ми потекоха....😅😅😅😅 Охх,
Да скъпи прав си...ни мога...ни знам...
Почвам тренировки, аз.

# 427
  • София
Кукоо,  сълзи ми потекоха....😅😅😅😅 Охх,
Да скъпи прав си...ни мога...ни знам...
Почвам тренировки, аз.
Ето и още нещо по-сериозно, обаче си изтървала курса http://skandalno.net/%D0%BA%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B8% … %81%D1%80-167258/ не зная доколко е истина, предвид източника на информацията

# 428
Искате да кажете, ме ако искам на Малдивите трябва да мина на другия бряг?

# 429
  • София
Не знам, мило, не мога Joy

# 430
  • София
Що на другия бряг? Последно гледах една зъболекарка-инстаграм звезда си заведе хубавия нов съпруг на Малдивите.

# 431
Коментирам първия пост на авторката по темата :

Този мъж не е емоционално недостъпен. Като цяло мъжете искат да виждат в жената жена (не всички ще си го признаят, защото не всички могат да си го позволят). Той сам си го е казал, като е разказал за бившите му, че са такива момичета, които явно наблягат на външен вид. Това за чистотата на колата ти е пряко свързано с това. Просто не си му достатъчно нагласена, луксозна и излъскана. Като чета, това е единственото, която му липсва. След като прекарва време с теб, значи си му приятна като общуване и присъствие около него, но за нещо повече липсва именно това, което вече написах. Ако виждаше в теб това, което иска щеше да качи снимките с теб, нямаше да ходите и в Банкя, където няма да ви види никой, а щяхте да се разхождате на Витошка най-малкото.
И другото нещо, което е много важно- една такава жена, която той търси, съответно си знае цената (образно казано!) и няма да се държи така, както се държиш ти с него. Няма да му пише в понеделник, няма да праща клипчета и т.н.

Поработи върху себе си. Започни направо две работи, за известно време стисни зъби, превключи на спартански режим, прибирай се вкъщи, колкото да преспиш и да излезеш обратно на работа. Събери пари. Спести една част, за да имаш сигурност. Другите вложи в себе си и вида си. Сама ще видиш, че и качеството на мъжете, които привличаш ще е друго и отношението към теб ще е различно.

Към някои от пишещите в темата:

Естествено, че ще купи на майка си парфюм, въпреки отношенията им. Тя й е майка. Точно, защото майка й я тормози е нормално да търси път към нея, да я спечели, да стопли отношенията. Който не е бил тормозен, не знае, какво е. Всеки има нужда от майка си! И точно във форум за жени и майки да се гаврите с това, не ви прави чест!

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 12:57 от Анонимен

# 432
Аз понякога оставам безмълвна.

# 433
 И аз така, безмълвна съм.
Четох темата на Vivian, сега видях мнението й тук ...

# 434
Като сте безмълвни, спестете си коментарите. Лесно е.

Общи условия

Активация на акаунт