Емоционално недостъпни мъже

• 20 248
  • 591
  •   1
Отговори
# 390
Стрина, въпреки трудностите човек не може да спре да съществува.
Разбира се, че не може. Но съгласи се, че човек, който обяснява, че е много зле физически и затова не започва НИКАКВА работа, а в същото време явно не е зле, за да ходи по молове и да мисли за мъже, мирише на " Мързи ме, та ме боли ". За мен да си зле до степен, че да си нетрудоспособен, е равносилно на това да си едва ли не на легло, но може и аз нещо да не разсъждавам адекватно.

# 391
  • Paris, France
Преди да се влюбиш, трябва да си изиграеш картите. Кой ще се влюби в съсипана здравословно млада жена, бедна и с кофти семейна история? Всеки иска да се похвали с добре платена, образована счетоводителка, която се поддържа с качествена козметика,че и самостоятелна - има си квартира, кола. Докато им пее тази песен я канят на срещи, но като смени тона с най-малката цигулка на света, хората бягат. Тъй че и двете истории са като реклами за пред бъдещите спонсори. Нищо й няма на жената, освен старомодния мързел.

Никой нормален мъж не се хвали със заплащането на съпругата си, освен ако не е супер изпаднал. Мъжете харесват младост, женственост и красота, което значи и здраве. На мъжете им е през оная каква марка козметика ползва жената и дали я ползва. Младо, красиво момиче може да излезе без грам грим и голо и пак ще има опашка от мъже, които да искат да са с нея. Дебела, плоскогъза лелка с нос като клюн, цомби до пъпа и полегато чело може да се гримира както си иска, да си гелоса ноктите на сбръчкотените ръце, да шофира Bugatti Chiron и пак малко мъже ще се навият да излизат с нея за нещо друго освен кинти и социални контакти с тузари.

Не съм видяла жена, която да няма обожатели, защото живее с родители, напротив. Като млада редовно лъжех, че живея със семейството си за да не искат Сульо и Пульо да идват в къщи. Никакъв проблем..За мъж не е същото. Ето, дори и болната, живееща с майка си авторка предпочита IT с жилище.

Съгласна съм, че трябва да се излекува и не трябва да говори на мъжете за болести и за майка си. Идеалното е да се изнесе и изобщо да не споменава психологическите проблеми на майка си ако иска брак и дете. В България се гледа от какво семейство е бъдещият съпруг/а и се смята, че психичните заболявания се предават през поколение, а и болните хора се гледат от семейството и без особена помощ от държавата. Първото, на което ни учат от деца, като става дума за брак е да гледаме семейството да е здраво и уредено.

Жената е привързана към майка си и толкоз. Все пак една майка има. Да, проблем е с успелите мъже, защото те лесно могат да намерят жена пт нормално семейство, но не е непреодолимо.

Изиграване на карти преди влюбване? Че то ако можеше да избираме в кого да се влюбим! Като ни застигне сляпата неделя и край.

# 392
Сега нека се включи Лили. Да видим с какъв тон ще ни обясни, че не сме наред.

# 393
Да, имам желание да съм на всяка цена с някого, но само с този, който харесвам. Но вие ме разбрахте чудесно.
Просто искам най-после да се почувствам щастлива и малко безгрижна. Искам да имам човек до себе си, а не успявам да го намеря. Искам някой да го е грижа за мен, а отново и отново попадам на мъже, който се вижда че искат да си играят с мен. И не говоря за тези двамата, защото те не са се опитвали нагло да ме вкарат в леглото си. Раздават го "платонично".
В скоро време и аз бях попаднала на такъв човек. Даже имам чувството ,че описваш същия човек.

# 394
Преди да се влюбиш, трябва да си изиграеш картите. Кой ще се влюби в съсипана здравословно млада жена, бедна и с кофти семейна история? .........

Никой нормален мъж не се хвали със заплащането на съпругата си, освен ако не е супер изпаднал. Мъжете харесват младост, женственост и красота, което значи и здраве. На мъжете им е през оная каква марка козметика ползва жената и дали я ползва. Младо, красиво момиче може да излезе без грам грим и голо и пак ще има опашка от мъже, които да искат да са с нея. Дебела, плоскогъза лелка с нос като клюн, цомби до пъпа и полегато чело може да се гримира както си иска, да си гелоса ноктите на сбръчкотените ръце, да шофира Bugatti Chiron и пак малко мъже ще се навият да излизат с нея за нещо друго освен кинти и социални контакти с тузари.

...
И дебелата лелка ще си намери някого, освен ако не търси някой Аполон - и тогава не е изключено, но е малко вероятно. Нима някой може с ръка на сърцето да каже, че грозните и дебели жени нямат шанс? А ако го каже, просто не би било вярно.
Да, мъжът не се хвали колко добри доходи има съпругата му, но по-добре ще я оцени като успешен човек, отколкото ако е бедна, болна и без перспектива. Неуспехът не събужда често точно желание за закрила, а за избягване, освен ако наистина не става дума за много младо и много красиво момиче.
А психически проблеми в семейството, споделени на първа среща, предполагам, че са най-доброто средство за пропъждане на ухажори. Така е станало и в случая с авторката.

# 395
Тя Невена си живее в някакъв нейн свят..аз като бях млада и с проблеми, никой не ме искаше...пък я сега като съм дърта и без проблеми, колко ухажори имам...мани я тая младост...
Момата да се взима у ръце, ако ще ражда ( не е задължително), да взима който я иска, че менопаузата и репродуктивните проблеми чукат на вратата...

# 396
  • Paris, France
Грозните и дебели жени някой ще ги вземе, но едва ли ще е образовано IT със собствено жилище и разнообразни интереси като тези, които авторката цени. Ако са млади, имат шанс, да.

Е, аз се съгласих, че човек с видими здравословни проблеми не е привлекателен.

christina1980, хубаво е, че имаш ухажори. Ухажори може да има всяка жена, дори дъртела като мене, обаче ухажор не е = на сериозна връзка. Ти и аз сме силно привлекателни с това, че сме обвързани и имаме големи деца, няма да драпаме някой да ни настанява, да ни помага, няма да искаме бебета, а вече може и да не можем да ги имаме. Ти и аз няма как да имаме синдрома на старата мома, защото сме минали сватби, рокли, бременности и деца. С млада жена без деца не е така. Дори и твоята и моята майка да остареят и да се разболеят, в социален план не е важно да са млади и здрави, защото няма да гледат внуци. Имам доста 50, 60, 70 годишни приятелки с болни и изкукуригали майки и си въртят гаджета, ама няма да се женят за тях и да раждат, разбираш ли?

Аз не живея в друг свят, а сме били млади по различно време. Твоето детство и младост са съвпаднали с ужасна икономическа криза, в която много хора са се борели за насъщния и мъжете в България бягаха от обвързване, по принцип, а не защото си била бедна и с проблеми. Колко да си била бедна и какви проблеми да си имала?????? Моята младост мина в огромна столица, пълна с дебели повлекани и процъфтяваща икономика, където това, че бях млада, слаба и с дупка отдолу беше предостатъчно да ме харесват купища мъже от цял свят. 

Аз щях да предложа на авторката да се запознава с мъже от Швейцария и Германия, Австрия щом знае немски.

# 397
Абе само едно ще ви кажа: Да не дава Господ да излизам с мъж, дето ще ми вика: Аз няма да те водя на екскурзия...Абе алоу, ама аз и сама ще се заведа на екскурзия, бе душко..с теб ще си полафя и кой от къде е...

# 398
Криси, и аз търся някой да ме заведе на Малдиви,  ама те на опашка се наредили...😀
Полезрението на всички е до някой хотел.

# 399
Хепи, то и аз това казвам на авторката, ама тя ни се сърди...

# 400
  • София
Там ще умрете от скука.

Като цяло с такъв човек не си струват мислите и обясненията. Преминаваш нататък.
Тооо, едно избиране и накрая този..

# 401
Мечтая да умра от скука една седмица там.....
и един мулат да ми носи коктейли.

# 402
  • София
Около 10 К и си готова.

# 403
Е поне секс ще правите...като няма какво друго да се прави на тия Малдиви.

# 404
Почне ли се с такива уговорки, човекът е стиснат. Много лошо качество е това и далеч надхвърля само финансовите измерения . За да получава, всеки трябва и да дава.

Общи условия

Активация на акаунт