Емоционално недостъпни мъже

• 20 273
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
Е, виж го от тая страна, той за бившите, ти за болестите и майка си.
Шута и си запълваш времето с нещо интересно.

# 181
,,твърде обстоятелствена си за проблемите ", мисля че това би трябвало да се очаква за човек на нейното място - тези неща заемат повече време, и мисленето се насочва предимно там. Не всеки лесно преодолява такива работи. То ако беше така, сигурно и темата нямаше да я има.

# 182
И какво точно му харесваш на този?

# 183
,,твърде обстоятелствена си за проблемите ", мисля че това би трябвало да се очаква за човек на нейното място - тези неща заемат повече време, и мисленето се насочва предимно там. Не всеки лесно преодолява такива работи. То ако беше така, сигурно и темата нямаше да я има.
Стгласна съм, ама в такива случаи не се търси мъж.

# 184
Неизбежно е. С годините всеки трупа емоционален багаж и ако не го преработва особено успешно, се случва точно това зацикляне в някои теми. Досадно е и често става причина за отхвърляне на човека или пък затваряне от вътрешната страна на вратата.
И нещо по-конкретно:
Не съм запозната каква е процедурата във всяка отделна община, но информация за отпускането на еднократна финансова помощ можеш да получиш, предполагам, от Социалния им отдел/дирекция и да подадеш съответната молба.

# 185
  • Fairbanks, Alaska
Някой по-горе беше споменал че един подкрепящ мъж ще ми се отрази добре. Това важи за всяка жена, но уви не е така лесно. Съгласна съм с мнението че съм омега жена за въпросният мъж.

Защо мислиш, че е толкова трудно? Може някой да ти е писал, но по малко завоалиран начин.

# 186
И какво точно му харесваш на този?

Знаеме едни и същи неща. Особено относно техниката. Това друг път, дори с някое ИТ не ми се е случвало да кликна така. Просто сме чели и сме се интересували от много сходни неща и колкото повече си говорим, толкова по-сходни неща откривам че знаем. Малко, лекинко ми е надут, което вече подсъзнателно явно удря нещо в мен, което ме кара да харесвам това. Харесва ми че не е супер висок и прекалено "нацепен", грижи се за себе си до нормално ниво (прическа, дрехи) има много записнати мъже, които грам не се притесняват как изглеждат.
Обича екскурзии и иска да ходи на такива, обича донякъде по-луксозните неща, без да става въпрос за ексцесии и кич.
Не е като други мъже да гледа анимации, да играе денонощно на плейстейшъна и х бокса си, не се фука че има 20 "борд" игри, не използва чуждици като "брънч", "ще се стиковаме", "ама колко найс" и прочие, не се държи като лигльо (тук има много точки). Тренирал е бойни изкуства и има някаква базова дисциплина.
Не е като едно 90% от мъжете с пари навън: " О, аз карам скъпо колело за 6000, ходя да карам ски и сноуборд, не се прибирам от екскурзии ". В смисъл сега заради апартамента може да е орязал някои разходи, но оставам с впечатление че не е по зимните спортове и да има колело, но е напълно нормално не е за 6000 и всичко това ни сближава още повече като интереси или като липса на интерес в тези неща. Харесва ми и че си поддържа и дома и колата чиста и себе си също както вече споменах.
Вие просто идея си нямате с какви мъже съм излизала на първа среща. Хем се опитвам да ги опозная преди това, хем чак настръхвам като си спомня.

# 187
Обаче наопаки, той не се кефи на твоята кола. Естествено може да го е казал шеговито. Но аз щях да бъда толкова сконфузена, все едно ми е казал, че съм с мръсна рокля. 🙄

# 188
Ммм, абе не ми се засягай, ама не ми изглежда много ок. Един вид, описваш го като 'къпе се, има дрехи и апартамент'. Не че аз съм със супер разнообразни интереси, ама такъв като този типаж просто го виждам как пърди на дивана с бирата и зяпа мач, докато ти се пънеш в кухнята да готвиш. Иначе ще ти оправи повредената кола веднъж на 3 години, да. Много ценен мъжкар.

# 189
А нещо за това душата ти дали го разпознава?
До тук - само егото ти избира..
За това и все не уцелваш..

# 190
Лале, доста повърхностни неща те привличат в този - чист, обича по екскурзии, харесва техника, има колело. Тези " качества " ги притежава половината човечество може би. Гледай по-задълбочено на хората, така звучиш като 18 годишна. Гледай отношението му към теб, постъпките му, реакциите. От всичко, което разказа, аз не виждам за какво положително можеш да се хванеш в този мъж до степен, че да искаш връзка с него.

# 191
Обаче наопаки, той не се кефи на твоята кола. Естествено може да го е казал шеговито. Но аз щях да бъда толкова сконфузена, все едно ми е казал, че съм с мръсна рокля. 🙄
О, за колата като състояние лаза че е за скрап и ме посъветва да я дам на Надин да й взема 500 лева, да добавя още 300 и да си взема пежо 208.
Относно състоянието отвътре беше доста по-обран. Ама много обран в коментарите. Но аз схаванх и без да се изказва директно. Истината е че ми я докараха като валеше, после валя още доста. Не смеех да се мавъртам около нея, защото не ми се искаше всички съседи да разберат че имам кола. Майка ми както се сещате си има слава и ние сме "кукувици" никой не ни уважава или брои за нещо. Просто съм свикнала да не правя впечатление, защото мизерни и злобни хора бол. После вече на 5тото шофиране с него ме видяха доста хора като тръгвах и вече нямаше нужда да поддържам нисък профил. Знам че звуча откачено, но едни спукани гуми или счупен прозорец ще направят колата ми неизползваема, а ако случайно съм паркираша на мястото на някой съсед и се разбере че съм точно аз нали разбирате че няма да се поколебаят точно на мен да ми направят мизерия дето не лога да се защитя по никакъв начин и имам луда майка.
Както и да е. В събота с него ходихме на автомивка и той ми я изми, а в понеделник аз я оправих и отвътре. Малко късно, но вече има вид (което пак ме приъеснява, защото ми е първа кола и не искам да ми я откраднат, ама това е положението. Той ми се смее и ми каза че и да оставя ключовете на таблото пак няма да ми я откраднат. Шеговито разбира се.
Narcissa може и да си права, но за момента от 4 срещи и 2 ходения в домът му не ми изглежда такъв. Каза че не пие и съм склонна даму вярвам. В събота като ме покани у тях или не беше планирал да ме кани или да май така е било, но нямаше празни или пълни бутилки от бира или безалкохолно. Преди също не съм виждала такива. Само минерална вода.

Angel за душата... Това е много хубав въпрос. Има и там нещо, но той се затваря и бяга. Иначе е готов да помогне и е услужлив, затова и като стана този проблем с мен по време на празниците склоних да се обърна към него. Не вярвах да ми откаже (отново припомням, той пръв ми писа, аз не бях отговприла и после го потърсих)

Стрина има и обноски. Внимателен е, дори и сега като е малко по дистанциран. Но на първата ни среща видях че има перфвктни обноски, само трябва да иска да ги покаже.
Не е груб с мен, не ми се отяжда или да ми повишава тон, не ме третира като малоумна (има поне базово уважение предвид създалата се ситуация).
Ходихме до пагазина за нещо и ме пита искам ли еди си какво, или нещо друго. Януари като бях у тях си порхчахме пица от доминос и не ми се налагаше той какво иска, а го обсъдихюе заедно. Знам че може критериите ми да са много занижени, но понеже съм притеснителна, смачкана, личи си че нямам мнение (което не е точно така, имам но ми е труднл да го изкажа) в този ред на мисли самият факт че ме пита и се интересува какво мисля вместо да вземе самосимдикално решение и ме изключи от право на избор ме впечатлява много. Като в никакъв случай не енерешителен женчо, който да не може да прецени и да трябва да ме пита или да иска до такава степен да ми угоди че изцяло да ме остави аз да решавам. Харесва ми че ме включва с някакви неща в които има значение какво мислим и двамата.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 09:31 от Lale_Lili

# 192
Отстрани ми изглежда така - много се грижи за себе си, но ти е подсказал, че няма да си мръдне пръста за теб, ако сте двойка... храни си егото с възхищението ти (затова ти помага), ти с него също явно..дори не те е целунал, а си ходила два пъти до тях..тоест не го привличаш особено...
човека вероятно си пада по кифли, но те трудно си падат по него в момента, та така стигнал до теб отново..

# 193
Отстрани ми изглежда така - много се грижи за себе си, но ти е подсказал, че няма да си мръдне пръста за теб, ако сте двойка... храни си егото с възхищението ти (затова ти помага), ти с него също явно..дори не те е целунал, а си ходила два пъти до тях..тоест не го привличаш особено...
човека вероятно си пада по кифли, но те трудно си падат по него в момента, та така стигнал до теб отново..

Колкото и да го мисля това е крайният резултат. Твоето мнение е 10 от 10 и аз смятам че това е истината, колкото и да не ми се иска да призная.
Мъже като него нямат какво да правят с такива като мен. Аз може да не съм грозна, но в мен няма нищо кифленско, нито външен вид, нито се снимам за инстаграм, нито мечтая за Занзибар, Малдиви и прочие. Но, да. Смятам че бившите му приятелки са били страшни кифли и че той си умира за такива.
Аз сега в момента явно съм му за да прекара последния месец от вноската за апартамента и после вече всички кифли ще са негови. Голата, жестока истина.

Стрина писах в предният ми пост по твоят въпрос.

# 194
Лале, подкарай я тая женска интуиция. Тука не може 20 жени да надушваме, че този не е читав, само ти не.

Общи условия

Активация на акаунт