Емоционално недостъпни мъже

• 20 632
  • 591
  •   1
Отговори
# 210
Че кой не е стресиран в тези дни??

# 211
Лале,какви са тия "мъж като него" и "жена като мен"?Нали не мислиш,че всички мъже харесват кифли?Защото моят като види нспомпана джука едва си сдържа смеха.
И аз като Калинчето си правих кастинги и ми казваха познати,че ми е много висока летвата и Сергей Бубка и Стефка Костадинова няма да я скочат.Да,да ,ама не.
Не обичам когато мъж ми цитира цифри,кое колко струва е признак на комплекси .А и хората които имат пари не говорят за пари.
Постави си точни цели,начертай план за осъществяването им и почвай с малки стъпки.
Не бъди черногледа,малко вярвай в себе си.
Едва ли съседите ги интересува на колко си,гаджета имала ли си или не.Всеки си има проблеми и едва ли се вторачват в теб.Ако са те виждали с мъже,щеше да се тревожиш сигурно ,че те имат за лека жена.

# 212
Не е въпросът той дали се къпе, дали има велосипед и скейтборд. Даже не и, че имате общи теми. Въпросът е, че той не се интересува в момента. На първата среща да, после не, освен за приятелски отношения. Той си има свой живот, свои интереси и си решава. Ти обаче сякаш нямаш живот и си се хванала сега за него като удавник за сламка.
Ето това е проблемът: пред него има свят широк, възможности всякакви, а ти си се огранничила с него, та него, макар че си млада, готина, с добро образование и много перспективна и търсена професия. Проблемите със здравето си оправи, работа си намери и тогава вече и пред теб ще е свят широк, възможности необятни.

# 213
  • Агент под прикритие
Ами ще си седи сам. Лесна работа.
Абе защо толкова хора скачат, когато някой спомене за оценка и кастинг, все едно са им бръкнали в... Може би се тревожат, че перфектната им персона няма да мине кастинга?
Притеснявали се, че перфектната им персона нямала да мине кастинга... Laughing
Поради каква разумна причина човек който НЕ участва в кастинги, ще тръгне да се притеснява дали щял да мине или не? Все едно да тръгнеш да се притесняваш дали ще уцелиш печалба от Тотото или не, при положение, че не играеш Тото и не пускаш фишове... Тъпо, та чак вдлъбнато. Grinning

То такава ситуация си е откровено смешна. Смешна за.... мъжете и от оплакванията им, когато се хващат с такива и след време "нещо се обърка", каквито съм виждал и чувал прилично достатъчно пъти.
А всъщност проблема на такива мъже винаги е бил един и същ: че са тръгнали да правят постъпки към жена, чийто интерес е бил винаги към спечелилия кастинга (който и да е той) и никога към точно и конкретно тях! Но (само)заблудата е хубаво нещо, особено когато вярваш, че нарцисизма и проблемите с доверието рязко ще приключат след кастинга... Grinning

# 214
Твърде обстоятелствен текст написа по въпроса 'ма що тя не избира мен'. Доста досадно, хленчещо и отблъскващо.
Ако има победител в женски кастинг, другите участници се отпращат. Това е доста известна разлика между избора на партньор при мъжете и жените. Мъжете далеч по-малко подбират и по-трудно отказват.

# 215
  • Агент под прикритие
Твърде обстоятелствен текст написа по въпроса 'ма що тя не избира мен'.
Единствените "кастинги", в които участвам, са интервютата за работа. Истинска работа.
А такъв въпрос НЕ ме мъчи от едни има-няма 20 години... Бъркаш ме изглежда с някой друг, може би в твоето обкръжение... Обкръжението и това какво е дава обяснение защо някои хора намират дадени неща за "нормални"... Grinning

Май не помня да съм писал някъде и дали мъж или жена прави кастинга... То е same shit. Grinning

# 216
Продължаваш да дълбаеш. Твоя работа.

# 217
Твърде обстоятелствен текст написа по въпроса 'ма що тя не избира мен'.
Единствените "кастинги", в които участвам, са интервютата за работа. Истинска работа.
Само ти така си мислиш, но няма лошо човек да вярва в каквото си иска.

# 218
Ама вие верно си вярвате.  Кастинги правели. Laughing

# 219
Феникс, аз кастинги не правя, но на мен ми се живее..тоест няма как да седна дома и да оплаквам безрадостната ми съдба в очакване на мъж ангел хранител.
При мен е работа, жилище, парцалки, барове и екскурзии ..ако някой иска с мен, да заповяда, кат не ме иска много му здраве..

# 220
  • Агент под прикритие
Само ти така си мислиш, но няма лошо човек да вярва в каквото си иска.
За това да разбера, че прибягващ до такива "кастинги" човек, е full of shit, вяра не се изисква. Само трябва да се гледа...   Simple Smile

# 221
  • София
Леле, ако някой започне с "ти да не си мислиш, че ще те водя по почивки...", не знам дали ще издържа дори текущата среща, а какво остава за следващи...А ако ми падне пердето, такав реч ще му дръпна, че ще избяга през 9 планини в 10-а.
Иначе те разбирам за колата - човек, на когото държиш, ти е отворил очите. Няма лошо, рядко сме перфектни (освен ССФ) и една забележка, поднесена с такт, не е краят на света.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 12:56 от Cuckoo

# 222
Можем да си го позволим, правим. Който не може да си го позволи, взима бързо първия срещнат, без да се интересува може ли и какво може да предложи той в отношенията си. И не, не става дума за пари. После четем из форума, че совите не са това, което са.

# 223
Естествено. Иначе трябва да сме по другия джинс - за жените - от кал да е, мъж да е, а за мъжете - куцо, кьораво, сакато, ако има пу*ка, то е злато.
На мен някой да ми обяснява какво заслужавам - тихо, кротко и мълчаливо ще го оставя да си търси това, което той мисли, че заслужава. С всички произтичащи за него неудобства. За мен неудобства няма.

# 224
  • София
За 4 срещи толкова пространствени обяснения, че не знам какво ще е след секса...

Общи условия

Активация на акаунт