Емоционално недостъпни мъже

• 20 658
  • 591
  •   1
Отговори
# 270
Имах една-две приятлки които бяха сингъл и излизах с тях, но вече от 1 година и последната си има приятел.
Останах само аз. Това е истината.
Game over

Gabiplus въпросът ти е изключително адекватен и отговорът е, не.
Срамно, но факт.

# 271
  • София
Какво пречи да излизаш с гаджета или женени? Или не те канят?

# 272
Шофьори,монтьор,заварчик и водопроводчик познавам,които ич не са беднички ,а са толкова търсени,че отказват работа.
Гаджетата или женените обикновено се опитват да те сватосат,което не е лошо де.Никога не се знае от кой храст ще изскочи заека .

# 273
Какво пречи да излизаш с гаджета или женени? Или не те канят?
Не ме канят. Имат си други приятели двойки и аз съм им излишна. Е от време на време се сещат и аз разбира се веднага приемам. Не страна от социални контакти, просто живота така ме завъръя че имах малко такива и така си остана.

# 274
Дотук добре, само недей да се затваряш в себе си и да се превърнеш в торба с комплекси,защото не си имала връзка.
Не отказвай нищо, което ти се предлага, а там където не ти се дава нищо, обърни страницата.

# 275
  • Paris, France
Имах една-две приятлки които бяха сингъл и излизах с тях, но вече от 1 година и последната си има приятел.
Останах само аз. Това е истината.
Game over

Gabiplus въпросът ти е изключително адекватен и отговорът е, не.
Срамно, но факт.

Уууууужас. Кое точно е срамното? От кого те е срам, от прословутите съседи ли?

The game is not over. Това не е състезание. От група приятелки все някоя се жени първа, а друга се сгаджосва последна. В днешно време не е рядко срещано 30г да не е имала връзка.

На твоята възраст и с твоите килограми няма да имаш проблем да се харесаш.

Трябва да излизаш и да срещаш мъже.

Сетих се за работата - щом знаеш английски и друг западен език може да пробваш в кол център. Пак е на компютър, но не са само цифри, може да работиш на половин работен ден, само някои дни. Там винаги търсят хора. На пълно работно време няма да си далеч от заветните 3 000 в IT сектора.

# 276
  • София
Все пак тя е счетоводител.
Най-добрият приятел на мъжа ми се занимава с парно, водопроводи и инсталации. Природно интелигентен, но след 30 години средата  надделя над природните му заложби.
НО пари носи, жена му не работеше поне 10 години, по негова инициатива заради неразбирателство с майка му се изнесоха,  той взе заем и изплати обособена част от къща. Абе мъж-мечта по форумните стандарти.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:41 от Cuckoo

# 277
Познавам водопроводчици, монтажисти на мебели, фаянсаджии и прочие, които вадят наистина сериозни суми на месец. Та това прехласване по счетоводители, банкови служители, ИТ и прочие, само защото били с дипломи за виШу, ми е доста странно. В днешно време всеки може да запише и завърши всичко. И това, че някой е водопроводчик, не го прави автоматично тъп. Да не говорим, че познавам и човек, който има крави, докарва много сериозни доходи и е един от най-начетените и интелигентни хора, които познавам.

# 278
  • France
Жалко, изтървах интригата. Свалки ли е е имало тук?
Скрит текст:
Натанаел ми е симпатичен от една друга тема и наистина ми е чудно какво би нагрубил Лили.
Лили, защо би се дразнила на млад мъж с колело за 6000, който ходи на екскурзии. За мен това е напълно нормално за масата ергени да харчат за хобита, спорт, туризъм, да имат хубав алкохол вкъщи и у дома им да не е съвсем "по конец". Сега им е времето. После като имат семейство ще им е по-трудно. Честно казано да отида у някого, където си личи, че не идват гости, няма събирания и тн, по-скоро би ме притеснило. Бих го сложила в графата асоциален. Другото, което ми прави впечатление е, че ти буквално се отъждествяваш с проблемите ти. Защо? Това са кофти етапи, но свършват.

Колкото за кастингите... какво по-нормално и естествено да правиш подбор на претендентите. Даже подсъзнателно го правим, въпрос на феромони.

# 279
  • София
И аз искам да си направя кастинг за мъж, ама вече съм дърта. Simple Smile

Водопроводчик, жичкаджия, тираджия.. Нямам претенции. Simple Smile

# 280
Не разбирам как може човек на 33г да е нямал поне една връзка, траеща поне година през живота си.
Не разбирам как човек с висше образовани и две магистратури (или обратното беше, извинявам се, не помня) не може да си намери работа в София.
Не разбирам как човек, който е безработен и твърди, че няма пари кисне във форум по цял ден, пише за гримове и парфюми и обикаля молове
Не разбирам.

# 281
  • София
И аз искам да си направя кастинг за мъж, ама вече съм дърта. Simple Smile
Водопроводчик, жичкаджия, тираджия.. Нямам претенции. Simple Smile
Давай бе, нали знаеш - страхът е само в очите на страхуващия се

# 282
  • Paris, France
Все пак тя е счетоводител.
Най-добрият приятел на мъжа ми се занимава с парно, водопроводи и инсталации. Природно интелигентен, но след 30 години средата  надделя над природните му заложби.
Иначе пари носи, жена му не работеше поне 10 години, заради неразбирателство с майка му се изнесоха, по негова инициатива и той взе заем и изплати обособена част от къща. Абе мъж-мечта

Все пак седи сама, среща се с мъже, които опитват да я контролират, поставят условия и ултиматуми, ако и да е счетоводител. Каква е файдата да работи работа, която не харесва ако работата даже не и носи пари за да си осигури удобен живот и да излиза?

Имах много познати архитекти, инженери, счетоводители, които в кризата на 90те слагаха кухни и работеха като водопроводчици, електротехници и шофьори в Лондон. И къщи си купиха и децата си изучиха и си останаха интелигентни и интересни.

Излизала съм с автомонтьор. 4 езика, мускули, винаги в добро настроение, кинтите му бяха кинти и подаръците подаръци, самочувствието самочувствие. Зарязах финансов аналист за да тръгна с него. Финансовият аналист ме замъкна да му оправят Ферарито, а автомонтьорът ме покани на дискотека когато съм свободна. Приех веднага, пред отворената уста на тогавашния.

Забелязах, че много мъже с напрегната работа си го изкарват на семейството и жените до тях без особено да ги облагодетелстват.

Не разбирам как може човек на 33г да е нямал поне една връзка, траеща поне година през живота си.
Не разбирам как човек с висше образовани и две магистратури (или обратното беше, извинявам се, не помня) не може да си намери работа в София.
Не разбирам как човек, който е безработен и твърди, че няма пари кисне във форум по цял ден, пише за гримове и парфюми и обикаля молове
Не разбирам.

Имала е събрани пари когато се е разболяла. Оперират я няколко пъти и в момента се чувства зле и е депресирана. Не иска да работи Payroll.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 17:26 от Nevena Virolan

# 283
  • Fairbanks, Alaska
Жалко, изтървах интригата. Свалки ли е е имало тук?
Скрит текст:
Натанаел ми е симпатичен от една друга тема и наистина ми е чудно какво би нагрубил Лили.
Лили, защо би се дразнила на млад мъж с колело за 6000, който ходи на екскурзии. За мен това е напълно нормално за масата ергени да харчат за хобита, спорт, туризъм, да имат хубав алкохол вкъщи и у дома им да не е съвсем "по конец". Сега им е времето. После като имат семейство ще им е по-трудно. Честно казано да отида у някого, където си личи, че не идват гости, няма събирания и тн, по-скоро би ме притеснило. Бих го сложила в графата асоциален. Другото, което ми прави впечатление е, че ти буквално се отъждествяваш с проблемите ти. Защо? Това са кофти етапи, но свършват.

Колкото за кастингите... какво по-нормално и естествено да правиш подбор на претендентите. Даже подсъзнателно го правим, въпрос на феромони.
С какво я нагрубих ли? В петък беше пуснала нейна снимка в "Да се оплачем". Направи ми впечатление, че има красиви вежди. И й го казах. Но явно такива неща плашат. А, когато видя нещо красиво, обичам да го казвам. И в нея видях някои свои черти.

P. S. Забранила си получаването на лични съобщения.

# 284
След този прочетен коментар мисля да спра да се хабя. Имам чувството, че ѝ е било скучно и ни гледа сеира. Ако животът ти е пълно мазало и самият ти търсиш съвети тук отчаяно, а в същото време с размах даваш съвети за чуждия, или се бъзикаш с хората, или е едно друго, по-лошо нещо. Чета коментара в чуждата тема, чета и нейните в тази и все едно не е един и същ човек.

" Баси "мъжа"...
Свършиха ли се та седите с такива подлизурковци?! Или авторката е грозна като Баба Яга и не може да си намери друг посмъртно? (риторичен въпрос)
Бягай докато можеш и спри да се занимаваш с някакви мамини идиоти. Даже котката е по-важна от теб и това което ти искаш. Счетоводството е супер гадна работа, пълна с напрежение и голяма доза повтаряща се цикличност, затова и авторката е свикнала да тъпче на едно място и не е склонна на промяна. Стегни се и си намери си друг и зарежи този смешньо.
Била ти по-лесна професията и прочие. Да, много е лесна, няма що. Хем не знае какво е, хем съди. Така ли искаш да си цял живот? С мрънкащо същество което ти казва че на теб ти е лесно, а на него колко му е тежко "милия". А ти какво? Родила си се счетоводител така ли? Не си учила, нямаш висше, не знаеш езици и така са ти се получили нещата със щракване на пръсти. Абе имайте някакво себеуважение поне към себе бе хора!
Не е невероятна философия да ходиш по срещи. Щом си счетоводител имаш прилична заплата, ще си купиш нови и по-хубави дрехи, ще си купиш гримове, нова прическа, маникюр задължително! Имаш приятели ще излизаш повече с тях, ще се запознаеш с нови хора. Има например организирани походи по планините, там може да се запознаеш с нови хора, успешни и с добра работа, интелигентни. За какво ти е този смешньо с непостоянна работа, вързан за полата на мама и без характер?!
Щом напуска така работа значи има сериозни проблеми и трябва да работи по тях с психолог и с много сесии, а познай дали ще го направи.
Зарежи го и си намери човек с който да създадете семейство. Има много такива навън, аз също търся и има. Просто съм още млада и капризна. Свободни мъже има за всеки вкус. Стига си живяла за да те използват хора, които не могат и да си мечтаят за по-добро, а ти вместо да си с човек на твоето ниво го сваляш до дъното и ни питаш нас дали да не свалиш още. Е къде още да сваляш???
Остана ли място по-дълбоко от това дъно в което си?
Я бързо се стегни и го остави тоя да е вечно до мама и да се оплаква на нея колко му е трудно и да си е самотен завинаги. На коя жена й трябва такъв мъж? На никоя! "

Общи условия

Активация на акаунт