Емоционално недостъпни мъже

• 20 649
  • 591
  •   1
Отговори
# 315
  • Paris, France
"Няма как да се разбереш с човек, с който ви делят 1 камион книги" - туй за счетоводител, монтьор и каквато и да е професия. Може да съм малко сноб, но не виждам какво ще си говоря с човек, който няма сходни на моите "тръпки" - примерно аз съм "читанка". И спортът и духовните учения са ми, но книгите са номер 1.

За камиона книги е много вярно, обаче познавам  шофьори и водопроводчици, които четат повече от галфони с по 2 виШи УбрЪзУвания. Ако не четяха, нямаше да искам да ги познавам, защото съм библиотечен плъх. По-високо образование в днешно време не гарантира интелект, обща култура, нито пари, за съжаление.

# 316
Е някой се интересува да го живеем живота, не да го страдаме, щом автомонтьора има пари за почивки и забавления, защо да го връщаме и да гоним емоционално недостъпни ит с травми от детството..то не би драма, не би чудо ..

# 317
Кристина днес е ларж, нищо не връща
Мъже, къде сте?

# 318
Има един израз, че злото никога не идва само. И ако кофти външният вид може да се прескочи, то обикновено останалото все върви в някакво комбо :  липса на образование, кофти работа, без пари, без имоти, емоционално катастрофирал, с поведенчески проблеми, развил зависимости, с кофти родители, развил кофти семеен модел (последните две може да са различни неща). Класика, естествено, е гледащ лошо, неграмотен, оплешивял на 25, безимотен, впиянчен, шамарещ , кръшкащ охранител-женомразец на минимална заплата, с баща също злобен пияндурник и майка с главен успех раждането на онова, оплешивялото. И, не на последно място, нищо никъде не гарантира, че този мъж въобще е навит на ангажимент с жена. Тя, лалето, може да реши за пробата да си плюе на претенциите и да даде шанс на някой социално изпаднал - ама ако и той се окаже такъв...непостоянен - тогава какво?
Да, изключения има... Вече са заети.

# 319
Е направо да ляга и да умира сега...ние какво да кажем. Защо не е отговорила на Натаел...той е добро момче..

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 19:43 от christina1980

# 320
Не е работата в това, че не е отговорила. Беше излишно да го среже така злобно + епитети като фетишист.

# 321
Вие майтапите ли се?
Мъж ще ми пише такива глупости за да се опита да ме заговори и аз съм сега лошата? Щото той на вас ви харесва и вие си го имате за любимец?
Хайде вече стига глупости!
Минавате всички граници по безумие и вмешателство!
Такъв мъж за мен е окей и ако той не беше започнал да се заяжда, никой нищо нямаше да разбере. Но не. Той явно си мисли че съм му длъжна по някакъв начин. Ами не съм! Не ме интересува! И на вас дето го защитавате не съм ви длъжна. Като много знаете му дайте акъл как да заговаря жени че да не го мислят за откачен. Вместо да ме изкарвате мен виновна! Няма да коментирам повече случая с него! Щом искате да му съчивствате му изпратете хиляди писма колко добро момче и каква зла к*чка съм аз. Барем се успокои и всички са щастливи.

# 322
  • France
Класика, естествено, е гледащ лошо, неграмотен, оплешивял на 25, безимотен, впиянчен, шамарещ , кръшкащ охранител-женомразец на минимална заплата, с баща също злобен пияндурник и майка с главен успех раждането на онова, оплешивялото.
Имам чувството, че описа оня Витторио, дето гръмна бившата си приятелка и детето си. Тези, скопените, са и опасни.

Лале, чакай бе, душицо, защо така се изнервяш. Какво толкова е станало?

# 323
Аааа, акъл на никой никой не давам Blush

Аз гледам само на мен да си ми е добре...да си имам работа и пари, може и мъж за забавление...ако е емоционално достъпен, тия недостъпните не ги аресвам...

# 324
Лале, показваш емоционална нестабилност и неуважение към хората.

# 325
Класика, естествено, е гледащ лошо, неграмотен, оплешивял на 25, безимотен, впиянчен, шамарещ , кръшкащ охранител-женомразец на минимална заплата, с баща също злобен пияндурник и майка с главен успех раждането на онова, оплешивялото.
Имам чувството, че описа оня Витторио, дето гръмна бившата си приятелка и детето си. Тези, скопените, са и опасни.
Не, даже не го знам кой е, но мога да се досетя за какво става дума.
Ако човек има изисквания, редно е да си ги следва и да не се примирява, щото нещо можело или щото друг му бил казал. Естествено, както и в друга тема бях писала, нужна е реалистична оценка и ако претенциите не отговарят на покритието, или се отказваш от тях, или си вдигаш нивото, но да мрънкаш, че готиняците те прекрачват и за кви се мислят па тея, е безпредметно.

# 326
Не, показва разсъждение, за комплексите Лили сама си е казала.
Лили, ти не си просто момиче, даже и да имаш проблеми.
А момчето може и да е добро, ама Лили е права - ако не беше поставил разговора тук, тя нищо е нямало да каже. Права е.

# 327
И да - мъже с работни гащеризони са ми ммммм. Е, стига да не са съвсем очукани де.
Оле ,Роки,много ме кефиш!Мъжът ми работи с работен гащеризон лятото,като го видях първият път си глътнах азбуката.Много секси е! И той не айти,банкер,счетоводител и т.н.,но е романтичен и мноооого ме глези .
Баща ми има малка транспортна фирма,единият камион си го кара той,няма висше и е тираджия от началото на демокрацията.Ами завидна обща култура има и не говори само за  гуми,масла,колани и ремаркета.Майка е с две висши,никаква драма нямат.

# 328
  • София
Де го чукаш, де се пука..

# 329
Аз не разбрах много кой какво публикувал тук от разговора м/ду Лили и сваляча, но Лили, много бързо сменяш тона.🤔

Общи условия

Активация на акаунт