Емоционално недостъпни мъже

• 20 239
  • 591
  •   1
Отговори
# 435
Спокойно можеш да й поискаш координати на младежа. Има апартамент, образование, добра работа, едва ли ползва тоалетната с нея. Така, де. Докато е заета с поне две работи ти може да намериш принца.

# 436
Спокойно можеш да й поискаш координати на младежа. Има апартамент, образование, добра работа, едва ли ползва тоалетната с нея. Така, де. Докато е заета с поне две работи ти може да намериш принца.

Момиче пише тема, споделя лични проблеми. Вие я оплювате и това е ОК. Някой друг й дава съвет да работи и да вложи в себе си, за да подобри качеството на мъжете в живота й - това не е ОК.

Замислете се, защо пишете тук? Уверявам ви, ако сте по-позитивни, а не жлъчни, ще сте по-полезни и за другите, и за себе си.

# 437
Уверявам те, че ако си направиш труда да прочетеш внимателно ще можеш да разграничиш мненията и няма да поставяш всички под общ знаменател.

# 438
Уверявам те, че ако си направиш труда да прочетеш внимателно ще можеш да разграничиш мненията и няма да поставяш всички под общ знаменател.

Злобните коментари не заслужават внимание. Личните обиди също.

И за да ти отговоря на първия коментар - имам къща. Апартамент не ме устройва.
Сега от яд може да напишеш още пет злобни коментара

# 439
Забавна си Simple SmileSimple SmileSimple Smile и жалко, че не четеш с разбиране, ама то е до капацитетт.
Лични обиди, жлъчни коментари, злоба.... Смях.
Отказвам се, загубена кауза си.

# 440
Трудно е да се намери достъпен и желан мъж, когато жената има нереалистични представи за себе си и околните.

# 441
То пък като знам в България мъжете с пари какво качество са тип мутри вън, никога не бих надула джуки и сиси. Ай, мерси !

# 442
  • Paris, France
То пък като знам в България мъжете с пари какво качество са тип мутри вън, никога не бих надула джуки и сиси. Ай, мерси !

+1. Да добавя, че и извън България положението е подобно. Ако дадена жена търси кинти е ОК да надуе джуки и цици, но да не се обвързва с клиентелата!

# 443
Чета и се чудя в коя тема да се включа с моя въпрос, защото навсякъде разгорещени полемики. Имам такова питане - понеже няколко пъти съм чувала такава реплика от мъж. Малко назад: модела е, опознаваме се, той започва да ме кани насам натам. Деликатно показвам, че не се интересувам от еднодневки или чисто физически отношения. Да спомена, понеже от последните коментари явно е важно, финансово независима и добре устроена съм, грижа се за външния си вид без силикони и инжекции, имам си интереси и цели. Но не съм кариеристка, просто съм ориентирана към стабилност, не искам да съм нечия мама или домашна помощница, но ме бива в готвене и домакинство. Та започва някаква връзка на начален етап, опизнаваме се с истории за семействата ни, планове, вмъква се идея за живеене заедно. Обаче още не сме на етапа ексклузивни, и тука е момента, в който тънко показвам, че ако иска да “съм негова”, не ми е ок да флиртва с други, да поддържа отношения с бивши и тн. Тук започва една фаза, в която той дори да няма нищо настрани, започва да демонстрира колко други са му навити, като същевременно ме разпитва дали аз имам други варианти. Като по-млада правих грешката да ги уверявам, че са единствени и тн. Сега напоследък смених стратегията, и макар да им показвам, че ме интересува сериозна връзка, ако се получава между нас разбира се, но и ако имам други кандидати, не ги крия, нека знае, щом и той мен информира. И това ми е репликата мистерия: “ами аь имах опцията, докато те нямаше, да отида на парти с едни дето са ми навити, но не отидох, не защото толкова по мен има чувства и тн, или нещо друго, ами понеже се бил чувствал длъжен и отговорен към мен”. Да кажа, не съм го ограничавала никога никъде да ходи, дори и с онез двете. Но някак той сам като си решил тайа, не ми е много романтично да каже, че не понеже отвътре не му идвало, ми бил се чувствал длъжен ...

# 444
Иска да каже "Правя каквото искаш. Похвали ме." Joy

# 445
  • France
Малко ми е чудно къде ги намирате такива мъже? За вече 18 години ходене по гаджета за пръв път чувам за такова отношение. Като сте заедно, сте заедно и точка. Какви са тези "колко други са ми навити". Първите ми две връзки бяха по младежки несериозни и лежерни. Знаехме, че няма да остареем заедно/ще ни свърши Еразъма... и пак не е имало такива удари под кръста.

# 446
И те не ми вързаха, ама да си информирана, че се пробвам и на други места.

# 447
Само една дума е коментарът ми по казуса - закривай!
Никой никога не ми е казвал подобно нещо, а ако ми каже, просто без да го уведомявам ще забравя, че го познавам. А ако много напира да знае защо, ще му кажа, че имам и други опции и съм ги преценила като по-добри.

# 448
  • Paris, France
Забравен профил, мисля, че за тези мъже не си Уау, оглеждат се и за други, но те намират за достатъчно привлекателна да си запълват времето с тебе. Другият вариант е да те харесват, но да не са съвсем узрели за идеята да се обвързват. И в двата случая имаш шанс да останеш с тях и да се обвържеш, но само ако спреш да показваш, че отчаяно търсиш вярност и обвързване и изчакаш те да ти предложат съвместен живот.

В младостта си не криех нежеланието си за обвързване и желанието да държа опциите отворени. Съответно имах лежерни връзки без опция задълбочаване.

Мъжете май не искат обвързване с жена, която се оглежда за други.

# 449
Малко ми е чудно къде ги намирате такива мъже? За вече 18 години ходене по гаджета за пръв път чувам за такова отношение. Като сте заедно, сте заедно и точка. Какви са тези "колко други са ми навити". Първите ми две връзки бяха по младежки несериозни и лежерни. Знаехме, че няма да остареем заедно/ще ни свърши Еразъма... и пак не е имало такива удари под кръста.
Мда май и от други разговори пак се е стигало до незрялост, един вид да се фука колко е оборотен, не толкова че наистина да се пробва. Просто самата реплика казана с тези думи, на мен ми звучи като, “моето сърце е безгласна буква, аз се движа по логика и принципи”. Затова и го публикувах в тема за емоционално недостъпни.

А до Невена поста, ако не съм му толкова уау, защо си пилее времето и мойто да ме запознава с родители... хмм... един вид, това е друг стереотип, който наблюдавам: пак пустата логика и прагматизъм - ако ще се спирам на сериозна жена, тя не може да е уау купонджийка страст любовта на живота им и тн, а все нещо да й липсва, достатъчно безинтересна, че да не им нарушава спокойствието, пък ако им прижаднее душицата за авантюрка забежка, тогава да тичат по тия, дето са им уаъ 🧐

Общи условия

Активация на акаунт