МБАЛ Надежда - тема 19

• 67 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Болничния ми е от жк и за 1ви път от там взимам.и ми стана интересно че се плаща. До сега имах и други след трансфер или след операция но не ми са ги таксували. Др месец ако го продължа пак ли се заплаща?

# 301
От следящия Ви лекар е издаден или сте записала допълнителен час конкретно за болничен?
Болничния ми е от жк и за 1ви път от там взимам.и ми стана интересно че се плаща. До сега имах и други след трансфер или след операция но не ми са ги таксували. Др месец ако го продължа пак ли се заплаща?

# 302
Следящият😊

# 303
Момичета, тези от вас, които са раждали вече в Надежда, има ли нещо което бихте посъветвали да се сложи в багажа освен нещата по списъка (например помпа, протектори и т.н.). Simple Smile

# 304
Момичета, тези от вас, които са раждали вече в Надежда, има ли нещо което бихте посъветвали да се сложи в багажа освен нещата по списъка (например помпа, протектори и т.н.). Simple Smile
Аз родих със спешно секцио през април и като ми донесоха дъщеря ми след реанимация (24 часа по-късно) не искаше са засуче. Страшна борба беше няколко дни и ме разрани жестоко. Не позволяваха да се излиза от отделението и да се внася допълнително багаж, а акушерките ми отказаха да ми вземат протектори от аптеката долу, защото трябвало да съм се подготвила. Изкарах една седмица там и после цедях кърма и кръв в продължение на един месец, така че - подготви се с протектори най-добре. По-добре да имаш и да не ти трябват, отколкото да ти потрябват и да нямаш. Препоръчвам тези на Медела или Нук, Филипс Авент са доста зле по мое мнение. Също така ако си с дълга и гъста коса си вземи собствен сешоар, защото този в стаята беше много слаб.

# 305
Протектори. Точно това слезнах да си взема аз от аптеката. Преди Ковид. Въпреки, че мажех с Лансинох. Протекторите ме спасиха от по - сериозни рагади, че в началото си беше болезнено. Помпа също си носих, макар че не ми се наложи да я ползвам.

# 306
Момичета вие от кой лекар за жк сте доволни.

# 307
Аз лично съм страшно доволна от др Бътева-Христова. За мен е невероятен, млад специалист. За др Павлова също съм чувала много добри отзиви.

# 308
Аз съм при доктор Ненов, на прегледа ми се видя успокояваш и вдъхваш вяра.но пускам готови изследвания и е трудна обратната връзка.

# 309
Момичета, имате ли информация дали татковци могат да присъстват на раждане към днешна дата?
Миналата седмица акушерката, която мери тонове ми каза, че от 1.07 могат да присъстват придружители, ако предоставят сертификат за ваксинация или съответно документ за наличие на антитела след прекаран Ковид, но никъде не намирам тази информация официализирана на сайта на болницата.

# 310
Момичета, имате ли информация дали татковци могат да присъстват на раждане към днешна дата?
Миналата седмица акушерката, която мери тонове ми каза, че от 1.07 могат да присъстват придружители, ако предоставят сертификат за ваксинация или съответно документ за наличие на антитела след прекаран Ковид, но никъде не намирам тази информация официализирана на сайта на болницата.
По-назад в темата има публикуван линк от сайта на болницата и е описано всичко Simple Smile

# 311
Аз съм много доволна от д-р Стоянова. Тя ми води и секциото, което мина супер.

# 312
  • София
Момичета, ако искам да пусна изследвания без АГ да е изпратил заявка към лабораторията какво трябва да направя? Да кажа на регистратурата и те да ги маркират или в лабораторията да кажа? Едно от изследванията е даже част от пакета , който съм платила. И последно за колко време излиза МБ? Защото в профила дори не излиза като неготов резултат както обикновено е в други лаборатории. Благодаря ви!

# 313
  • София
Момичета, ако искам да пусна изследвания без АГ да е изпратил заявка към лабораторията какво трябва да направя? Да кажа на регистратурата и те да ги маркират или в лабораторията да кажа? Едно от изследванията е даже част от пакета , който съм платила. И последно за колко време излиза МБ? Защото в профила дори не излиза като неготов резултат както обикновено е в други лаболатории. Благодаря ви!
kene, отиваш на регистратура, казваш какво искаш да ти пуснат. Ако някое от изследванията е част от пакет, ти го пускат безплатно от пакета, не могат да ти го пуснат платено и да искат. Ако нататък се наложи да се пуска същото изследване, но си го изчерпала от пакета, си го доплащаш. След това отиваш на каса да си платиш тези изследвания, които не са от пакета, ако има такива, след това отиваш в лабораторията. МБ излиза за 3-4 дни, не се вижда в приложението, докато не е готова. Щом стане готова, тогава вече се вижда. Успех!

# 314
  • София
eltigan много ти благодаря за помоща. Моят АГ ми назначи изследвания за днес, които вчера си ги платих но мисля да отида след една седмица и да доплатя и другите. Обаче от вчера ми стои заявка изпратена от АГ в системата към лабораторията. И незнам как ще реагират и на това. Дадох 70 лева и не искам да ги изгубя а към тях да доплатя за още изследвания. Вчера въобще не се усетих че искам да ги пусна след седмица и направо платих.

Общи условия

Активация на акаунт