Какво да правя,объркана съм

• 5 341
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Има разлика, разбира се.
Според мен с никой не продължавай. Почни начисто.

# 31
Чувствам се в безизходица и май точно това ме кара да си мисля,че бързо трябва да взема решение..Не са много момичетата като мен,които са го направили преди да се оженят.
Нашите и те продължават с този Р,да съм се женила за него.Казвам,че не искам,но не мога да кажа защо.. 😔 направо са си втълпили,че той трябва да е..Само и само женен мъж да не е...

# 32
  • София
Ясно, че при вас девствеността е голяма ценност, но ако искаш да живееш нормално в 21 век - спри да мислиш кой и дали ще те вземе на тази крехка възраст, независимо имаш ли девствена ципа или не.
Опитай без мъж и ще видиш, че не се умира. Жена без мъж не е половин човек, съвсем цял си е.
Учене или работа, развлечения и приятелки - това е животът на 20. А не вашите истории точно като ....турска сапунка.

# 33
Отиди на частен гинеколог и питай, дали не може да ти се направи операция да възстановяване на девствеността. Не се шегувам. Ако може, събери пари и действай. След това - друг град, други хора и започваш на чисто. Щом ти е важно, вече знаеш, до подписа в гражданското никакъв секс и после каквото сабя покаже. Ако някой нещо каже за предишни отношения, вадиш окървавения чаршаф от първата брачна нощ и им затваряш устата. Каква драма само!

# 34
Граждански брак..??! .Направиш ли работата,облечеш ли роклята това е женене.. 😁 боже,поне се разсмивам...
Дени Мени щях да пиша и за това,но много дълго щеше да стане.Макар А не е виновен с нищо, се опита да ми помогне и да намери лекар,но беше безуспешно за жалост..

# 35
  • Paris, France
Freedom2012, голяма каша е около тебе и в главата ти.

Явно живееш в общност с ранни бракове и очаквания булката да е девствена. При това положение родителите ти е трябвало да ти обяснят, че вагинален секс с момчета е силно нежелателен преди сключването на брак и ако толкова го искаш е добре или да забравиш за брак с момче от твоята общност или да правиш скришом секс с чужденци, а ако намериш подходящ кандидат, преди брака да идете гинеколог да те зашие, така че да изглеждаш девствена. Както и да е, повечето е поправимо.

Момчетата от общности, където жената трябва да е девствена и трябват много пари за сватба гледат да омотаят и онезчестят момиче за да не плащат много за зестра. Ти явно си се хванала, а много момчета лъжат и като те натаковат бягат. Това вече си го установила.

Зарежи А, Р и всички останали смешници!

Охоо, чета, че си туркиня. Родителите на сегашното ви поколение не са се сблъсквали с тарикатлъка на днешните турски, а и други балкански момчета и затова не са те държали строго, а и не са ти обяснили нещата. Добре е, че си туркиня, а не циганка, защото ромски родители нямаше да те изслушват, а щяха да ти скъсат задните части първо.

К сега ти изглежда мил и разбран, ама те всички балканци, турци, всякакви са такива докато искат да те вкарат в леглото безплатно, мила. Те и Р и А са били мили.

Знам, че си младичко, чука те хормона, но се спри за момент и забрави за ходене с момчета от вашата общност. Разваляш си репутацията и тази на родителите ти.

Сега да те научи баба ти - като искаш да ходиш, грабваш си багажа и идваш в западна Европа да учиш. Език, висше, каквото искаш. Работиш, излизаш и като ти се ходи, ходиш. Никой в града или селото на родителите ти няма да разбере. Като се находиш, се жениш за някой чужденец, по възможност от западна Европа, но може и друг или чакаш предложение за брак от етнически турчин ако родителите ти много държат мъжът ти да е турчин.

Момичетата в твоето положение са милиони, мила. Познавам поне 100 прелъстени, обезчестени и изоставени жени, много в момента са на 80 и повече години. Поне 10 туркини от България на моя възраст, около 50г и повече, които са били в това положение преди 30 или 40 години. Всичките се ожениха много добре, а селяндурите, дето се ожениха за други им дишат праха. Това се е случило на най-добрата ми приятелка в Турция в края на 70те. Заминава за Англия и така. Сега си живее в Турция, има огромен апартамент в Истанбул и къща в Бодрум, а обезчестителят е под чехъла на братовчедка си и гледаше чавета.

Вашите казват, ама Р не те иска. Забрави го този Р!

Иди някъде, момиче, просто избягай временно!

# 36
  • София
Граждански брак..??! .Направиш ли работата,облечеш ли роклята това е женене.. 😁 боже,поне се разсмивам...
Едното не пречи на другото, не знам дали си чувала.
Е, по документи и двамата са свободни, а ако е вярно написаното - и двамата не струват.
Р. не спял с жена си....хаха Grin, такива приказки пускат и бг мъже, но когато остареят и свалят млади любовници - как вече не правели нищо с жена си и били с нея само заради децата.

Ще ме извиниш, но хич не си се научила да преценяваш хората, съдейки от написаното и направеното. Не са виновни майката и жената на единия и твоите родители - виновни са онези двамата, които искат секс без ангажименти. А. защо ти търси лекар, ако те обича, голяма работа, че се случило веднъж.
Отиди на частен гинеколог и питай, дали не може да ти се направи операция да възстановяване на девствеността. Не се шегувам.
Чела съм, че зашитата ципа не трае много, така че операцията се прави макс. седмица преди "първия" акт

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 17:40 от Cuckoo

# 37
Невена благодаря за изчерпателния отговор и съвет.Те,ако знаеха сега нямаше да пиша тук.Нищо не съм им казала,точно заради това..
Сискоо Не струват ама.. 🤷 за другите са си баш мъж и жена..Странни разбирания ама това е..

# 38
  • София
Сискоо Не струват ама.. 🤷 за другите са си баш мъж и жена..Странни разбирания ама това е..
Казвам за Р. и А., че не струват. Онази жена не е виновна.

Ако родителите ти продължават да ти се бъркат, ги заплаши, че ще заминеш и няма да те видят повече.

# 39
бая те бива
този, онзи, третия, петия... отмъщения, сплетни, клопки, фалшиви...
седни си на д-то, изясни си точно какво искаш да постигнеш в живота и ако това е скоростно задомяване, изхвърли A, B, C, D и т. н. от обкръщението си, потърси подходящият за теб E, F, G (и която буква се падне) и гледай него, мисли за него и не се забърквай в интрижки и плачове на други мъжки рамена
достатъчно си голяма, за да мислиш преди да действаш и да се обвързваш в различна степен с много мъже едновременно особено щом порядките около теб са строги и изискващи

# 40
бубанка Как този,онзи..? Три години изневери и пред мен да се целува с други,какво друго мога да се сетя. ??!! От година и половина съм с А и с никой друг не съм била.Излизането с К беше тогава,когато А
го нямаше 5 месеца.Аз загубих надежда ..Той там с жена му,а на мен очите ми падаха от рев.И с К самоо кафе,чат пат,когато се срещнем.Направи ми впечатление с държанието си..И толкова.

# 41
... да се обвързваш в различна степен с много мъже едновременно...

През времето когато го нямаше излизах с един приятел.Той ми беше голяма подкрепа и знаеше всичко,много му се доверявах само на него можех да кажа какво става с мен и А...

не само сексът обвързва, емоционално си била обвързана с трима - до колкото схващам едновременно

# 42
  • Пловдив
'айде и ние да познаваме турци, може ли. И да знаем, че най-редовно сключват граждански брак, а това с роклята си е баш циганска история.

# 43
  • София
Зависи от кои са...има турци и турци
Колежката ми е била сгодена от 13-годишна за син на съдружник на баща си, обаче нещо се разсърдили и баща й казал, че няма да я издържа в София. Е, намерила си друг мъж на 20, явно си се женят млади

# 44
Орлина да,тези които ще заминават за чужбина или за нещо друго,което се налага да имат брак..И аз познавам такива...На семейни начала от 20г и хоп бракче и хоп чужбинче..

Общи условия

Активация на акаунт